Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Pažiūrėjau, jau paaugęs vyriokas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už komplimentus mažai Ainu 4u.gif Bet tai visi maži kačiukai/šuniukai/drambliukai...gražūs ir mieli būna thumbup.gif
Smagu, kad Mavai darzelyje smagu buvo ir nestresavo biggrin.gif
Kruopa kaip moteriškai subtiliai "kibina" Grikiuką wub.gif
Džiugu, kad Zuzytei ir Runceliukui viskas geryn 4u.gif
Feliksas mielas pūstažandis jaunuolis biggrin.gif Kastruokit ir bus ramu.
Mimoza (Šokolaika?) smagu, kad stiprėja ir gražėja, lauksiu foto mirksiukas.gif
Murkė labai didinga mergytė, snukutis tai man jos į meino meškėną neša, nors išvaizda tikra nebelungo bigsmile.gif
Naujieji Pukis ir Bartas- šauni kompanija ant stalo thumbup.gif
Mazule, sveika įstojusi į katinofilių gretas mirksiukas.gif
Erode, linkiu Tau rasti laiko sau 4u.gif
Pažiūrėjau video, tik kažkodėl pas mane buvo be garso, gražūs katuliai, meilūs. wub.gif
Atsakyti
Erode 4u.gif , galėsiu papasakot, kur japoniškas sodas (jei apie Kairenus kalba), važiuoju ten dviračiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 03, 21:44)
Kažin kaip busy ir jos sūnus g.gif gal vėl neturi interneto g.gif  ir Magnuna nieko neinformavo, taip neramu...

Labas rytas 4u.gif

Sūnus jau perkeltas iš reanimacijos į skyrių, vakar net gavau su juo pasiskaipinti, šneka dar mažai, bet jau liežuvį rodo biggrin.gif

Erode, žinau kas yra reanimacija ir joje esantys malonumai, šviesos, šurmulys, įvairūs ligoniai ir t.t. Mes kartu su sūneliu, ten dažni svečiai nuo 3 metų, 25 (dabar jau 26 ) narkozės už mūsų pečių
Beje gyja gerai, kaip sako daktaras

P.S. kada tu Erode viską spėji, aktyvistė thumbup.gif

O ir naujokėlių atsiradę, per tą laiką. Murkytė, man truputį Sandros Rūką priminė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 spalio 2014 - 06:42
QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 07:39)
Labas rytas 4u.gif

Sūnus jau perkeltas iš reanimacijos į skyrių, vakar net gavau su juo pasiskaipinti, šneka dar mažai, bet jau liežuvį rodo biggrin.gif

Smagu matyti tavo žinutę. Kad greičiau sūnus visiškai pasveiktų ir visokios reanimacijos liktų tik atsiminimu 4u.gif
Atsakyti
Ir man labai norisi, kad kuo greičiau viskas baigtųsi. Dar daktarų verdikto laukiu. Žadėjo kepenų biopsiją daryti operacijos metu. Tai šiek tiek dar teks pabūti kaip ant adatų 4u.gif Dėkoju Vilkra
Atsakyti
busy 4u.gif 4u.gif tiek iškentėjot abu...tikiuosi kad dabar bus lengviau. Žinau, kad esi prisiskaičiusi apie tokius dalykus, surinkusi pakankamai informacijos tai nėra ką jau čia komentuoti. Svarbu gyja, sūnelis linksmesnis ir aišku dėl to ir tau ir tavo mamytei ramiau smile.gif

P.S paskaičiau, kad reikia laukti rezultatų...o kad greičiau viskas liktų praeityje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 spalio 2014 - 07:12
drinks_cheers.gif viskas jau praeityje 4u.gif
Atsakyti
Busy 4u.gif narsuoliai jūs abu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, o kaip gyvena jūsų katinėliai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 08:20)
Ačiū, o kaip gyvena jūsų katinėliai? g.gif  biggrin.gif

Aš tai nerami dėl Magijos g.gif Gal man ir paranoja, bet jai antra kartą užeina baimės priepuolis. Buvo kai tik kelios dienos pas mane buvo ir vakar. Nei iš šio nei iš to šoko nuo kampo kokį pusmetrį į viršų ir metrą į tolį išsigandusi, paskui visą vakarą kažko bijojo. Pamato kokį šapelį ant žemės ir duodasi į viršų iš baimės.Atsinešiau vandens tokiame puoduke kur išmargintas kaip karvė lopais pasidėjau ant žemės ir atsidariusi stalčių imu vaistu ir ji gi visada kiša nosį į stalčiu, pamatė tą puoduką, kai davėsi išvertė vandenį per mane šoko, apdraskė rankas doh.gif
Jau paklojusi lovą dar prie kompo pasėdėjau, ji gulėjo ant manęs ir aš kai pelę stumdžiau prisiliečiau prie uodegos, tai irgi kai davėsi, vos akių neiškabino. Dar savo šešėlio bijojo...ir juokas ima ir baimė. Suprantu kai bijo kokio daikto, tai pasipučia, eina atsargiai, ar slepiasi ,o čia bijo visko...net ir tų daiktų kurie seniai matyti ir seniai stovi namuose. Svarbiausiai juk ji drąsi iš pat pradžių buvo. Kiek skaičiau nerandu kad būtų kokios ligos simptomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 04, 09:18)
Aš tai nerami dėl Magijos  g.gif 

Paauglystė biggrin.gif
Atsakyti