Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

Merginos, o turkai visada skiria leidžiamus skystinančius kraują? Ar tik kai kurioms? Ar jie išvis kokių leidžiamų skiria po įsodinimo?
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2014 09 27, 16:57)
Merginos,  o turkai visada skiria leidžiamus skystinančius kraują? Ar tik kai kurioms? Ar jie išvis kokių leidžiamų skiria po įsodinimo?

Matyt skirtingai, man jokių leidžiamų nebuvo. Kraują skystinau aspirinu
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 16:27)
Sveikutes, prisiduodu ir as, po visko jau  ax.gif

Oho kokios naujienos! Labai dziugu smile.gif
Tu jiems ryt galesi pasiskambinti paklausti kaip sekasi? Ar reiks pirmadienio laukti?
Ar buvo tau kokie salutiniai poveikiai tiek foliuku auginti?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 16:27)
Sveikutes, prisiduodu ir as, po visko jau  ax.gif
ispunktavo 20 foliu  blink.gif 

opapa blink.gif nemazai g.gif
na dabar svarbu, kad toliau viskas čiki butu wub.gif
o tikrai, pojuciu tau kokiu buvo, kad tiek foliuku augini?
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 27, 18:01)
Oho kokios naujienos! Labai dziugu  smile.gif
Tu jiems ryt galesi pasiskambinti paklausti kaip sekasi? Ar reiks pirmadienio laukti?
Ar buvo tau kokie salutiniai poveikiai tiek foliuku auginti?

Taip, ryt bandysiu skambinti i laboratorija ax.gif ne, nieko nejauciau, jokiu salutiniu pojuciu. Net po Ovitrelio nejauciau kada jie ovuliavo, jokio skausmo, nieko schmoll.gif na, kazkoki sunkuma kiausidese jauciau, kaip ir ovuliacijos metu, gal siek tiek daugiau, bet siiap tai nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 rugsėjo 2014 - 16:08
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 17:08)
Taip, ryt bandysiu skambinti i laboratorija  ax.gif  ne, nieko nejauciau, jokiu salutiniu pojuciu. Net po Ovitrelio nejauciau kada jie ovuliavo, jokio skausmo, nieko  schmoll.gif  na, kazkoki sunkuma kiausidese jauciau, kaip ir ovuliacijos metu, gal siek tiek daugiau, bet siiap tai nieko  schmoll.gif

Tai super kad ryt jau bus ziniu kiek jusu seimyna zirniuku tures smile.gif su Edena galesit fotbolo komandas auginti smile.gif
Dekui uz info apie pojucius. Nes as absoliutiskai nieko nejauciu ir man del to nervas ima. Na bet kiek ramiau kai tu tiek uzauginai ir visai nesikankinai smile.gif
Tiesa ar tau kada per apziura sake kad tiek foliu augini?

Magute testukas neteisingai rode smile.gif pirmadieni net neabejoju kad nudziuginsi visas graziais skaiciais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 27 rugsėjo 2014 - 16:19
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 27, 18:14)
Tai super kad ryt jau bus ziniu kiek jusu seimyna zirniuku tures smile.gif su Edena galesit fotbolo komandas auginti smile.gif
Dekui uz info apie pojucius. Nes as absoliutiskai nieko nejauciu ir man del to nervas ima. Na bet kiek ramiau kai tu tiek uzauginai ir visai nesikankinai smile.gif
Tiesa ar tau kada per apziura sake kad tiek foliu augini?

Oi, nesijaudink, Linosiuke, as siek tiek, ir tai labai nedaug, jausti pradejau tik pries pat punkcija. Beje, kazkada klausei, tai man stimuliavo 10 dienu, punkcija dare 15 c.d. Ne, nei karto per apziura nesake sitiek foliu skaiciaus schmoll.gif kai ziurejo Semra, sake 8-9, bet as maciau per dvi vietas taip uzrasyta, tai gal dar tiek pat mazu buvo?? O pries pat punkcija klausiau tos jaunos gydytojos, tai ji isvis sake, kad 11 is viso turiu, is ju kokie 6 normal size. Tai kaip su tais 20 gavos tai nesuprantu g.gif
Na, dabar jau nebera ka galvoti, belieka pasitiketi turkais ir tiketis, kad viskas gerai bus bigsmile.gif
Magute, vyras teisingai sako, kam sau nervus gadini. Be to, ziurek, musu mergaitems jau po HCG testukas vos vaiduokliavo 4u.gif aisku, lengva man kalbeti, as jau turbut seniai buciau neiskentus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 rugsėjo 2014 - 16:40
QUOTE(Lock @ 2014 09 27, 15:57)
Merginos,  o turkai visada skiria leidžiamus skystinančius kraują? Ar tik kai kurioms? Ar jie išvis kokių leidžiamų skiria po įsodinimo?

man jokiu leidziamu neskyre.
Atsakyti
Atisiukai tobula wub.gif wub.gif turesit daug mazyliu smile.gif)) ir net nesvarstuk kad cia gal negerai, prisimink is 32 mano 26 buvo geri, tai is tavo 20 duodu bent 16 geru bus drinks_cheers.gif juk ilga schema jie ilgiau stimuliuoti ir buna geros kiausialastes tikrai. o del foliu Semra man vsake kad per punkcija visada isima daugiau foliu nei mato Linosiuke del to ir Tu neturetum jaudintis kad mato nedaug drinks_cheers.gif

Atisa aciu uz zinias nuo Elis, nu va bet jos ir neatsako ar neturetu ir kraujas rodyti PRg jei taip gerai pasisavintu Crinone ... na belieka tiketi jais...ir mane kas labiausiai isgasdino kad Treciadieni-50nmol, PENKTAD-36 , staigus kritimas.. o joms ten viskas "simple" atrodo
umn.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2014 09 27, 15:57)

skyre man 100 mg aspirino
Papildyta:
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 27, 16:14)

linosiuke ir as nieko nejauciau net toki kieki turedama, pradejau jausti mazdaug 10 stimuliacijos diena tik. ir tai daugiau kai vaiksciot reikedavo pojuciai atsirasdavo, ramybes busenoj - jokiu.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 16:23)
Oi, nesijaudink, Linosiuke, as siek tiek, ir tai labai nedaug, jausti pradejau tik pries pat punkcija. Beje, kazkada klausei, tai man stimuliavo 10 dienu, punkcija dare 15 c.d. Ne, nei karto per apziura nesake sitiek foliu skaiciaus  schmoll.gif  kai ziurejo Semra, sake 8-9,

Atisele, as perskaiciau tavo zinias ir issiunciau tau i AZ, bet tuo pat metu gavau laiskuti is taves smile.gif Tikiuosi niekas nesusikliude ir manasis pasieke tave? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 27, 20:35)
Atisele, as perskaiciau tavo zinias ir issiunciau tau i AZ, bet tuo pat metu gavau laiskuti is taves  smile.gif  Tikiuosi niekas nesusikliude ir manasis pasieke tave? 4u.gif

Taip, brangute, atrasiau jau tau 4u.gif telepatija wub.gif dar karta sveikinu tave tapus PUPO nestuke.gif cia pas mus temutej daug virusiuku siaucia, uzsuk dazniau, tu dabar pazeidziama, gal ziurek uzsikresi wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 27, 18:51)
Taip, brangute, atrasiau jau tau  4u.gif  telepatija  wub.gif  dar karta sveikinu tave tapus PUPO  nestuke.gif  cia pas mus temutej daug virusiuku siaucia, uzsuk dazniau, tu dabar pazeidziama, gal ziurek uzsikresi  wub.gif  bigsmile.gif

Aha, uzsuku kasdien mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti