Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

QUOTE(šifonyte @ 2014 09 24, 20:27)

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 09 24, 20:02)
na neiskente MV ir paskambino Elis, tai kaip ir spejau sake labai daug darbo. na o del LP ir hysterio pasirodo nusikelia kitam kartui, nes sake turi dalyvaut 3 gydytojai, o ju visu laiko neina suderinti, kad visi vienu metu galetu, dar sake jei vien LP butu gal kaip nors, bet dar ir hysterio tai niekaip, teks atskrist kitam kartui, biski liudna, bet ka padarysi. jau ziurejom bilietus, tai kaip ir bandysim lapkriti skrist, tai pigius bilietus, lygtai apie 1100 abiem pirmyn atgal is vilniaus randam per turkus. dar ryt leksim I klinika susneket ir aptart viska, tai jei kam mergaites kokiu vaistu reik, parasykit az. mes su lagaminais, tai vietos turim daug  ax.gif

Sifonyte suprantu kuo puikiausiai kad liudna. Bet matai jie geriau neapsima daryti nei daro belen kaip. O tas juk labai svarbu!
Kai pagalvoji lapkritis jau cia pat. Viena cikla praleisi ir nepajusi kai vel takeli i Memorial minsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 24 rugsėjo 2014 - 19:31
Didžiausi sveikinimai nuo mūsų trijų thumbup.gif
mums su žmona labai patiko Stambulas. Gaila tik 3-4d tik buvo geros iš to laiko. Ir taip šiukšlynai ir tie kontrastai labai stebina.
Edena jei norėsi mergaitės. Sakyk, žmona atsiūs virusiuką nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 24, 20:28)

ner uz ka, ar radai? ten meta vienas kainas, bet kai pasirenki pigesni bilieta pirmyn, tai ir atgal pigesnis kazkaip buna g.gif
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 24, 20:31)
Sifonyte suprantu kuo puikiausiai kad liudna. Bet matai jie geriau neapsima daryti nei daro belen kaip. O tas juk labai svarbu!
Kai pagalvoji lapkritis jau cia pat. Viena cikla praleisi ir nepajusi kai vel takeli i Memorial minsi smile.gif

viska suprantu, svarbiausia ledai pajudejo thumbup.gif
Atsakyti
nu ir pripliurpet.
sorry, gavau islekti netiketai ir buvau be jokio rysio, nei interneto, nieko.
eisiu skaityti, permeciau pagrindines naujienas
Edena labai dziaugiuosi uz tave, aukit, stiprekit.
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 15:29)
As vis dar netikiu  bis.gif  bis.gif bis.gif nerealuuuuu  wub.gif
atrodo augam kol kas pagal lentele  wub.gif

mergaites, man HCG tik 09.30, kadangi neturejau nei galimybes HCG anksciau pasidaryti nei testuka sugadinti, tai nesukau galvos, nes turejau pakankamai kitu rupesteliu. vat dabar isbandymo dienos bus kaip istverti

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 24, 11:03)
Aš tai vis skaičiuoju skaičiuoju, ir niekaip nesusiskaičiuoju, kiek čia tų dienų reikės..nes, pvz, 1 c.d. išpuola penktadienis, tai planuoju skristi jau pirmadienį, nes pas mane prieš visas keliones ir atostogas kaip tyčia visada anksčiau ateina..tai žodžiu, jei dar būti +21 d, tai gaunasi vos ne mėnesis.. g.gif Tai nesuprantu, pvz, Afrodite rašė, kad jai įsodino 21 c.d. - nu, atrodo, kaip negreit.. g.gif Ar galėtų kas nors parašyti "su trumpu protokolu", kiek dienų iš viso gavosi? Tino, pas Tave neaugino iki blastučių, taip? Aš matai, lygiuojuos į Tave su savo AMH 0.92 smile.gif Galvoju, jei bus kokie 3-4 foliai, ir tik keletas "kareivukų", tai gal neišeis auginti jų iki blastučių.. g.gif Nu niekaip tų laikų nepaskaičiuoju, kad galėčiau bilietus pirkti.. g.gif

Nica79 as vykau 2 dienas pries savo MM, kad tureciau pirma konsultacija, kurios metu pasakytu ar galiu startuoti ar ne. 09.06 prasidejo MM, 09.08 pradejau naudoti vaistus 09.15 ispunktavo, 09.17 sodino. jei tau pades mano datos. kadangi pas mane irgi buvo tik 2 foliukai, tai ju niekas ilgai ir neaugino.

Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 24, 17:46)
nea  biggrin.gif užsirašiau spalio 2d. ; kažkaip dar ilsiuosi nuo visų daktarų, dirbu kaip niekur nieko  blush2.gif
Rosita, Tu specė tuose skaičiavimuose. ar aš teisingai skaičiuoju dėl Magutės? kad jai dar anksti...

QUOTE(RositaK @ 2014 09 24, 17:55)
aš nepamenu magutės punkcijos, sakai 15d? tai tada išeitų jai 9dpo, tada ankstoka  g.gif jei 15d punkcija, tai penktadienį manau jau galėtų bandyt HCG daryt rolleyes.gif gal kokį NT netyčia darė  ax.gif

aga speces, kada man jau tuos NT gadinti ir HCG krauja priduoti, ne pagal gydytoju nurodymus. nes visada anksciau MM ateidavo, nei HCG reikdavo krauja priduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 24, 21:37)
aga speces, kada man jau tuos NT gadinti ir HCG krauja priduoti, ne pagal gydytoju nurodymus. nes visada anksciau MM ateidavo, nei HCG reikdavo krauja priduoti ax.gif  blush2.gif

Ui, kokios dar mmm blink.gif pamiršk jau jas mirksiukas.gif manau, kad penktadienį gali bandyt viską. Man 12dpo jau vaiduokliavo.
Atsakyti
magute, penktadienį tau bus 11dpo, bet gal šeštadienį anksčiausiai bandyt jei rasi kur g.gif nes labai anksti tai maži skaičiukai bus, tai nervuosies paskui doh.gif
Aš suskaičiuoju 14dpo tavo ne antradienį, o pirmadienį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 rugsėjo 2014 - 21:17
QUOTE(RositaK @ 2014 09 24, 21:15)
magute, penktadienį tau bus 11dpo, bet gal šeštadienį anksčiausiai bandyt jei rasi kur g.gif nes labai anksti tai maži skaičiukai bus, tai nervuosies paskui doh.gif
Aš suskaičiuoju 14dpo tavo ne antradienį, o pirmadienį g.gif

ok, komisija nutare, kad eisiu pirmadieni drinks_cheers.gif , pagal turkus ant popieriu uzrasyta 09.30, tai jie gales palaukti, kol parasysiu kokie mano skaiciukai

Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 24, 20:25)
ok, komisija nutare, kad eisiu pirmadieni  drinks_cheers.gif , pagal turkus ant popieriu uzrasyta 09.30, tai jie gales palaukti, kol parasysiu kokie mano skaiciukai

jei man ką blogo pasakys gastroenterologas, tai aš pirmadienį būsiu kaip žuvis, kad negadinčiau čia nuotaikų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 24 rugsėjo 2014 - 21:32
QUOTE(magute @ 2014 09 24, 22:25)
ok, komisija nutare, kad eisiu pirmadieni  drinks_cheers.gif , pagal turkus ant popieriu uzrasyta 09.30, tai jie gales palaukti, kol parasysiu kokie mano skaiciukai

Pirmadienį tai garantuotai bus aišku. Šeštadienį pasidaryt tyrimą ir gaut atsakymą ne Vilniuj - misija neįmanoma verysad.gif tad na ką padarysi... lauksim šeštadienio-sekmadienio NT vaizdo cool.gif ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 09 24, 19:34)
Didžiausi sveikinimai nuo mūsų trijų  thumbup.gif
mums su žmona labai patiko Stambulas.  Gaila tik 3-4d tik buvo geros iš to laiko. Ir taip šiukšlynai ir tie kontrastai labai stebina.
Edena jei norėsi mergaitės. Sakyk, žmona atsiūs virusiuką  nestuke.gif

Aciu labai uz sveikinimus 4u.gif Oi pries tai masciau apie mergaite (aisku pasvajoti labai smagu) dabar pradejau galvoti kad svarbiausia butu sveikutis leliukas wub.gif Bet visus mergaitiskus virusus labai ivertinciau biggrin.gif
Na turkai dar pasveikino, rase kad uz 2 dienu dar pakartociau ( nesakiau kad as tokia nekantri ir jau uzvakar dariausi biggrin.gif ) nori matyti augima

magute BENU vaistines tikrai jauciu vaiduokliuotu, va mano 4DPI ( tai 9DPO turbut gautusi jei 5 d. blastuke) tai mazdaug turejo HCG buti 10-15 , ir va koks jautrus testukas si ta rode blush2.gif Mano lemtingasis testukas wub.gif
user posted image
Atsakyti