Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2014 09 28, 23:22)

as tai daznai girdziu is trumpus plaukus turinciu merginu, kad su trumpais kaip tik daugiau darbo, nei su ilgais  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

aš irgi taip galvojau

su ilgais man paprasta išsiplovei ryte 5-10 min ir viskas, kol atvažiuoju į darbą ir išdžiūna
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 29, 09:31)
drinks_cheers.gif

aš irgi taip galvojau

su ilgais man paprasta išsiplovei ryte 5-10 min ir viskas, kol atvažiuoju į darbą ir išdžiūna

biggrin.gif gal plaukai nebais stori. as susisukdavau kuoda, man galva sverdavo, vasara tik su kuodu, nes palaidais, kaip su megztiniu biggrin.gif o jei issiplauni galva, tipo isdziovini, susisegi kuoda, vakare isleidus jie man dar budavo slapi prie saknu biggrin.gif ilgi jie sunkus, nei garbanojasi nei puciasi, atrodziau netvarkinga galva, tai nuolat reikedavo arba jau smarkiai garbanot, arba graziai tiesint ir ilgai, kad isgaut silkiniu plauku efekta. pati stebejaus kaip tie plaukai dar tiek atlaike. o kiek yra pinigu sukista i tuos plaukus doh.gif turbut kokius niolika kartu daugiau nei sudejus visus mano skudurus per visa gyvenimo istorija lotuliukas.gif zodziu. dabar leidau plaukuciams pailset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 09 29, 06:15)
Parduodame Timberland  Men's Earthkeepers® Heritage Lite Venetian Driving Shoes, 10 dydis, 150lt (jau Lietuvoje)
user posted image

timberland batai

o kelintą Eur jie atitinka? Pagal jų lentelę, matau 44, bet nemažinti Timberland?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 09:38)
biggrin.gif gal plaukai nebais stori. as susisukdavau kuoda, man galva sverdavo, vasara tik su kuodu, nes palaidais, kaip su megztiniu  biggrin.gif o jei issiplauni galva, tipo isdziovini, susisegi kuoda, vakare isleidus jie man dar budavo slapi prie saknu  biggrin.gif ilgi jie sunkus, nei garbanojasi nei puciasi, atrodziau netvarkinga galva, tai nuolat reikedavo arba jau smarkiai garbanot, arba graziai tiesint ir ilgai, kad isgaut silkiniu plauku efekta. pati stebejaus kaip tie plaukai dar tiek atlaike. o kiek yra pinigu sukista i tuos plaukus  doh.gif turbut kokius niolika kartu daugiau nei sudejus visus mano skudurus per visa gyvenimo istorija  lotuliukas.gif zodziu. dabar leidau plaukuciams pailset  biggrin.gif

na mano nei labai stori nei garbonoti, tai man paprasta, tiesint nereikia (net ir sugarbanojus nesilaiko biggrin.gif išsitiesia), tik išplauni ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 09 29, 08:31)
biggrin.gif iškarpyti plaukai tiesiog-tai nori susišiauši, o nori tvarkingesnius, glotnesnius pasidarai  mirksiukas.gif

Dar turbut labai priklauso ir nuo pacio plauko stukturos, nes jeigu as issikarpyciau trumpus ir tiesiog paprastai issidziovinciau, tai klaikiai issipustu jie, kiekvienas savo keliu doh.gif biggrin.gif pas mane tokie ziauriai neglotnus, besipuciantys plaukai, tai tikrai sunku juos graziai suguldyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 09 29, 07:29)
Kaip buvusi ilgaplaukė trumpą laiką, o paskui turėjusi vidutinį plaukų ilgį, o dabar jau kokius 15 metų trumpaplaukė, tai pasakysiu, kad viskas priklauso, koks tas trumpų plaukų kirpimas-man asmeniškai užtenka maximum 10 minučių išsidžiovinimui ir susišukavimui padoriam rolleyes.gif . Aišku, galvą plaunu kasryt, nes kažkaip labai susišiaušus atsikeliu ax.gif Beje, jau tiek laiko, kiek esu trumpaplaukė, formuodama pluakus nenaudoju šepečio biggrin.gif - rankomis formuoju ir viskas  thumbup.gif - šepečiu tik po priemonių iššukuoju plaukus ir džiovinu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif nuo kirpimo labai daug kas priklauso. Kai geras kirpimas uztenka praktiskai tik isdziovint ir su rankom suformuot sukuosena 4u.gif
is patirties: su trumpais uztekdavo 10 min (dziovinimas + formavimas), o su ilgais minimum pusvalandis ir tai dar prie saknu dregni lieka, nors nera daug ju pas mane bet dziusta tai siaubingai ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 29, 09:41)
na mano nei labai stori nei garbonoti, tai man paprasta, tiesint nereikia (net ir sugarbanojus nesilaiko biggrin.gif išsitiesia), tik išplauni ir viskas

visa gyvenima norejau lygiu tiesiu silkiniu plauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 08:45)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 09:45)

o aš garbanotų lotuliukas.gif

toks jau tas gyvenimas, pastoviai norisi to ko nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 09 29, 09:48)
o aš garbanotų  lotuliukas.gif

toks jau tas gyvenimas, pastoviai norisi to ko nėra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir nesakyk. ir dar bobu durnumas, ka turi tikrai grazaus, amziais neigti. o mano reikalas budavo beviltiskas. namie issitiesini, lauke rukas, dregme, kol iki masinos nueinu, jau susiraito, dar pabunu ar perbegu per lauka, amen biggrin.gif

gapas koks kaka. kainavo striuke 52 dol. galvoju brangu vaikui. ziuriu jau 74 doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 08:53)
drinks_cheers.gif ir nesakyk. ir dar bobu durnumas, ka turi tikrai grazaus, amziais neigti. o mano reikalas budavo beviltiskas. namie issitiesini, lauke rukas, dregme, kol iki masinos nueinu, jau susiraito, dar pabunu ar perbegu per lauka, amen biggrin.gif

gapas koks kaka. kainavo striuke 52 dol. galvoju brangu vaikui. ziuriu jau 74  doh.gif  blink.gif  blink.gif

4u.gif
yra blogesnių "kakų" - saksoff5th - pradžioje parašė -40% ant senų kainų, o paskui - pakėlė pirmines kainas (buvo rankinė 209 USD - 40%, o dabar jau - 299,9 - 40%) ir viskas tiesiog akyse ax.gif blush2.gif
blush2.gif

jausmas - kaip blogam sapne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurine: 29 rugsėjo 2014 - 09:04
QUOTE(jurrast @ 2014 09 28, 19:02)
Norejau pagalbos O UGG CLASIKINIAI VYRISKI IRGI DYDZIU DYDINTI jei nesioja 10 imti 9

4u.gif

Su 29 cm peda vyrui pirkau us 11 nenoretu mazesniu.
QUOTE(JMD @ 2014 09 28, 21:14)
tusas koki niolika kart mazesnis uz dezika tongue.gif o dar lupdaziukus atrknkt pagal spalvas smile.gif be to nepykit, as nesidazau, cia ne mano stixija, tode sory kad nuvertinau biggrin.gif

As irgi nesidazau...is kosmetikos siuo metu turiu krema ir tusa smile.gif

Kartoju klausima. Ar yra turinciu canada goose trillium ir mystyque modelius. Ar vienodu ju dydziu reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 rugsėjo 2014 - 09:09