Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 11

QUOTE(djonis @ 2014 11 09, 22:14)
Norėčiau paklausti kaip Bosgh WAW32597SN modeliukas, kur surinktas dabar senukuose su akcija kaina 2079 Lt, renkuosi tarp sito ir  WAW32468SN modeliuko.

Ttiek viena tiek kita pagamintos Vokietijoje tai vienas kitai analogas tik dizainas skiriasi.....
Papildyta:
QUOTE(Myliukas` @ 2014 11 09, 22:37)
Kaip kokybė LG F12a8nda5 skalbimo mašinos?Kokia kalba ant valdymo panelės?Esmė,kad reikia pilkos/sidabrinės  g.gif

Valdymas anglu kalba,tvarkinga skalbimo masina....
Dar pasiziurekite AEG L85275XFL
Atsakyti
Sveiki,

Po intensyvaus naudojimo ir smulkių streikavimų (skalbimo metu ekrane dažnai imdavo rodyti nesąmones, šiek tiek lašėdavo vandens per gumą) mano 2007-aisiais pirkta gorenje WS 43101 šiandien pareiškė, kad nebedirbs. Nustačius bet kokią skalbimo programą, po kelių minučių išmeta error 4. Teks viską skalbti rankomis šįvakar unsure.gif

Prieš ieškodama meistro ir jį kviesdama, gal galėčiau išgirsti išmanančių nuomones? Gal kas nutuokia, kas čia atsitiko mano senutei? Gal nebeverta su ja vargt? Dažnai neišgręžia drabužių (pastebėjau, kad ypač tada, kai skalbiu labai nedaug), tai išgręžiu rankomis, kai pritrūkstu kantrybės arba iš n-tojo karto pavyksta su mašina. O šiandien nebeskalbia visai ir rėkia man apie tą ketvirtą klaidą. Instrukcijoje informacijos neradau (keista).

Ir dar prie to paties: ar verta dairytis į Miele?Jų kainos bendrame kainų kontekste išsiskiria. Čia dėl išskirtinės kokybės?

Iš anksto dėkoju už komentarus.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 11 10, 16:46)
Gal nebeverta su ja vargt? Dažnai neišgręžia drabužių (pastebėjau, kad ypač tada, kai skalbiu labai nedaug), tai išgręžiu rankomis, kai pritrūkstu kantrybės arba iš n-tojo karto pavyksta su mašina.

Meistras pasakys, verta ar ne. Neisgrezia turbut del mazo skalbiniu kiekio, neina jo paskirstyti bugne vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 11 10, 18:46)
Sveiki,
Po intensyvaus naudojimo ir smulkių streikavimų (skalbimo metu ekrane dažnai imdavo rodyti nesąmones, šiek tiek lašėdavo vandens per gumą) mano 2007-aisiais pirkta gorenje WS 43101 šiandien pareiškė, kad nebedirbs. Nustačius bet kokią skalbimo programą, po kelių minučių išmeta error 4. Teks viską skalbti rankomis šįvakar  unsure.gif

Gali būti pastipęs variklio valdymo blokas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 10, 16:49)
Meistras pasakys, verta ar ne. Neisgrezia turbut del mazo skalbiniu kiekio, neina jo paskirstyti bugne vienodai.

Aš tikrai žinau, kad meistras atsakys į mano klausimus, tačiau pirmiausia noriu įsitikinti, kad čia ne kokia menka klaidelė. Gal ir neskalbia todėl, kad skalbiu tik vienas kostiumines kelnes lengvu režimu g.gif
Todėl ir parašiau šioje temoje, nes čia kartais apsilanko išmanantys žmonės, o atsakymo, kad meistras man viską pasakys, ačiū, bet nereikia, aš tą pati suprantu.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2014 11 10, 17:25)
Gali būti pastipęs variklio valdymo blokas.

O taip doh.gif Ačiū!
Atsakyti
Sakykite, ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 11 10, 20:37)

Jei turėdavome problemų su Miele, tai tik su pigiausiais modeliais. Šitas naujas (pakeitė W1714), bet "galvos neguldyčiau" ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 10, 18:45)
Jei turėdavome problemų su Miele, tai tik su pigiausiais modeliais. Šitas naujas (pakeitė W1714), bet "galvos neguldyčiau" ...

Esu labai Jums dėkinga už greitus ir konkrečius atsakymus. Šis Miele modelis iš pigesnių, tai man suprasti, kad už tokią kainą geriau rinktis Bosch ar Siemens? Ar imti šią Miele?
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 11 10, 19:00)
Esu labai Jums dėkinga už greitus ir konkrečius atsakymus. Šis Miele modelis iš pigesnių, tai man suprasti, kad už tokią kainą geriau rinktis Bosch ar Siemens? Ar imti šią Miele?

Bus neblogas modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
Galiu ir aš pagaliau patart biggrin.gif Mano tėvai turi Miele, gal ne patį pigiausią, bet ir ne brangiausią modelį, prieš 5 metus pirko – nereali wub.gif Turėtumėm didesnį biudžetą, negalvodami pirktumėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 11 10, 21:00)

Jei rinktis tarp Miele WDA110WCS ir kokio Bosch WAW32668SN, imčiau Bosch.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 11 08, 20:25)
Kokia jūsų nuomonė apie šį modelį  L86560TL4. Ar kainos ir kokybės santykis  atitinka? Ir dar: ar būna spalvotų modelių per viršų? 4u.gif

O kur jis pagamintas?
Atsakyti