Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nebėra apie ką kalbeti...

QUOTE(Teresa @ 2007 01 11, 23:46)
Na ir prajuokinai.  lotuliukas.gif
Tada jau tikrai pasiulisiu.

O jus pabandykit zaisti zaidimus. Mes su vyru kartais iseidavom i kavine, uzsisakydavom gerti ir losdavom kortom is pinigu. Kuris pralaimi, turi moketi uz gerimus ar ka nors panasaus.
Viena karta maciau viena porele, kurie uzsisakydavo gerimus ir skaitydavo ant lapeliu priesingos dalies parasytus klausimus ir turedavo atsakyti i juos, taip ir risdavosi nenorom paklabiai. Gal ir jus taip pabandykit? Gal suzinosit vienas apie kita dar daugiau?
Atsakyti
jei nėra apie ką kalbėti tai ir nesikalbam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2007 01 13, 00:12)
jei nėra apie ką kalbėti tai ir nesikalbam biggrin.gif

O ką darote? blush2.gif
Atsakyti
Kai mes neturime apie ką kalbėti nekalbam biggrin.gif , aš einu prie kompo pasėdėt jis kokį filmą pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 01 13, 02:52)
Kai mes neturime apie ką kalbėti nekalbam  biggrin.gif , aš einu prie kompo pasėdėt jis kokį filmą pažiūrėt

Ir mes panašiai ax.gif tik pas mus dar trys vaikai,tai nekalbėjimų mažai būna ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 10, 13:40)
jei nebera apie ka kalbetis,einam myletis nail.gif

lotuliukas.gif o po to kas g.gif
Atsakyti
unsure.gif BAISU,JEI NEBĖRA KĄ KALBĖT SU MYLIMU VYRU-TAI ARBA JIS JAU NEBEMYLIMAS,ARBA REIKIA RAST SU JUO APIE KĄ KALBĖTI.Manyčiau,kad kalbėtis yra BŪTINA,arba pasekmė-skyrybos. schmoll.gif
Atsakyti
Kai nebūna ūpo kalbėtis su saviškiu, tai ir nekalbam. Juk kiekvienam kartais norisi ramybės, apmąstymo valandėlių.
Juk ir sakoma, kad tikras draugas tas, su kuriuo gera ne kalbėtis, bet tyleti...
Atsakyti
Taip,su mylimais zmonem gera ir patyleti..Bet buna,kad vat jauti zmogui simpatija,sutinki ji,galbut siektiek sutrinki,nori pasirodyti kuo zavesne,idomesne biggrin.gif ir...pritruksta tu zodeliu.Zinoma,cia ne su visais...bet man asmeniskai pasitaiko.O dar jei ilga laika nematei...
Atsakyti
Pas mus visada yra ką kalbėti cool.gif tai tylos nebuna ax.gif
Atsakyti
Paskaičiau kelias paskutines žinutes ir blink.gif blink.gif blink.gif . Kaip tai skirybos, jei nekalbi (nes neturi ką pasakyti, nori pabūti tyloj ar pnš.)? Nusišaučiau, jei man reikėtų ištisai kalbėtis arba klausytis mega_shok.gif . Meilė yra netik, kai su žmogum gera ir lengva bendrauti, bet kai ir yra gera būti kartu tylint mirksiukas.gif .
Atsakyti
na pas mus namie su vyru dazniausiai bendravimas prikolu forma buna kai nera apie ka rimtai kalbeti-svelniai vienas kita per danti patraukiam, zodziu linksmai gyvenam biggrin.gif
Atsakyti