Merginos, o turkai visada skiria leidžiamus skystinančius kraują? Ar tik kai kurioms? Ar jie išvis kokių leidžiamų skiria po įsodinimo?
QUOTE(Lock @ 2014 09 27, 16:57)
Merginos, o turkai visada skiria leidžiamus skystinančius kraują? Ar tik kai kurioms? Ar jie išvis kokių leidžiamų skiria po įsodinimo?
Matyt skirtingai, man jokių leidžiamų nebuvo. Kraują skystinau aspirinu
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 16:27)
Oho kokios naujienos! Labai dziugu

Tu jiems ryt galesi pasiskambinti paklausti kaip sekasi? Ar reiks pirmadienio laukti?
Ar buvo tau kokie salutiniai poveikiai tiek foliuku auginti?
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 27, 18:01)
Oho kokios naujienos! Labai dziugu
Tu jiems ryt galesi pasiskambinti paklausti kaip sekasi? Ar reiks pirmadienio laukti?

Taip, ryt bandysiu skambinti i laboratorija

QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 17:08)
Taip, ryt bandysiu skambinti i laboratorija
ne, nieko nejauciau, jokiu salutiniu pojuciu. Net po Ovitrelio nejauciau kada jie ovuliavo, jokio skausmo, nieko
na, kazkoki sunkuma kiausidese jauciau, kaip ir ovuliacijos metu, gal siek tiek daugiau, bet siiap tai nieko 

Tai super kad ryt jau bus ziniu kiek jusu seimyna zirniuku tures

Dekui uz info apie pojucius. Nes as absoliutiskai nieko nejauciu ir man del to nervas ima. Na bet kiek ramiau kai tu tiek uzauginai ir visai nesikankinai

Tiesa ar tau kada per apziura sake kad tiek foliu augini?
Magute testukas neteisingai rode

QUOTE(linosiuke @ 2014 09 27, 18:14)
su Edena galesit fotbolo komandas auginti 
Dekui uz info apie pojucius. Nes as absoliutiskai nieko nejauciu ir man del to nervas ima. Na bet kiek ramiau kai tu tiek uzauginai ir visai nesikankinai

Oi, nesijaudink, Linosiuke, as siek tiek, ir tai labai nedaug, jausti pradejau tik pries pat punkcija. Beje, kazkada klausei, tai man stimuliavo 10 dienu, punkcija dare 15 c.d. Ne, nei karto per apziura nesake sitiek foliu skaiciaus

Na, dabar jau nebera ka galvoti, belieka pasitiketi turkais ir tiketis, kad viskas gerai bus

Magute, vyras teisingai sako, kam sau nervus gadini. Be to, ziurek, musu mergaitems jau po HCG testukas vos vaiduokliavo

QUOTE(Lock @ 2014 09 27, 15:57)
man jokiu leidziamu neskyre.
Atisiukai tobula
turesit daug mazyliu
)) ir net nesvarstuk kad cia gal negerai, prisimink is 32 mano 26 buvo geri, tai is tavo 20 duodu bent 16 geru bus
juk ilga schema jie ilgiau stimuliuoti ir buna geros kiausialastes tikrai. o del foliu Semra man vsake kad per punkcija visada isima daugiau foliu nei mato Linosiuke del to ir Tu neturetum jaudintis kad mato nedaug
Atisa aciu uz zinias nuo Elis, nu va bet jos ir neatsako ar neturetu ir kraujas rodyti PRg jei taip gerai pasisavintu Crinone ... na belieka tiketi jais...ir mane kas labiausiai isgasdino kad Treciadieni-50nmol, PENKTAD-36 , staigus kritimas.. o joms ten viskas "simple" atrodo

Papildyta:
skyre man 100 mg aspirino
Papildyta:
linosiuke ir as nieko nejauciau net toki kieki turedama, pradejau jausti mazdaug 10 stimuliacijos diena tik. ir tai daugiau kai vaiksciot reikedavo pojuciai atsirasdavo, ramybes busenoj - jokiu.

Atisa aciu uz zinias nuo Elis, nu va bet jos ir neatsako ar neturetu ir kraujas rodyti PRg jei taip gerai pasisavintu Crinone ... na belieka tiketi jais...ir mane kas labiausiai isgasdino kad Treciadieni-50nmol, PENKTAD-36 , staigus kritimas.. o joms ten viskas "simple" atrodo

Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2014 09 27, 15:57)
skyre man 100 mg aspirino
Papildyta:
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 27, 16:14)
su Edena galesit fotbolo komandas auginti 

linosiuke ir as nieko nejauciau net toki kieki turedama, pradejau jausti mazdaug 10 stimuliacijos diena tik. ir tai daugiau kai vaiksciot reikedavo pojuciai atsirasdavo, ramybes busenoj - jokiu.
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 16:23)
Oi, nesijaudink, Linosiuke, as siek tiek, ir tai labai nedaug, jausti pradejau tik pries pat punkcija. Beje, kazkada klausei, tai man stimuliavo 10 dienu, punkcija dare 15 c.d. Ne, nei karto per apziura nesake sitiek foliu skaiciaus
kai ziurejo Semra, sake 8-9,

Atisele, as perskaiciau tavo zinias ir issiunciau tau i AZ, bet tuo pat metu gavau laiskuti is taves

QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 27, 20:35)
Atisele, as perskaiciau tavo zinias ir issiunciau tau i AZ, bet tuo pat metu gavau laiskuti is taves
Tikiuosi niekas nesusikliude ir manasis pasieke tave? 

Taip, brangute, atrasiau jau tau

QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 18:51)
Taip, brangute, atrasiau jau tau
telepatija
dar karta sveikinu tave tapus PUPO
cia pas mus temutej daug virusiuku siaucia, uzsuk dazniau, tu dabar pazeidziama, gal ziurek uzsikresi

Aha, uzsuku kasdien