nu ir pripliurpet.
sorry, gavau islekti netiketai ir buvau be jokio rysio, nei interneto, nieko.
eisiu skaityti, permeciau pagrindines naujienas
Edena labai dziaugiuosi uz tave, aukit, stiprekit.
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 15:29)
mergaites, man HCG tik 09.30, kadangi neturejau nei galimybes HCG anksciau pasidaryti nei testuka sugadinti, tai nesukau galvos, nes turejau pakankamai kitu rupesteliu. vat dabar isbandymo dienos bus kaip istverti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 24, 11:03)
Aš tai vis skaičiuoju skaičiuoju, ir niekaip nesusiskaičiuoju, kiek čia tų dienų reikės..nes, pvz, 1 c.d. išpuola penktadienis, tai planuoju skristi jau pirmadienį, nes pas mane prieš visas keliones ir atostogas kaip tyčia visada anksčiau ateina..tai žodžiu, jei dar būti +21 d, tai gaunasi vos ne mėnesis..

Tai nesuprantu, pvz,
Afrodite rašė, kad jai įsodino 21 c.d. - nu, atrodo, kaip negreit..

Ar galėtų kas nors parašyti "su trumpu protokolu", kiek dienų iš viso gavosi?
Tino, pas Tave neaugino iki blastučių, taip? Aš matai, lygiuojuos į Tave su savo AMH 0.92

Galvoju, jei bus kokie 3-4 foliai, ir tik keletas "kareivukų", tai gal neišeis auginti jų iki blastučių..

Nu niekaip tų laikų nepaskaičiuoju, kad galėčiau bilietus pirkti..
Nica79 as vykau 2 dienas pries savo MM, kad tureciau pirma konsultacija, kurios metu pasakytu ar galiu startuoti ar ne. 09.06 prasidejo MM, 09.08 pradejau naudoti vaistus 09.15 ispunktavo, 09.17 sodino. jei tau pades mano datos. kadangi pas mane irgi buvo tik 2 foliukai, tai ju niekas ilgai ir neaugino.