Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Vidam, nusiramink, ta "liga" vadinasi - bailys irnesakyk.gif

Mano Bosiukas, kad ir senai nebe paauglys, bet primena katiną iš "Dangus griūva". Pagalvė, kojinės ant žemės, rankšluostis susuktas ar dar kas nors, kas guli jo takuose kelia didžiulį nepasitikėjimą, slenka prie daikto kaklą ištempęs, akis išputęs, įsitempęs kaip styga... MB kartais pajuokauja staigiai pliaukšteli delnais. Vidam, tu matytum kas dedasi - 9 kg. šokteli metrą į viršų, griūdamas išverčia viską kas aplinkui, tada dar labiau įsigąsta, pasileidžia zovada slėptis, pakeliui nušluodamas viską kas stovi ir guli. laugh.gif

Būk rami, bailiai jie bailiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 09:45)
Būk rami, bailiai jie bailiai biggrin.gif

Apraminai smile.gif o tai aš jau galvojau kad kažkas su galva jai negerai darosi , protelis susisuko biggrin.gif perskaičiau visus požymius neurologinių ligų bet neradau tokių baimės aprašymų. Matyt kad bus tokia bailė, pūstels vėjelis į uodegą ir atrodys kad dangus griūva biggrin.gif o kai nematė ko išsigando, tai ir vaidenasi, kad visi priešai.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 04, 08:53)
o kai nematė ko išsigando, tai ir vaidenasi, kad visi priešai.

Va va, kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif Vieną kartą kažko išsigando ir vsio
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2014 09 29, 22:32)
lyties biggrin.gif Tai Murke vadinu, nors ne tiek ir murkia. Kiek laksto, kandžioja viska ir drasko (na jau nagučius nukirpau Youtuba pažiūrėjus kaip reik biggrin.gif, nes darydavo po išskleista sofa Katę-Vorą.. Na įsivaizduojat.. ant nugaros guli ir vaikšto biggrin.gif

O dar viena Murka atsirado.Kur ji?
user posted image
Atsakyti
Kokia Murka išgražėjusi wub.gif MamaDanute , kiek dabar turit augintinių ? keturi katinai , o kiek šunų?
Ar jau susitvarkėt sodybą, pasiruošėt žiemai?

Atsakyti
Busy, kaip smagu, kad sunui jau geriau 4u.gif

Vidam mano Meduolis irgi bailiukas smile.gif
Sokineja vis ka nors pamates...
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2014 10 03, 22:14)
Tą nuotrauką matau antrą kartą,bet man ji labai graži.Puiki porelė.Abu labu tokie.

turbut temoje apie sunis? ax.gif aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 07:39)
Labas rytas 4u.gif

Sūnus jau perkeltas iš reanimacijos į skyrių, vakar net gavau su juo pasiskaipinti, šneka dar mažai, bet jau liežuvį rodo biggrin.gif

Erode, žinau kas yra reanimacija ir joje esantys malonumai, šviesos, šurmulys, įvairūs ligoniai ir t.t. Mes kartu su sūneliu, ten dažni svečiai nuo 3 metų, 25 (dabar jau 26 ) narkozės už mūsų pečių
Beje gyja gerai, kaip sako daktaras

P.S. kada tu Erode viską spėji, aktyvistė thumbup.gif

O ir naujokėlių atsiradę, per tą laiką. Murkytė, man truputį Sandros Rūką priminė

Na, va, jau geros naujienos thumbup.gif .

Busy, turbūt aš nelabai turiu išeitį... Nespėčiau, bet ką daryt... Imi ir spėji.
Atsakyti
Sveikos, vakar ligoninėn su Bri atsigulėm, mašina pagedo, spėjau jau ir per servisą prasinešti...pustūkstantis ir gatava doh.gif

Užsivedžiau megzti puodeliam megztukus su katinėliais (FB gal kas jau ir matėt)

O čia parodysiu kaip paskutinius saulės spindulius gaudo mano Ozis su Tiga wub.gif Ausius tuo tarpu ant palangės kitam kambary lepinosi.

user posted image
Atsakyti
busy, smagu girdėt geras žinias, taip ir toliau 4u.gif
Vidam, paaugliukė Magija su baimės priepuoliais, nieko tokio, nesijaudinkite taip rolleyes.gif MB ir vaikai kartais specialiai staigiai gąsdina Ainu, bet maniškė rami kaip belgas, atsisuka su žvilgsniu, tipo, jūs ką čia dirbat, kvaileliai doh.gif
Magija, nebijok, aš jau patikrinau- dangus negriūna schmoll.gif
user posted image
Erode, aš irgi sakau, kad kuo daugiau reikalų turi, tuo daugiau suspėji. Bet, žinoma, kai jau per daug visko užspaudžia, reikia ir save pakrauti kažkuriuo būdu 4u.gif
Ozio ir Tigutės saulės vonios thumbup.gif wub.gif
Žaidimukas:
https://www.youtube....em-upload_owner
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 spalio 2014 - 16:41
Čija: " Ma-am, bliūdas tuščias, ėsti noriu... unsure.gif
Ainu: " Aha, ir vanduo jau man rodos nešviežias, gal prieš kokią valandą keistas..." rolleyes.gif
user posted image

Čija: " Ei, kas nors iš antro aukšto, padėkit, mamka kietaširdė ėsti neduoda!!!" blink.gif
Ainu: " O aš gal visai ir nenorėjau..." cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 10 04, 17:20)
Žaidimukas:

Magijai būtų veiksmo wub.gif visai širdis iššoktų, nes ta nosis užsikišusi, jei tik daugiau palaksto, tai net išsižiojusi kvėpuoja. Gailiuosi kad tokią spaustanosę pasirinkau blush2.gif gaila man jos, ji tai aišku nesupranta, jai atrodo kad taip turi būti. Ir tos akys... kai pasižiūriu į jūsiškius tai taip ir norisi turėti normalų katiną. Gal reiks ieškoti dar vieno ilganosio...

Aist, o bliudeliai tai tikrai tušti,kaip čia suprasti g.gif
Dukra šiandien buvo parodose, tai nupirko savo Emily tokį daiktą, dantenom atseit masažuoti. Tai ta patenkinta trinasi, įdėjo nufilmavusi.Kad ji tik žandus trina biggrin.gif
Atsakyti