Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

Edena kaip graziai augat! Viskas jau del taves ramu smile.gif
Magute dabar idomu ar su vienu maziuku ar su dviem grizo smile.gif Kumsciai suspausti smile.gif

Na o man sekasi ne kaip. Greiciausiai sugadinsiu visa merginu jau taip sekmingai nueita kelia. Siandien buvau apziuroj ir is antradieni triju matytu foliu Aylin rado tik viena. Man labai itarima kelia mano AMH. Lietuvoj 0,9, o pas turkus virs 2. Nesuprantu kodel turint toki rezerva foliai man taip sunkiai auga. Pagal savo praktika su ju auginimu priskirciau save prie "mazarezerviu", atrodo susitaikytum ir nesitiketum gausaus derliaus. Klausem Aylin kodel taip yra bet sako "i dont know", o su Semra tik antradieni greiciausiai pavyks susitikti. Padidino vaistu doze. Na gal dar islys koks grazuolis, bet kazin ar taip gali buti?

Tiesa Atisa ryt tau sekmes dideliausios! Nes kiek suprantu punkcija rytoj turesi. Lauksiu su gerom naujienom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 26 rugsėjo 2014 - 16:37
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 26, 17:34)
Na o man sekasi ne kaip.  Greiciausiai sugadinsiu  visa merginu jau taip sekmingai nueita kelia. Siandien buvau apziuroj ir is antradieni triju matytu foliu Aylin rado tik viena. Man labai itarima kelia mano AMH. Lietuvoj 0,9, o pas turkus virs 2. Nesuprantu kodel turint toki rezerva foliai man taip sunkiai auga. Pagal savo praktika su ju auginimu priskirciau save prie "mazarezerviu", atrodo susitaikytum ir nesitiketum gausaus derliaus. Klausem Aylin kodel taip yra bet sako "i dont know", o su Semra tik antradieni greiciausiai pavyks susitikti. Padidino vaistu doze. Na gal dar islys koks grazuolis, bet kazin ar taip gali buti?

o su kokia doze iš pat pradžių skatino Tau? trumpas protokolas? tikrai nesuprantu, kur galėjo dingti keli kiti foliukai g.gif tai kodėl jie taip neauga... mirksiukas.gif na, tik nenurašyk savęs anksčiau laiko, bent jau tas vienas yra - kartais ir vieno užtenka mirksiukas.gif tik nervų daugiau su tuo vienu ir baisiau lotuliukas.gif blush2.gif bet užtat efektinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 26, 17:43)
o su kokia doze iš pat pradžių skatino Tau? trumpas protokolas? tikrai nesuprantu, kur galėjo dingti keli kiti foliukai  g.gif tai kodėl jie taip neauga...  mirksiukas.gif na, tik nenurašyk savęs anksčiau laiko, bent jau tas vienas yra - kartais ir vieno užtenka  mirksiukas.gif tik nervų daugiau su tuo vienu ir baisiau  lotuliukas.gif  blush2.gif bet užtat efektinga biggrin.gif

Tino siandien vyras primine jusu istorija smile.gif Buvot nusiraminimo saltinis smile.gif

Man ilgas protokolas ir stimuliacija nuo 2 cd po 150 gonal ir menogon paskirta doze. Na kaip sakai reiks su tuo vienu prasinervuoti. O kur tie kiti du as pati niekaip sveiku protu nesuprantu. Gal ju ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 26, 17:55)
Man ilgas protokolas

vat ir galvojau, kad ilga schema (viskas užslopinta) todėl nesistimuliuoja g.gif bet tai keistai, kai AMH 2 (jei turkais tikėt), o taip sunkokai stimuliuojasi g.gif
tik žinau, kad su ilga schema ilgiau gali stimuliuoti, tai gal ir daugiau dar dasivys 4u.gif nusiteik ilgėliau papoilsiaut rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 rugsėjo 2014 - 17:00
QUOTE(RositaK @ 2014 09 26, 17:59)
tik žinau, kad su ilga schema ilgiau gali stimuliuoti, tai gal ir daugiau dar dasivys  4u.gif nusiteik ilgėliau papoilsiaut rolleyes.gif

Oi Rosita kad taip tik butu kaip sakai smile.gif
Su foliu auginimu turiu as problemu. Ir si karta galutinai tuo isitikinau. Labai tikiuosi kad pavyks su Semra antradieni pakalbeti ir daugiau aiskumu tureti.
Atsakyti
Linosiuke, galvoju kad dar koks islys pasislepes, o jei jau 1, tai kartojames Tino istorija wub.gif bet jums tik 2 vizitas buvo kiek atsimenu? Dar nemazai kas pasikeis ilgoj schemoj juk viskas leciau...

O man atrase Don't worry about the progesteron. ıt's normal, your are using Crinon gel which is Progesteron smile.gif You need to continue with your medicines
Tai ir nesupratau gal tikrai crinono nerodo kraujas ar kaip cia? Bet kokiu atveju visgi liksiu prie leidziamo, del sventos ramybes
Atsakyti
Tino siandien vyras primine jusu istorija smile.gif Buvot nusiraminimo saltinis smile.gif

Man ilgas protokolas

blush2.gif

kai ilgas, tai kažkaip sunkiau jie stimuliuojasi, žiūriu.

QUOTE(Edena @ 2014 09 26, 18:20)
Linosiuke, galvoju kad dar koks islys pasislepes, o jei jau 1, tai kartojames Tino istorija  wub.gif

O man atrase Don't worry about the progesteron. ıt's normal, your are using Crinon gel which is Progesteron smile.gif You need to continue with your medicines
Tai ir nesupratau gal tikrai crinono nerodo kraujas ar kaip cia? Bet kokiu atveju visgi liksiu prie leidziamo, del sventos ramybes

mano istorija ne tik vienas folis, bet ir dar atsivežtas nemažas 4cd po OvaBoosto ir kitų amerikanskų papildų. blush2.gif
a, žinok, tikrai gali būti, kad crinono nerodo kraujo tyrimas, nes ir man LT ginė sakė nepergyvent dėl mažoko PRG, nes juk naudoju crinoną g.gif
Atsakyti
Linosiuke, galvoju kad dar koks islys pasislepes, o jei jau 1, tai kartojames Tino istorija  wub.gif bet jums tik 2 vizitas buvo kiek atsimenu? Dar nemazai kas pasikeis ilgoj schemoj juk viskas leciau...

O gal pameni kiek dienu truko tavo ilgas protokolas? Idomu kiek dienu stimuliavo. Atisai kaip skaiciuoju lyg 8 dienos stimuliacijoms skirtos buvo.

Del leidziamo progesterono. Jei matysi kad trukumas duok zinia smile.gif
Atsakyti

Man ilgas protokolas ir stimuliacija nuo 2 cd po 150 gonal ir menogon paskirta doze. Na kaip sakai reiks su tuo vienu prasinervuoti. O kur tie kiti du as pati niekaip sveiku protu nesuprantu. Gal ju ir nebuvo.

Pas mane zinok buvo panasi situacija.Ilgas protokolas,AMH 2,45 ir leidausi gonal ir menogona. Priziurejo irgi gydytoja Aylin,tai is pradziu ji nieko gero nemate o paskui foliu padaugejo 4u.gif 4u.gif
Tik kad gali tikrai buti taip kad stimuliacija vyks ilgesni laiko tarpa ir kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Linosiuke, galvoju kad dar koks islys pasislepes, o jei jau 1, tai kartojames Tino istorija  wub.gif bet jums tik 2 vizitas buvo kiek atsimenu? Dar nemazai kas pasikeis ilgoj schemoj juk viskas leciau...

Mes kai kalbejomes telefonu as irgi sakiau kad mano pazystamai taip buvo irgi sake kad nerodo progesterono kiekio del krenono.Bet as nors jau kas antra diena leisciausi ampulemis. 4u.gif
Svarbiausiai laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 26, 12:32)
o čia už kokį kiekį Gonalio 420TL?  g.gif

Uz 2 dezutes Gonal 450 ir 1 dezute Cetrotide ax.gif
QUOTE(Edena @ 2014 09 26, 13:13)
Atisaaaa , kad jusu punkcija ??? smile.gif

Ryt ax.gif
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 26, 14:04)
Mergaites Memorial kaip suprantu Sisli rajone?

taip 4u.gif
QUOTE(magute @ 2014 09 26, 17:20)
ir uz Atisa, kad jai viskas ten sekmingai  group.gif

QUOTE(linosiuke @ 2014 09 26, 18:34)
Tiesa Atisa ryt tau sekmes dideliausios! Nes kiek suprantu punkcija rytoj turesi. Lauksiu su gerom naujienom smile.gif

Aciu blush2.gif Tikiuosi ir as, labai noreciau nors kokius 6 gerus foliukus gauti, o tada jau nemigo naktys, nes man labai baisus tas etapas iki isodinimo.. isgyveno ar ne doh.gif ax.gif
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 26, 18:55)
Man ilgas protokolas ir stimuliacija nuo 2 cd po 150 gonal ir menogon paskirta doze. Na kaip sakai reiks su tuo vienu prasinervuoti.

Hm g.gif Pas mane AMH 1.9, stimuliavo nuo 3 c.d., bet Gonalio gavau nuo pat pradziu 200, po to pakele iki 225 g.gif Sekmes, Linosiuke, labai tikiuosi, kad dar atsiras ir tie 2, gal nemate tiesiog, ka? As jau rasiau, kad man Semra visada matydavo daugiau foliu, nei kiti gyd bigsmile.gif
Edenuk, kokio grozio skaiciukai wub.gif man net pagalvojus apie ta jausma, koks jis apimtu, bega siurpuliukai wub.gif
Papildyta:
Ir mes siandien Kilyos buvom. Va, kokiu grozybiu radom 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 26, 19:47)

sėkmės! sėkmės! sėkmės!!! viskas bus super ok.gif ok.gif ir saldaus šampaniško miego bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 26, 19:47)

taip  4u.gif

oi aciu Atisiuk uz atsakyma 4u.gif

Geros dieneles Jums rytoj 4u.gif Ir ramaus laukimo wub.gif

Musu vykimo data i Stambula keiciasi. Siandien nupirkau bilietus lapkricio 9 dienai. Yelena atrase, kad dar anksti registruoti i lapkricio 10 dienos priemima. Liepe priminti apie save spalio vidyryje biggrin.gif

Ot kai pagalvoji, tai juokas ima, pas mus jei nori kur nors papulti reikiamai datai, pries pusmeti maziausiai reikia registruotis lotuliukas.gif
Atsakyti