Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 25, 20:38)
Ir aš čia ateinu pasibėdavoti pas jus sad.gif Šiandien buvau derliaus apžiūrėt-, sakė - potencialas tik 5 folikulams, kiti - per maži ir per 3 dienas nepaaugs iki reikiamo dydžio  doh.gif  Nusivilimas baisiausias... Su mūsų labai prastais spermiukais - tai jau šansų beveik nebėra.

Gydytoja sakė, jei kokybė spermiukų nepagerės, tai reikės IVF + ICSI + IMSI (pas MB kai pageria profertilį - skaičiai pagerėja), bet jis geria papildus tik 3 savaites...

Vajėtau, jau apverkiau tą IVF, su MB susipykom, jis negali patikėti, kad taip yra, ir kad gydytojai nenumatė, kad pas mane užaugs tik 5 folikulai, kaltina juos kodėl neperspėjo dėl jau tokios blogos spermos kokybės, mano, kad gal nevertėjo mums prasidėti su IVF...

Žodžiu, nėra žodžių...  doh.gif  Bet sekmadienį punkcija...

Airina, labai labai užjaučiu, kad nepavyko  verysad.gif  Laikykis  4u.gif
http://go.adlt.bbele...ebamed_Rugsejis
Armante, gal rimtai bandyk 2 blastutes dėti.... g.gif

Soriukas kad issiterpiu 4u.gif Kol kas tik skaitineju viska,ir po biski bandau taikytis su mintimi,kad ir manes sitas laukia...tik iskylo toks klausimas..ar gydytojai gali numatyti kiek foliu uzaugs? As per stimuliacijas leidausi net 4 gonalio + closta geriau ir uzaugu tik vienas..be gonalio irgi vienas vis uzaugdavo..kodel taip yra gydytojai tiek lt tiek LV negali atsakyti..tokia reakcija ir vsio sako g.gif
o ir spermiukai kintamas dalykas gi,,kai israse papildus jau vadinasi negeri tyrimai buvo, negalima ir tiketis pagerejimo per trumpa laika....

Man irgi baisu, kad vaistu ikisiu daug,o foliu nebus visai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 09 25, 20:38)
kaip nuraminanciai aprasei, aciu  4u.gif
gal be reikalo as cia stresuoju, padaryta jau kas padaryta, viskas bus gerai smile.gif. reikia dziagtis kiekviena diena  wub.gif

oi tie stresai neracionalus uzeina visoms biggrin.gif Nepamirskim, kad dar ir hormonu esam veikiamos. Man irgi visokiu dienu ir momentu buna..
Palauk sekmedienio, paziuresi kokia situacija, kiek turit, kokia kokybe ir nuspresit galutinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Foksiuke @ 2014 09 25, 20:56)
ar gydytojai gali numatyti kiek foliu uzaugs?

kiek mazdaug foliu issistimuliuos dazniausiai yra sprendziama is keleto tyrimu: antrinis folikulu skaiciavimas- jis atliekamas 2-3 ciklo dienomis, echoskomu ziurint kiek kiausidese matosi mazu folikuliuku+ AMH ir FSH tyrimu... Is siu tyrimu galima daug maz nuspeti kaip eisis stimuliacija ir kokias dozes vaistu skirti 4u.gif
Papildyta:
[quote=Nuojauta,2014 09 25, 20:38]
Ir aš čia ateinu pasibėdavoti pas jus sad.gif Šiandien buvau derliaus apžiūrėt-, sakė - potencialas tik 5 folikulams, kiti - per maži ir per 3 dienas nepaaugs iki reikiamo dydžio doh.gif Nusivilimas baisiausias... Su mūsų labai prastais spermiukais - tai jau šansų beveik nebėra.

Belieka tiketis geriausio. Esat eigoj, tai gal nutraukt visko neverta. 5 foliai dar ne pasaulio pabaiga. Ir su jais galima kazka padaryti. Juk tereikia tik vieno gero kuris virstu i zmogeliuka.
Prasykit gyd. kad darytu imsi, tegul atrenka pacius geriausius kareiviukus ir vistiek is 5 kazkas gausis 4u.gif
Atsakyti
[quote=burbuliacija,2014 09 25, 22:26]
oi tie stresai neracionalus uzeina visoms biggrin.gif Nepamirskim, kad dar ir hormonu esam veikiamos. Man irgi visokiu dienu ir momentu buna..
Palauk sekmedienio, paziuresi kokia situacija, kiek turit, kokia kokybe ir nuspresit galutinai 4u.gif
Papildyta:
kiek mazdaug foliu issistimuliuos dazniausiai yra sprendziama is keleto tyrimu: antrinis folikulu skaiciavimas- jis atliekamas 2-3 ciklo dienomis, echoskomu ziurint kiek kiausidese matosi mazu folikuliuku+ AMH ir FSH tyrimu... Is siu tyrimu galima daug maz nuspeti kaip eisis stimuliacija ir kokias dozes vaistu skirti 4u.gif
Papildyta:
[quote=Nuojauta,2014 09 25, 20:38]
Ir aš čia ateinu pasibėdavoti pas jus sad.gif Šiandien buvau derliaus apžiūrėt-, sakė - potencialas tik 5 folikulams, kiti - per maži ir per 3 dienas nepaaugs iki reikiamo dydžio doh.gif Nusivilimas baisiausias... Su mūsų labai prastais spermiukais - tai jau šansų beveik nebėra.
Belieka tiketis geriausio. Esat eigoj, tai gal nutraukt visko neverta. 5 foliai dar ne pasaulio pabaiga. Ir su jais galima kazka padaryti. Juk tereikia tik vieno gero kuris virstu i zmogeliuka.
Prasykit gyd. kad darytu imsi, tegul atrenka pacius geriausius kareiviukus ir vistiek is 5 kazkas gausis 4u.gif
[/quote]

Aš vat sėdžiu ir galvoju, gal net nepriklausomai nuo spermogramos rezultatų - prašyti daryti IMSI, gydytoja sako, lyg foliai turi būti normalios kokybės, nes pas mus vyriškas faktorius, o mano tyrimai geri ir aš pakankamai jauna. Tai jei bus atrinkti geresni spermiukai, tai ir apsivaisins daugiu ir bus daugiau šansų g.gif
Jo, burbuliacija, gal taip ir reikia daryti. Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 25, 21:45)
Aš vat sėdžiu ir galvoju, gal net nepriklausomai nuo spermogramos rezultatų - prašyti daryti IMSI, gydytoja sako, lyg foliai turi būti normalios kokybės, nes pas mus vyriškas faktorius, o mano tyrimai geri ir aš pakankamai jauna. Tai jei bus atrinkti geresni spermiukai, tai ir apsivaisins daugiu ir bus daugiau šansų g.gif
Jo, burbuliacija, gal taip ir reikia daryti. Ačiū už palaikymą  4u.gif

Tai ir prasyk IMSI, ka cia zaisti, bus ramiau ir patikimiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 25, 14:40)
As tai po punkcijos siandien.. nu ir dienele  karsta.gif

Burbuliacija, biski keista tikrai, kaip dar neapvaisinus ir nezinant situacijos gali nuspresti kelinta diena deti doh.gif gal tada jau geriau tos 4 ar 5 dienos sulaukti g.gif na dabar svarbiausia laukti, kiek stipruoliuku isgyvens ir kaip dalinsis 4u.gif labai linkiu tau su tokiu stresiniu IVF pastoti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 25, 23:41)
Burbuliacija, biski keista tikrai, kaip dar neapvaisinus ir nezinant situacijos gali nuspresti kelinta diena deti  doh.gif gal tada jau geriau tos 4 ar 5 dienos sulaukti  g.gif na dabar svarbiausia laukti, kiek stipruoliuku isgyvens ir kaip dalinsis  4u.gif labai linkiu tau su tokiu stresiniu IVF pastoti  4u.gif

Aciu Miss Candy, dabar jau apsiraminau , tada tai rasiau ant bangos tai viskas tragiskai labai atrode biggrin.gif
Aisku as nesu patenkinta kad jie cia sekmadieniais nedirba, ir planuoja perkelimus pagal darbo laika o ne embrionu vystimasi.. Viena karta man net visa cikla nukele buvo nes idejimas (saldyto) ispuole sekmadieni doh.gif Nu bet gi nepapusi pries klinikos politika.
O del idejimo tai manau jie turi savo kazkokia statistika, pagal kuria prognozuoja kada greiciausiai des, ar 2 ar 5 dienu, todel is 10ies ir numate kad sestadieni. Nors aisku, sestadieni bus aiskiau kai jau tiksliai zinosim kiek embiuku turim ir kokios kokybes. Gal but bus visi apsivaisne ir galesim palaukt iki blastuciu, o gal ir nebus nieko- tiesiog negali niekada zinoti...Siandien kazkaip isitikinau kad negali nieko prognozuoti pagal buvusia procedura..
Tad kaip bus taip bus, one step at the time ir vsio smile.gif
O tu kaip gi laikaisi?? Dar nevemi? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Reikia Jūsų nuomonės: turėjau pastojimą po IVF. Buvo nesivystantis. Ruošiuos dar vienam bandymui. Sakykit ar verta daryt genetikos tyrimus? Ta prasme gal ir verta, bet brangu.. taip tų pinigėlių reikės.. vyro turtas nejudrus. Darem ICSI. vyrui galima atlikti kariotipo tyr. 480lt. Verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 25, 22:51)
O del idejimo tai manau jie turi savo kazkokia statistika, pagal kuria prognozuoja kada greiciausiai des, ar 2 ar 5 dienu, todel is 10ies ir numate kad sestadieni. Nors aisku, sestadieni bus aiskiau kai jau tiksliai zinosim kiek embiuku turim ir kokios kokybes. Gal but bus visi apsivaisne ir galesim palaukt iki blastuciu, o gal ir nebus nieko- tiesiog negali niekada zinoti...Siandien kazkaip isitikinau kad negali nieko prognozuoti pagal buvusia procedura..
Tad kaip bus taip bus, one step at the time ir vsio smile.gif
O tu kaip gi laikaisi?? Dar nevemi?  biggrin.gif  4u.gif

reikia tiketis, kad sestadieni pasakys, kad reikia auginti dar 4u.gif lauksiu ziniu is tavo fronto nekantriai bigsmile.gif o as nevemiu biggrin.gif bet pykina rytais, bet valgyt galiu, tik miegot - ne doh.gif ta prasme naktimis doh.gif ir liemenuka jau didesni reikia pirkti rolleyes.gif zodziu, juda reikalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 25, 18:19)
O as tai dabar kai ant siuto tai galvoju kad jei 2u dienu, tai visus 3 isideciau... tik jie cia 3 greiciausiai nedes. 2 maximum. Nu bet as paklausiu ir pareikalausiu.. Nes visiskai tikejimas dinges kad pavyks, tai gal is 3u bent vienas dar dar..

Man visai patinka tas variantas kai ideda 3u dienu ir po to dar 1a blastute, sveikinu kad toks sansas tau ispuole  4u.gif 
Dabar kantraus laukimo smile.gif 
Airina30, labai uzjauciu. koks sunkus tas jausmas  console.gif

burbuliacija, gal reiketu pareikalauti iki pirmadienio paauginti juos tai bent bus aiskiau kurie yra tikrai kokybiski, nes kaip pataikyt 2 d. jei jie visi isgyvena tai sunku pasakyt kurie is ju stipriausi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 26, 07:55)
zodziu, juda reikalai  biggrin.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 09 26, 08:12)
burbuliacija, gal reiketu pareikalauti iki pirmadienio paauginti juos tai bent bus aiskiau kurie yra tikrai kokybiski, nes kaip pataikyt 2 d. jei jie visi isgyvena tai sunku pasakyt kurie is ju stipriausi sad.gif

Ziuresiu kaip reikalai rytoj, jeigu bus pakankamai tai greiciausiai galima bus susitart kad augintu, bet jeigu kokie 4-3 tai jauciu reiks det..
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 26, 08:46)
thumbup.gif
Papildyta:
Ziuresiu kaip reikalai rytoj, jeigu bus pakankamai tai greiciausiai galima bus susitart kad augintu, bet jeigu kokie 4-3 tai jauciu reiks det..

drinks_cheers.gif burbuliacija laikom uz jusu burbuliukus kumscius victory.gif kad butu visi apsivaisine ir sestadieni turetumet ju daugiau nei 3 wub.gif wub.gif stiprybes, kantrybes, ir graziu nuotaikyciu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 26, 09:06)
drinks_cheers.gif  burbuliacija laikom uz jusu burbuliukus kumscius  victory.gif kad butu visi apsivaisine ir sestadieni turetumet ju daugiau nei 3  wub.gif  wub.gif  stiprybes, kantrybes, ir graziu nuotaikyciu  bigsmile.gif  wub.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti