Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 20, 09:29)
Sveikos, na ką....mums nepavyko. Laukia pusmetis poilsio ir visokeriopo organizmo stiprinimo, o po to greičiausiai Stambulas.
Gal kas žino priemonių kiaušialasčių kokybės stiprinimui?

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 20, 08:29)
Sveikos, na ką....mums nepavyko. Laukia pusmetis poilsio ir visokeriopo organizmo stiprinimo, o po to greičiausiai Stambulas.
Gal kas žino priemonių kiaušialasčių kokybės stiprinimui?

Zuikuti25, labai gaila.. Bet del kiausialasciu pritariu Edenai, greiciausiai jos pas tave normalios, cia tik LT mediku 'atmazai'. Zinoma kad paciai ramiau butu gali pavartoti kazka, bet tikrai greiciausiai nera taip blogai kaip tau nuprognozavo.. o is populiaresniu papildui tai butu visi sie http://www.fairhaven.../fertility.html Ovaboost, FertileAid daug kas perka 4u.gif Gali parsisiust is amerikos arba girdejau ir lietuvoje kazkokie tarpininkai yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Airina30 @ 2014 09 20, 20:14)
Laikykis, labai užjaučiu, kitą kartą būtinai pavyks  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nepamenu, kažkuri klausė kada man HCG, lėksiu kraują nuleist 26d.
Ir dar noriu paklaust, nes nelabai supratau del HCG ir PRG tyrimo, gal kuri gali paaiškinti kam reikia PRG?

PRG, t.y progesteronas palaiko embriono givybe iki kol susiformuoja placenta ir tada jinai isskiria progesterona. Jeigu PRG nukrenta, gimdos gleivine pradeda salintis ( tas ivyksta ir kiekvieno ciklo metu, kai prasideda mmm), o su gleivine pasisalina ir zirniukas, t.y ivyksta persileidimas.
Labai svarbus reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 20 rugsėjo 2014 - 21:48
Sveikos, gal kas noretu jungtis prie papildu?
Perkant 3 komplektus po 3vnt, kaina pigiausia gaunasi 66.65 usd. Litais uz komplekta ~220 lt.
Lietvoje uz visus tris susimoketume 370 lt blink.gif
http://www.fairhaven...ost-bundle.html

Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 11:20)
Nesupratau klausimo del skystinanciu. As naudoju viska foli magni vitamina c du crinon du duphaston ir estrofen

Mano gydytoja skiria 100 aspirino BŪTINAI profilaktiškai, o OK - leidžiamus skystinančius, kai kurioms pacientėms, jeigu neklystu, net iki 7 mėnesio.
Aspirinas tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 21, 08:50)
Mano gydytoja skiria 100 aspirino BŪTINAI profilaktiškai, o OK - leidžiamus skystinančius, kai kurioms pacientėms, jeigu neklystu, net iki 7 mėnesio.
Aspirinas tikrai nepakenks.

Nezinau, man atrodo jeigu kraujuoji tai aspirina reiktu butinai nutraukti g.gif Jeigu per skystas kraujas tai tikrai negerai ir jeigu jau prasidejes kraujavimas tai kam dar bloginti reikalus.

Nickse, vitaminas C taip pat skatina kraujavima, tai gal ir ji reiketu nutraukti...

Aisku, mes cia ne daktares, kiekviena patarineja is to ka girdejus, skaicius, geriausia butu normalesni gyditoja pabandyti rast kad patartu ka daryti tavo situacijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 09 21, 08:49)
Sveikos, gal kas noretu jungtis prie papildu?
Perkant 3 komplektus po 3vnt, kaina pigiausia gaunasi 66.65 usd. Litais uz komplekta ~220 lt.
Lietvoje uz visus tris susimoketume 370 lt  blink.gif 
http://www.fairhaven...ost-bundle.html

Labukas esu naujoke cia, bet daznai paskaitineju jusu temute, kaip kam sekas 4u.gif i. As noreciau prisijungti, bet jei galima 3vienetus ovaboost buteliuku jei yra priskirta prie komplektu. As per si puslapi ziurinejausi norejau parsisiusti, bet nelabai man pavyko nes i Lt neduoda siust arba as nemoku
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 09 21, 09:25)
Labukas esu naujoke cia, bet daznai paskaitineju jusu temute, kaip kam sekas 4u.gif i. As noreciau prisijungti, bet jei galima 3vienetus ovaboost buteliuku jei yra priskirta prie komplektu. As per si puslapi ziurinejausi norejau parsisiusti, bet nelabai man pavyko nes i Lt neduoda siust arba as nemoku

Mergaites, kazkas cia yra minejes kad is fairheavenhealth.com visu tu papildu i Lt nesiuncia, todel ir yra tarpininkas, per kuri deja, tenka moketi daugiau...
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 21, 10:32)
Mergaites, kazkas cia yra minejes kad is fairheavenhealth.com  visu tu papildu i Lt nesiuncia, todel ir yra tarpininkas, per kuri deja, tenka moketi daugiau...

As sunciuosi per Taure. Skaiciavau suma jau su tarpininkavimo ir siuntimo paslaugomis.
Beje jei ir siustu i LT tiesiai pardutuve, pigiau tikrai nesigautu, nes tektu susimoketi muita 4u.gif
Beje gal kas bent isivaizduojate kie tai gali sverti visos trys dezutes?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 21, 09:22)
Nezinau, man atrodo jeigu kraujuoji tai aspirina reiktu butinai nutraukti  g.gif  Jeigu per skystas kraujas tai tikrai negerai ir jeigu jau prasidejes kraujavimas tai kam dar bloginti reikalus...

Sorry... tikrai mes ne gydytojos... geriausia pasitikėti gera gydytoja, o ne SM patarimais...
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 09 21, 11:17)
As sunciuosi per Taure. Skaiciavau suma jau su tarpininkavimo ir siuntimo paslaugomis.
Beje jei ir siustu i LT tiesiai pardutuve, pigiau tikrai nesigautu, nes  tektu susimoketi muita 4u.gif
Beje gal kas bent isivaizduojate kie tai gali sverti visos trys dezutes?

As pirkausi 3 ovaboost, kiek gr tiksliai tai nezinau, bet nera sunkios, nes pacios tabletes tai kaip miltukai zele kapsulese. Bet tikslaus svorio deja nezinau..
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
zuikutis25 man lygiai taip pat sake,kad pas mane blogos kiausialastes. Tai kai Stambule daremes IVF visiems isuziau ausis del kiausialasciu ir paskui jau visi sake kad viskas ok su tavo kiausialastem,kas tau pasake kad jos negeros kokybes.Matyt musu medikams nesekmes lengviau nurasyti pasakant ai pas tave blogos kiausialastes doh.gif Stiprybes tau ir kantrybes,paiilsek ir atsigauk ir tada naujom jegom ir geresne psichologine busena i sekme tiesiai 4u.gif
NICSE,tai man rodos kad tau gerai auga tas HCG g.gif Jis paskui ne taip greitai auga.O kelinta DPI darytas paskutinis HCG? Gal nebedaryk taip daznai,geriau nueiti ir paziureti ar auga puslyte ir pan. As iki 8sav,taip ir vaiksciojau privaciai ziureti ar ji auga. Kritimo nera,HCG auga taip kad bus gerai viskas.
Del progesterono, tai musu vienai senbuvei taip pat buvo tik pacioj pradzioj,pasidare HCG ir progesterona,paskutinis buvo zemas. Medikai sake kad tiesiog nerodo krenone pasisavinima ir viskas ok. O su kitu IVF ji nenaudojo krenono o tiesigo leidziama progesterono tai jis buvo labai geras ir ji sekmingai isnesiojo maziuke wub.gif
Del aspirino tai manau reiktu pasikalbeti su gydytoja. 4u.gif
Sekmes dideles 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites, atliko man punkcija nuliudusi esu, nes tik 4 kiausiasciu turiu tai vadinasi apsivaisins tik pora, ir vel si karta blogas rezultatas, ar turiu vilciu kad liks ka isodinti? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti