QUOTE(Nickse @ 2014 09 20, 06:28)
Nmol vakar 3 crinone ir duphaston pavariau.. pagalvojau o ka blogiau jsu nebus. Jeigu liktu bent vienas sirdis jaustu... o su tokiom isskyrom manau be sansu. Man cia didziausia gyvenimo pamoka kaip nieko negalima pasitiketi ...
Papildyta:
Nuo siol visoms sventa taisykle kad kartu su hcg darome ir prg ! Aciu toms kurios mane pastumejote ji atlikti dar ir dabar nezinociau KODEL ...
Nickse,don't give up kol lieka 0% sansu.Kelk prg lygi kaip tik ismanai ir tikrink krauja.Kol lieka nors 0,1%sansu tol kovok del savo tikslo.Nusiteik optimistiskiau kiek gali,nenuleisk nosiuko ir ranku.Manyciau,kad del tokio atvejo verta kreiptis i teisma.Gydytoja savo pareigu neatliko,o pinigus paeme didelius.Uzjauciu(nors to tau maziausiai norisi).Pergyvenu su kiekviena is jusu,nes ta drauge,prietelja,apie kuria rasiau yra mano dukryte

Tiesiog nenorejau rasyt.Kil kas viskas jai gerai.Pasitrauke hematomos,o jau galvojom vel viskas.Todel kovok kiek gali del savo laimes.
Myliu jus visas del jusu atkaklumo pakilt is didziausio nusivylimo nera lengva.Suprantu viska ir atleiskit,kad cia makaluojuos.Dukra domisi prancuzu blogais,o as cia,kad labiau tai suprast.Dekui,kad nevejar lauk.
Ugis 172cm