Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aciu uz siuntinuka ir dovanele 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Jei kas užsipirkot UGG ir netiko dydis ar nepatinka mielai perimčiau US8 biggrin.gif Kažką panašaus, su tokiu padu, ne klasikinius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 28, 20:01)
Bergdorf kol kas daugiau nesiuskit, labai jau daug nupirkom, bijau, kad neanuliuotu uzsakymu. Dedu paskutini krepsiuka is jau atsiustu uzsakymu 4u.gif

nepavydziu as rudaplaukei skirstant tuos niekucius smile.gif
Atsakyti
Prisijunkite prie sheaterraorganics yra 30% kodukas, isbandziau sita kunui tikrai labai geras, tinka labai sausai odai, poveikis islieka ilgai, kvapas labai malonus ir svelnus 4u.gif

dar sita gyre kam strijos aktualu: nuo striju
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 09 28, 18:18)
O sakykit, koki atspalvi turejot? Kaip tik noreciau ja isigyti, bet bijau spalvos nepataikyti. Jei oda vidutinio tamsumo, kazi tiktu beige40?  g.gif  4u.gif

chanel tik vitalumiere perku 30 visada 4u.gif 40 ir gera spalvyte tik man lb vasara, bet jei deginates soliariume esat i tamsesne puse ir 40 tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 28, 20:41)
nepavydziu as rudaplaukei skirstant tuos niekucius smile.gif

Nu kur jau niekuciai, pudros tusai po 30 - 50 usd, ne tai kai perkam pvz arden dezikus ar dar ka smullkesnio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(delphi @ 2014 09 28, 21:02)
Prisijunkite prie sheaterraorganics yra 30% kodukas, isbandziau sita kunui tikrai labai geras, tinka labai sausai odai, poveikis islieka ilgai, kvapas labai malonus ir svelnus  4u.gif

dar sita gyre kam strijos aktualu: nuo striju

Prisjungsiu, noriu pabandyti, nes veido prausikliu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 28, 21:09)
Nu kur jau niekuciai, pudros tusai po 30 - 50 usd, ne tai kai perkam pvz  arden dezikus ar dar ka smullkesnio smile.gif
Papildyta:
Prisjungsiu, noriu pabandyti, nes veido prausikliu labai patenkinta  4u.gif

Prisijungciau,parekomenduokit koki veido prausili poras sutraukianti,giliai valanti, ar ne sita mergytes buvo rekomendave?
http://www.sheaterra...ash-_p_299.html
Ir kuno sveitikli rekomenduokit(peelinga) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetriuke: 28 rugsėjo 2014 - 20:18
QUOTE(Lyn @ 2014 09 28, 21:09)
Nu kur jau niekuciai, pudros tusai po 30 - 50 usd, ne tai kai perkam pvz  arden dezikus ar dar ka smullkesnio smile.gif
Papildyta:
Prisjungsiu, noriu pabandyti, nes veido prausikliu labai patenkinta  4u.gif

tusas koki niolika kart mazesnis uz dezika tongue.gif o dar lupdaziukus atrknkt pagal spalvas smile.gif be to nepykit, as nesidazau, cia ne mano stixija, tode sory kad nuvertinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 28, 21:14)
tusas koki niolika kart mazesnis uz dezika tongue.gif o dar lupdaziukus atrknkt pagal spalvas smile.gif be to nepykit, as nesidazau, cia ne mano stixija, tode sory kad nuvertinau biggrin.gif

Niekad niekad niekuomet??? bigsmile.gif alia kiek pinigų sutaupot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 09 28, 21:14)
Prisijungciau,parekomenduokit koki veido prausili poras sutraukianti,giliai valanti, ar ne sita mergytes buvo rekomendave?
http://www.sheaterra...ash-_p_299.html
Ir kuno sveitikli rekomenduokit(peelinga) smile.gif

Aha, sita ir turiu, ir labai patinka smile.gif
QUOTE(JMD @ 2014 09 28, 21:14)

Pavydziu naturalaus grozio atstovems smile.gif man deja tenka savaji naturalu grozi ryskinti arba aplamai kurti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 28, 21:20)
Aha, sita ir turiu, ir labai patinka smile.gif
Pavydziu naturalaus grozio atstovems smile.gif man deja tenka savaji naturalu grozi ryskinti arba aplamai kurti  lotuliukas.gif

LIux,prisijungsiu tada, nerandu dar sveitikliu kunui cia kazkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 28, 21:16)
Niekad niekad niekuomet???  bigsmile.gif  alia kiek pinigų sutaupot  rolleyes.gif

be bajerio. 1. As nemoku 2. Nezinau ka dazyt biggrin.gif turiu blakstienu tusa ir lupu blizgi. Jauciuos bais prisidazius biggrin.gif bet pinigus kitur isleidziu biggrin.gif tas ant to biggrin.gif
Atsakyti