Pažiūrėjau, jau paaugęs vyriokas

Ačiū, mergaitės už komplimentus mažai Ainu
Bet tai visi maži kačiukai/šuniukai/drambliukai...gražūs ir mieli būna
Smagu, kad Mavai darzelyje smagu buvo ir nestresavo
Kruopa kaip moteriškai subtiliai "kibina" Grikiuką
Džiugu, kad Zuzytei ir Runceliukui viskas geryn
Feliksas mielas pūstažandis jaunuolis
Kastruokit ir bus ramu.
Mimoza (Šokolaika?) smagu, kad stiprėja ir gražėja, lauksiu foto
Murkė labai didinga mergytė, snukutis tai man jos į meino meškėną neša, nors išvaizda tikra nebelungo
Naujieji Pukis ir Bartas- šauni kompanija ant stalo
Mazule, sveika įstojusi į katinofilių gretas
Erode, linkiu Tau rasti laiko sau
Pažiūrėjau video, tik kažkodėl pas mane buvo be garso, gražūs katuliai, meilūs.

Smagu, kad Mavai darzelyje smagu buvo ir nestresavo

Kruopa kaip moteriškai subtiliai "kibina" Grikiuką

Džiugu, kad Zuzytei ir Runceliukui viskas geryn

Feliksas mielas pūstažandis jaunuolis

Mimoza (Šokolaika?) smagu, kad stiprėja ir gražėja, lauksiu foto

Murkė labai didinga mergytė, snukutis tai man jos į meino meškėną neša, nors išvaizda tikra nebelungo

Naujieji Pukis ir Bartas- šauni kompanija ant stalo

Mazule, sveika įstojusi į katinofilių gretas

Erode, linkiu Tau rasti laiko sau

Pažiūrėjau video, tik kažkodėl pas mane buvo be garso, gražūs katuliai, meilūs.

Erode
, galėsiu papasakot, kur japoniškas sodas (jei apie Kairenus kalba), važiuoju ten dviračiu

QUOTE(Vidam @ 2014 10 03, 21:44)
Kažin kaip busy ir jos sūnus
gal vėl neturi interneto
ir Magnuna nieko neinformavo, taip neramu...

Labas rytas

Sūnus jau perkeltas iš reanimacijos į skyrių, vakar net gavau su juo pasiskaipinti, šneka dar mažai, bet jau liežuvį rodo

Erode, žinau kas yra reanimacija ir joje esantys malonumai, šviesos, šurmulys, įvairūs ligoniai ir t.t. Mes kartu su sūneliu, ten dažni svečiai nuo 3 metų, 25 (dabar jau 26 ) narkozės už mūsų pečių
Beje gyja gerai, kaip sako daktaras
P.S. kada tu Erode viską spėji, aktyvistė

O ir naujokėlių atsiradę, per tą laiką. Murkytė, man truputį Sandros Rūką priminė
QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 07:39)
Labas rytas
Sūnus jau perkeltas iš reanimacijos į skyrių, vakar net gavau su juo pasiskaipinti, šneka dar mažai, bet jau liežuvį rodo

Smagu matyti tavo žinutę. Kad greičiau sūnus visiškai pasveiktų ir visokios reanimacijos liktų tik atsiminimu

Ir man labai norisi, kad kuo greičiau viskas baigtųsi. Dar daktarų verdikto laukiu. Žadėjo kepenų biopsiją daryti operacijos metu. Tai šiek tiek dar teks pabūti kaip ant adatų
Dėkoju Vilkra

busy
tiek iškentėjot abu...tikiuosi kad dabar bus lengviau. Žinau, kad esi prisiskaičiusi apie tokius dalykus, surinkusi pakankamai informacijos tai nėra ką jau čia komentuoti. Svarbu gyja, sūnelis linksmesnis ir aišku dėl to ir tau ir tavo mamytei ramiau 
P.S paskaičiau, kad reikia laukti rezultatų...o kad greičiau viskas liktų praeityje...

P.S paskaičiau, kad reikia laukti rezultatų...o kad greičiau viskas liktų praeityje...

Busy
narsuoliai jūs abu

Ačiū, o kaip gyvena jūsų katinėliai?

QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 08:20)
Ačiū, o kaip gyvena jūsų katinėliai?

Aš tai nerami dėl Magijos

Jau paklojusi lovą dar prie kompo pasėdėjau, ji gulėjo ant manęs ir aš kai pelę stumdžiau prisiliečiau prie uodegos, tai irgi kai davėsi, vos akių neiškabino. Dar savo šešėlio bijojo...ir juokas ima ir baimė. Suprantu kai bijo kokio daikto, tai pasipučia, eina atsargiai, ar slepiasi ,o čia bijo visko...net ir tų daiktų kurie seniai matyti ir seniai stovi namuose. Svarbiausiai juk ji drąsi iš pat pradžių buvo. Kiek skaičiau nerandu kad būtų kokios ligos simptomas