QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 14, 20:48)
Beje pati ir uzvedete sia diskusija

ne tema

Tema sekmingai uzveda Gluosnis

Tam kad diskutuoti apie dvasines tevu sukeliamas problemas vaikams
O kai problema, ne karma, ne genai ( tevu) -tai malonekite Riviera sleptis po "sluota " ir tylekite, nes cia apie tai rasyti negalima

Prisiskaite tokiu temu, susipyksta vaikai su tevais, tada mokykites atleisti, issiaiskine kad nei tevai nei proteviai nebuvo narkomanai

gal netgi ne pijokai...Kai nieko genuose tokio nera, kai karmos lygiai taip pat nera visoje gimineje, nes ji netokia gal jau ir didele
Parasinekime daugiau nesamoniu, o po to uzvesime nauja tema, prirase 50 psl. ir vel rasysime ta pati per ta pati, tik naujoje temoje
Nu ne

Jei yra tema "Dvasinės priežastys" tai apie tai ir turėtų būti diskutuojama. Jei jūs nueitumėt į mezgėjų ar faunos temas ir šnekėtumėt apie žemės ūkio padargus, jus iš ten mikliai išgrūstų narės arba gautumėt baną nuo moderatorės. Nu čia yra viskas žemyn galva, jei žmogus paklausia, kokia galėtų būti priežastis, jei išsirutulioja kažkokia diskusija, tuoj sulekiat ir rašot, kad nesąmones rašo, kad reikia panaudoti vitaminų tokių ar kitokių, kad pas psichologą reiktų nueiti ir pan. Jei jums nepatinka, ignoruokit. Jei kažkas klausia, matyt, joms patinka. Pagaliau yra daug temų apie sveikatą ne ezoterikos skyriuj, reikškitės ten. Atsidarykit naują temą bendraminčiuose ir aiškinkitės savo santykius su kai kuriom narėm, dabar atsidarai sapnų temą, ten ištisai : arba "tas sapnas nieko nereiškia" arba santykių aiškinimąsis, kaip kažkuri kada ką parašė, o dabar sau prieštarauja. Jei Gluosnis pakomentuoja, tai ji pakomentuoja taip, kaip ji supranta, tegu kažkas kita komentuoja iš savo
ezoteriško supratimo pozicijos. Rašydavo vaižgantė, tuoj sulėkdavo ir puldavo, kad negerai, rašydavau aš, vėl negerai būdavo.
Ir nepikta aš, jei kas taip pagalvojot. Tiesiog "atradau veganą"
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2015 03 15, 11:41)
man tai labai gaila, kad kai prieš 20 metų laukiausiu ir gimdžiau-leidau save kamuoti stresams įvairiems

eh, grįžtų tie laikai kaip karalieva save saugočiau
Tai va, už tai ir yra posakis: jei jaunystė žinotų, o senatvė galėtų.
Papildyta:
Dar pasakau aš paskutinį sykį apie tą tėvų kaltinimą, kaip aš suprantu. Buvo kaip kažkada buvo, nieko jau nepakeisi, įvykusio fakto. Laiko atgal neatsuksi. Bet pas žmogų lieka požiūris į tam tikrą įvykį, į tėvų elgesį su vaiku ir pan. Ir čia keičiamas nuosavas požiūris tais atleidimais į kažką, ne tėvai

Tarkim, sužino vaikas, kad mama jo nelaukė. Kokios emocijos sukyla? nekokios, turbūt. O jei žmogus ant to užsiciklina, jis suserga. Be to, nereikia nei sužinoti, tai lieka pasąmoninėj atminty, jis visą laiką tą žino, tik nesuvokia. Apie tai kalba. O kad mama nenorėjo netyčiuko, ji turi tam teisę.
Na, prirašiau. Bet šiuo atveju, matyt, mano pačios snukis kreivas, kad veidrodis tiek grimasų rodo