Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Edena @ 2014 09 20, 10:09)
cia Lt kas antra ta isgirsta, o TR pasirodo kad viskas su jomis gerai buna !

Na, beveik visoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nickse,2014 09 20, 09:28]
Nmol vakar 3 crinone ir duphaston pavariau.. pagalvojau o ka blogiau jsu nebus. Jeigu liktu bent vienas sirdis jaustu... o su tokiom isskyrom manau be sansu. Man cia didziausia gyvenimo pamoka kaip nieko negalima pasitiketi ...
Papildyta:
Nuo siol visoms sventa taisykle kad kartu su hcg darome ir prg ! Aciu toms kurios mane pastumejote ji atlikti dar ir dabar nezinociau KODEL ...
[/quote

Jus kraujuojate ar isskyros su patepimais?
Buvau nesenai jusu situacijoje, nors kraujavau stipriai, bet hcg augo kuo buvo sunku patiketi ir zinokite tuomet emiau ieskoti internete istoriju, ir tikrai radau su laimingomis pabaigomis. Nenuleiskite ranku. O stebeti prg patariu visom.
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 06:28)
Nmol vakar 3 crinone ir duphaston pavariau.. pagalvojau o ka blogiau jsu nebus. Jeigu liktu bent vienas sirdis jaustu... o su tokiom isskyrom manau be sansu. Man cia didziausia gyvenimo pamoka kaip nieko negalima pasitiketi ...
Papildyta:
Nuo siol visoms sventa taisykle kad kartu su hcg darome ir prg ! Aciu toms kurios mane pastumejote ji atlikti dar ir dabar nezinociau KODEL ...

Nickse,don't give up kol lieka 0% sansu.Kelk prg lygi kaip tik ismanai ir tikrink krauja.Kol lieka nors 0,1%sansu tol kovok del savo tikslo.Nusiteik optimistiskiau kiek gali,nenuleisk nosiuko ir ranku.Manyciau,kad del tokio atvejo verta kreiptis i teisma.Gydytoja savo pareigu neatliko,o pinigus paeme didelius.Uzjauciu(nors to tau maziausiai norisi).Pergyvenu su kiekviena is jusu,nes ta drauge,prietelja,apie kuria rasiau yra mano dukryte wub.gif blush2.gif Tiesiog nenorejau rasyt.Kil kas viskas jai gerai.Pasitrauke hematomos,o jau galvojom vel viskas.Todel kovok kiek gali del savo laimes.
Myliu jus visas del jusu atkaklumo pakilt is didziausio nusivylimo nera lengva.Suprantu viska ir atleiskit,kad cia makaluojuos.Dukra domisi prancuzu blogais,o as cia,kad labiau tai suprast.Dekui,kad nevejar lauk. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ka viltis durniu motina. Apgaudineciau save jai sakyciau kad vilti praradau. Siandien prg 24,5 nmol vainasi viskas ko vakar prisigeriau nebuvo taip jau blogai. hcg 3013 labai labai mazas augimas bet augimas.... vakar buvo 2276. Ka paskysite ... ar imanomi stebuklai su tokiu mazu augimu?
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 12:01)
Nu ka viltis durniu motina. Apgaudineciau save jai sakyciau kad vilti praradau. Siandien prg 24,5 nmol vainasi viskas ko vakar prisigeriau nebuvo taip jau blogai. hcg 3013 labai labai mazas augimas bet augimas.... vakar buvo 2276. Ka paskysite ... ar imanomi stebuklai su tokiu mazu augimu?

as aisku ne patareja bet juk dvigubeti hcg turi kas dvi dienas kitoms net dar leciau dvigubeja, tikrai nepasiduok blogom mintim , naudok progesterona ir gulek . gal dabar kai pasibaigs kraujavimas ir prog prades kilti . as suprantu tavo nerima ir bukstavimus bet nu tikrai dar viskas gali buti gerai !
o skystinacius jus naudojat ? ar aspirina ar leidziamus?
mes spaudziam uz jus toliau kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 20, 12:11)
as aisku ne patareja bet juk dvigubeti hcg turi kas dvi dienas kitoms net dar leciau dvigubeja, tikrai nepasiduok blogom mintim , naudok progesterona ir gulek . gal dabar kai pasibaigs kraujavimas ir prog prades kilti . as suprantu tavo nerima ir bukstavimus bet nu tikrai dar viskas gali buti gerai !
o skystinacius jus naudojat ? ar aspirina ar leidziamus?
mes spaudziam uz jus toliau kumscius  4u.gif

Nesupratau klausimo del skystinanciu. As naudoju viska foli magni vitamina c du crinon du duphaston ir estrofen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nickse: 20 rugsėjo 2014 - 11:21
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 09:20)
Nesupratau klausimo del skystinanciu. As naudoju viska foli magni vitamina c du crinon du duphaston ir estrofen

Dukriukui buvo lygiai 4 sav.po isod kai eme kraujuot.Iskart dare skena,mate hematoma spaudziant puslyte ir mate sirdutes plakima.Geria prog.+aspegic+provames+foline rugstis.Aspegic yra krauja skystinantys.
Vyk bligas mintis salin.Manau liko vienas todel augimas suletejo,bet nenukrito,o auga.Tai gydytojai nusiplive nuo tolimesniu patarimu?Tai netyre patys prg?Grynas pinigu plovimas.Nu jei moki didelius pinigus ir zinai,kad jie nestebi taves iki 3men.nu tai baisu.Reiskia kapstykis pati,atvaziuosi ir vel mokesi...Man tai ziauru taip zaist moteru likimais.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 11:20)

skystinantys labai silpni irgi nepamaisys, man irgi dar skirtas 100 mcg aspirino tai tokia maza doze apradau ASS trombo pavadinimu , o duphas pakenkt tikrai nepades, bet akivaizdu kad crinono nesisavina:(
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 12:20)

tiesiog kitoms mergaitems skiria bent aspirina po ivf , bet gal jums jo nereikia. o dar kai kraujavot tai matyt gal ir gerai kad neskyre .nu as tai kazkaip neprarandu vilties del jusu kad viskas bus gerai . manau liko vienas maziukas ir hcg jau kitaip auga . kadangi buvo mmm tai gal ir progest pakrito o va dabar ims ir augs.
suprantu kad kyla ivairiu minciu bet tikek savo maziukais ar bent vienu maziuku wub.gif
o kad netiria progest na matyt jau taip iprasta kad naudojant progesteronus jie buna pakankamai , ir tieisog taupo paciento pinigus tyrimams .
kazkaip niekur negirdejau kad naudojant progest kad giniai lieptu darytis jo tyrima. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 20 rugsėjo 2014 - 12:32
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 12:20)

As iki 12 nestumo savaites naudojau crinona ir Zibor injekcijas krauja skystinti... daktaras liepe butinai viska naudot iki 12 sav.! o as dar atsimenu vis panika keliau, kad as juk nescia, o jis man liepia visoki bruda naudot biggrin.gif dar forume buvau prisiskaicius, kad reikia stebeti kaip auga hcg ir prog., buvau pasakius daktarui kilometrini prg atsakyma, jis tik paziurejo i mane ir atreze, kad toks skaicius yra norma, nes naudoju prg hormona - crinone.
Zodziu ka as noriu pasakyt... nzn kokia tavo situacija, bet jokiais budais nenuleisk ranku, kovok, moterie, del uzsimezgusiu tavyje gyvybiu. Skambink tave priziurinciam daktarui, o jis tave nukreips, pasakys ka toliau daryt. nes tokiu atveju reikia butinai pasitikrinti o ne savivaliauti... cia tau kiekviena gali patarti is savo patirties, bet juk kas tiko kitom tau gali nlb tikti...
Linkiu tau sekmes!!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 13:01)

Nickse, manau augimas visai normalus. nereikia pamiršti, kad virš 1200 auga lėčiau, dvigubėti gali kas 48-72 val.
Įmetu nuorodą, kur gali suvesti savo HCG skaičiukus ir pažiūrėti augimą.
http://www.babymed.c.../hcg-calculator

mane savu laiku tai labai nuramino, nes irgi tikėjausi didesnių skaičiukų, o pasirodė, kad tokie ir turi būti.
Stiprybės tau 4u.gif ir tikiu, kad vis dėlto viskas turi išsispręsti teigiama linkme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 20, 08:29)
Sveikos, na ką....mums nepavyko. Laukia pusmetis poilsio ir visokeriopo organizmo stiprinimo, o po to greičiausiai Stambulas.
Gal kas žino priemonių kiaušialasčių kokybės stiprinimui?

Laikykis, labai užjaučiu, kitą kartą būtinai pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nepamenu, kažkuri klausė kada man HCG, lėksiu kraują nuleist 26d.
Ir dar noriu paklaust, nes nelabai supratau del HCG ir PRG tyrimo, gal kuri gali paaiškinti kam reikia PRG?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airina30: 20 rugsėjo 2014 - 20:15