Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 11

QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 14:26)
Pats nerealiausias yra atsakymas iš serijos "už tokią kainą tai nieko negausi" biggrin.gif Bet kažkaip gauna žmonės, naudojasi ir nesiskundžia smile.gif Ir "kuo", neraiškia, kad "pati pačiausia" mirksiukas.gif

Ir kuo gi tragedija, pagrįskite g.gif Su nuorodom geriausia būtų. Ir kišenei ekologija nedraugiška schmoll.gif Bet viskam kitam net labai bigsmile.gif

Jai pradėsite apie ekologiškus produktus jau kalbėtis tada prašau į temą...http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=203708&hl=ekologi%F0ki
Nes tai diskusija be pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 11, 13:55)
Tos ekologijos sveikiausios pardavėjo kišenei ... technikai jos tragedija (ypač "komplekte" su žema temperatūra).

Kad ir kisenei nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 16:26)
Pats nerealiausias yra atsakymas iš serijos "už tokią kainą tai nieko negausi" biggrin.gif Bet kažkaip gauna žmonės, naudojasi ir nesiskundžia smile.gif Ir "kuo", neraiškia, kad "pati pačiausia" mirksiukas.gif

Ar bent skaitėte, kas parašyta? Nematau, ko čia įsižeisti.
Namie turiu dvi skalbykles. Viena talpi, tyli ir vidutiniškai gera Bosch WAS... . Kita - Electrolux -iš tos kategorijos, kaip klausiate Jūs. Bet "kuo tylesne" jos vadinti liežuvis neapsiverčia.
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 16:26)
..Ir kuo gi tragedija, pagrįskite g.gif Su nuorodom geriausia būtų. Ir kišenei ekologija nedraugiška schmoll.gif Bet viskam kitam net labai bigsmile.gif

Nuoroda - pas skalbyklių meistrą. Ten Jums ir pagrįs ir pirštu parodys, jei turės tokią išardytą rolleyes.gif
Atsakyti
Nesivelsiu į diskusijas, nes tiesiog labai juokinga ir tiek biggrin.gif Na gal su kokia soda skalbiant ir galima ką sugadinti smile.gif Ačiū Kikker už rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 16:09)
Nesivelsiu į diskusijas, nes tiesiog labai juokinga ir tiek biggrin.gif Na gal su kokia soda skalbiant ir galima ką sugadinti smile.gif Ačiū Kikker už rekomendacijas 4u.gif

Aš dar visgi prieš perkant šiek tiek biudžetinį variantą vartotojui siūlyčiau visgi nusipirkti pratęsta garantija....ir ramiai skalbti be problemų kokius 7 metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 11, 17:30)
Aš dar visgi prieš perkant šiek tiek biudžetinį variantą vartotojui siūlyčiau visgi nusipirkti pratęsta garantija....ir ramiai skalbti be problemų kokius 7 metus thumbup.gif

Dėkoju už patarimą 4u.gif Aš vis dar tikiuosi, kad pavyks kokią gerą akciją rasti ir už kokius 1200 nusipirkti visai neblogą variantą rolleyes.gif Nors įtariu, tuoj būsiu suvartyta, kad geri variantai tik nuo 2000 ir iki 1200 niekas nenuleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 16:41)
Dėkoju už patarimą 4u.gif Aš vis dar tikiuosi, kad pavyks kokią gerą akciją rasti ir už kokius 1200 nusipirkti visai neblogą variantą rolleyes.gif Nors įtariu, tuoj būsiu suvartyta, kad geri variantai tik nuo 2000 ir iki 1200 niekas nenuleis biggrin.gif

Nežinau aš vis negaliu Jums nepasiūlyti +/-1279 Lt visgi pasižiūrėti modeliuką AEG L72270VFL
http://www.aeg.lt/Pr...iekio/L72270VFL
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 11, 17:54)
Nežinau aš vis negaliu Jums nepasiūlyti +/-1279 Lt visgi pasižiūrėti modeliuką AEG L72270VFL

Ačiū, aprašymas labai gerai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 17:04)
Ačiū, aprašymas labai gerai skamba bigsmile.gif

Ir ne tik aprašymas mirksiukas.gif bus labai šaunus modeliukas ,patenkins visus Jūsų norus bijau kad už 1000 Lt tai tik kokį ''kibiriuką'' tepasiūlyti šiai dienai galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 11, 18:54)

Ši ne traktoriukų tipo, bet ir ne 1000 lt. Dašilo, "Justesea"?
Atsakyti
Nu jooo... neturiu komentarų. Jei jūs pardavėjas, stebiuosi, kaip dar turit klientų smile.gif

Apie 1000 ir reiškia apie 1000.
Atsakyti
Be abejonės norint turėti ne traktoriuką turite bet jau pradėti ieškoti nuo 2200 Lt tada prašau triukšmo lygis skalbiant: 48 dB ,triukšmo lygis gręžiant:74 dB bet jai nėra galimybės tokios nusipirkti tada jau mielieji renkatės triukšmo lygis skalbiant: 58-51 dB triukšmo lygis gręžiant: 75 dB (A).
Atsakyti