Busy, puošia, puošia
O ko taip ilgai reanimacijo laiko? nes vaikas?

QUOTE(Erendira @ 2014 10 02, 15:52)
aš manau, kad reanimacija - nieko blogo, ten net priežiūra didesnė...
QUOTE(Nikuna @ 2014 10 02, 16:17)
Tai ir aš nemanau, kad blogai... mamaitę mano abu kartus per parą išturino į palatą, tai ir klausiu

QUOTE(Tuomce @ 2014 10 02, 14:41)

o kokio ilgio tas randas?
Nemačiau negaliu pasakyti, bet turbūt nėr mažas, nes ir blužnis buvo nemaža.

QUOTE(Magnuna @ 2014 10 02, 14:44)
Ui, labuks, Busy
Aišku randai vyrus puošia, jiems gi nėr tokios problemos kaip mums, moterims, kad maudomukas prie rando nederės
Kai viskas sugis ir tas randas gal ne toks ir didelis atrodys
Šiandien sūnui gal ir diena tokia pooperacinė sunkesnė, kai jau galės daugiau judėti ir viskas gyti pradės ir nuotaika pagerės
O kodėl dar reanimacinėj? Nusprendė dėl viso pikto palaikyti?

Aišku randai vyrus puošia, jiems gi nėr tokios problemos kaip mums, moterims, kad maudomukas prie rando nederės

Kaip supratau, skysčiai iš pilvo ertmės išėjo dar ne visi. Bet sakė, viskas yra taip, kaip turi būti

QUOTE(Weronica @ 2014 10 02, 14:47)
Tu jam perduok kad mūsų katinyno nuostabių merginų nuomone, randas vyrui tikrai nemaišo
Nieko, atsigaus, sustiprės ir viskas bus ok 

Tai va, kai grįš aš jam ir perduosiu, kad randai vyrus puošia

QUOTE(Nikuna @ 2014 10 02, 14:48)
tegu nenusimena, dabar yra visokių priemonių, kurios gal ir nevisai, bet naikina randus 

Aha, nei jam gimdyt reikės, nei ką... rado ko pergyvent

QUOTE(Erendira @ 2014 10 02, 14:52)
QUOTE(Nikuna @ 2014 10 02, 15:17)
Turbūt nusprendė, kad dar ne laikas. Jiems geriau žinot.
Bet mes visi kaip ant adatų. Na gal ne visi, aš jautriausia. Pasiskambinau, vaikas liūdnas, nekalbus, aš tuoj į ašaras, uoj

Busy, saulele, tu ir pati nekalbėtai po operacijos...nei supratimo kas vyksta normalaus, nei įprastai geros savijautos nerasta, dar nesavarankiškas esi, et... bet tai visiškai normalu...
Nesijaudink
Nesijaudink

QUOTE(busycat @ 2014 10 02, 16:30)
Bet mes visi kaip ant adatų. Na gal ne visi, aš jautriausia. Pasiskambinau, vaikas liūdnas, nekalbus, aš tuoj į ašaras, uoj
busy

QUOTE(Erendira @ 2014 10 02, 15:42)
Busy, saulele, tu ir pati nekalbėtai po operacijos...nei supratimo kas vyksta normalaus, nei įprastai geros savijautos nerasta, dar nesavarankiškas esi, et... bet tai visiškai normalu...
Nesijaudink
Nesijaudink

Kodėl gi? Aš po operacijos norėjau kalbėt, bet kadangi nebuvo su kuo, apsižliumbiau, nes palatoje nebuvo net seselės

QUOTE(Vidam @ 2014 10 02, 15:43)
busy
reanimacijoje geresnė priežiūra, gerai kad yra vietos ir laiko. Ten pastoviai stebi , ne taip kaip palatoje. O kad vaikas būtų linksmas, para po operacijos nereikia norėti. Nes vistiek skauda, juk toks pjūvis.

Sakė neskauda, na jam leidžia gi nuskausminamus. O kad dėl išvaizdos liūdnas, tai faktas. Labai jau to gražių kvadratukų siekė

QUOTE(busycat @ 2014 10 02, 16:46)
*Kodėl gi? Aš po operacijos norėjau kalbėt, bet kadangi nebuvo su kuo, apsižliumbiau, nes palatoje nebuvo net seselės 
**Sakė neskauda, na jam leidžia gi nuskausminamus. O kad dėl išvaizdos liūdnas, tai faktas. Labai jau to gražių kvadratukų siekė

**Sakė neskauda, na jam leidžia gi nuskausminamus. O kad dėl išvaizdos liūdnas, tai faktas. Labai jau to gražių kvadratukų siekė

*Ania? o paskui kaip? nes per beveik dvi savaites ligoninės su mamaite tiek prisižiūrėjau nuotaikų (ir jos ir kaimynkų)... svarbiausia, kad gražiai gytų, o nuotaikos susiremontuos.
** ot tas jaunuoliškas maksimalizmas. jis tiek dar turi laiko tiekm kvadratukams remontuoti

Betjei norisi, tai paliūdėk, išleisk tą liūdesį vėjais ir palengvės

Busyt - nėr už ką
taigis mes čia ne vieną sykį sakėmės, kad mūsų tema kaip namai o mes - kaip šeima
Dės sūnaus nuotaikų tai aš ir tavo mamai vakar sakiau, kad šiandien bus sunkoka diena ir ryt gal būt nes vistik ir vaistai dar veikia ir nuskausminamieji gi slopina, emocijos labiau valdo. Perišimus turbūt darė, gal pamatė kaip žaizda atrodo o šviežias randas gi ir patinęs ir viską, o kai sugis tai liks šniūrelis, kvadratukams nepamaišys, da krūčiau bus kvadratukai su randu
Reik išlaukti keletą dienelių, pradės gyti, pradės judėti, nurims emocijos, apsipras su mintimi, kad bus randas ir viskas susitvarkys
Pareis namo mama, tada susiskambinsim ir ramiai galėsit pasišnekėti

Dės sūnaus nuotaikų tai aš ir tavo mamai vakar sakiau, kad šiandien bus sunkoka diena ir ryt gal būt nes vistik ir vaistai dar veikia ir nuskausminamieji gi slopina, emocijos labiau valdo. Perišimus turbūt darė, gal pamatė kaip žaizda atrodo o šviežias randas gi ir patinęs ir viską, o kai sugis tai liks šniūrelis, kvadratukams nepamaišys, da krūčiau bus kvadratukai su randu

QUOTE(Erendira @ 2014 10 02, 16:13)
*Ania? o paskui kaip? nes per beveik dvi savaites ligoninės su mamaite tiek prisižiūrėjau nuotaikų (ir jos ir kaimynkų)... svarbiausia, kad gražiai gytų, o nuotaikos susiremontuos.
A paskui pasiėmiau kompą į rankas

** ot tas jaunuoliškas maksimalizmas. jis tiek dar turi laiko tiekm kvadratukams remontuoti

Betjei norisi, tai paliūdėk, išleisk tą liūdesį vėjais ir palengvės

Nu va, kaip ten Aist sakė - sixpakai

Magnuna, dar bandysim šnektelėti su sūnum per skypą, jei išeis

busy, normalu paliūdėt, paskui bus normalu susitaikyt ir susigyvent su randu, o dar vėliau normalu bus krūtas six pack'as su kokiu tai paturbintu randeliu.
Mano vyrui pilvas dėl kadaise buvusio ūmaus supūliavusio peritonito nuo krūtinkaulio iki pat apačios pjautas ir siūtas matyt vilnoniais siūlais, bo sugijęs baisiai, ir vis tiek kokią va tobulą žmoną susirado
Ir sūneliui iki vestuvių sugis, kaip sakoma
Siunčiu kuo geriausius linkėjimus jūsų šeimai.
Dabar turiu bėgt, vakare vėliau pakomentuosiu viską ir įdėsiu mažosios mano lūšies foto

Dabar turiu bėgt, vakare vėliau pakomentuosiu viską ir įdėsiu mažosios mano lūšies foto

QUOTE(Aist @ 2014 10 02, 17:29)
busy, normalu paliūdėt, paskui bus normalu susitaikyt ir susigyvent su randu, o dar vėliau normalu bus krūtas six pack'as su kokiu tai paturbintu randeliu.
Mano vyrui pilvas dėl kadaise buvusio ūmaus supūliavusio peritonito nuo krūtinkaulio iki pat apačios pjautas ir siūtas matyt vilnoniais siūlais, bo sugijęs baisiai, ir vis tiek kokią va tobulą žmoną susirado
Ir sūneliui iki vestuvių sugis, kaip sakoma
Siunčiu kuo geriausius linkėjimus jūsų šeimai.

uoj