Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Labas rytas smile.gif

busy vyručiui greitai sveikti 4u.gif

Lapinas juodulis susirado naują lovytę. Su vaizdu pro langą lotuliukas.gif
user posted image

kiek galima fotografuoti... verčiau šonus pakasytum
user posted image

tigrinis kailinis rutulys thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 02 spalio 2014 - 08:43
Aš irgi tigrytė ax.gif uuuurrrrrmmmmrrrrrrmiau
user posted image
labai miela tigrytė, ania ax.gif
user posted image
Juodulio lovytė stilinga thumbup.gif tik mažoka jau darosi hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytelis, tigrai ir tigrytės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 10 02, 10:15)
Labas rytelis, tigrai ir tigrytės  4u.gif

Va, kaip suštabeliuoti tvarkingai Smilgos katai biggrin.gif
Atsakyti
o mane paryčiais prikėjė visos 4 uodegos. Kaip visada Zugi pirma atėjo į lovą- atsigulė iš krašto prie galvos. Atėjo Katiuša - atsigulė tarp manes ir Mb ties pilvu, beveik ant pilvo. Atlėkė Šmikis, šsitaisė tarp manęs ir MB man prie galvos. Atėjo Bugi- įsitaisė iš krašto (kur Zugi) ant rankos. Guliu pažadinta ir pajudėt negaliu biggrin.gif MM atsibudo, pažiūrėjo, ant kito šono ir miega.. o man abiejuose ausyse burzgia, ranka tirpsta, pilvui irgi nepatogu biggrin.gif

Dėl kapstymo, tai či apas mane ekskavatorininkė Katia ir jau primokytas Šmikis.. Ten kur apdėta dideliais akmenimis tai kaip ir gerai viskas, nebemačiau Katios ką nors darant, bet iš dalies dėl to , kad dabar turi veiklos- siusti ir muštis su Šmikiu.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 10 02, 10:15)
Labas rytelis, tigrai ir tigrytės  4u.gif

Mažauskų šeimynėlė thumbup.gif
Tuomce - šiandien ben jau Vilniaus pakrašty stipri šalna buvo, taviškiai matyt jautė, kad reik tave gerai apšiltint ir savimi apkamšyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 02, 10:18)
Va, kaip suštabeliuoti tvarkingai Smilgos katai biggrin.gif

Čia mylimiausias namų kilimėlis biggrin.gif Šiaip tai jis mašininis, MB parnešė namo, tai katai iškart okupavo. Pats geriausias daiktas namie, reikia būtinai abiems ant jo gulinėti biggrin.gif Dina mėgsta lakstydama čiuožinėti su juo po visą koridorių. Ir nagus į tą kilimuką abu galanda. Žodžiu, laaaabai geras daiktas, teko MB palikt jį namuose biggrin.gif

Aš vakar bėdavojausi, kad mane du katinai ryte nugulėjo, o Tomcei dar geriau - cieli keturi thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai deportuoju gulinėtojus rolleyes.gif mane kažkaip murkimas išblaško, tai nerpiimu nieko miegoti ax.gif

Dinos tik akytės šviečia biggrin.gif

Tigriukas su tigryte wub.gif

Svorio kategorijos

user posted image
Atsakyti
Gulėjimo ypatumai thumbup.gif
Atsakyti
Runcius kokį priderintą užttiesalą įsitaisęs thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tigrai ir Tigrytės biggrin.gif

Lapinas lovytę įsitaisęs thumbup.gif

Kruopytė kokia miela ant pagalvėlių wub.gif

ir Grikis susirūpinęs dėl telefono wub.gif

Smagu, kad Runciui geriau 4u.gif

Laba diena
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 02, 11:15)
Aš tai deportuoju gulinėtojus  rolleyes.gif  mane kažkaip murkimas išblaško, tai nerpiimu nieko miegoti  ax.gif

Svorio kategorijos

Mane irgi išblaško, tik ne murkimas, o šmirinėjimas pirmyn-atgal, lindimas po kaldra ir laukan ir pan. Bet man vistiek labai smagu su katinais miegoti wub.gif wub.gif

Pampliukui turėtų būt smagu su tookiu rūpestingu draugu augti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 02 spalio 2014 - 12:00