Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Sniegutis...mano Vosylka irgi turejo buti Sniegutis mad.gif As taip MB ir pasakiau, o jis - pasiziurek i ji, juk jis tikras Vosylka.... Na ir reagavo musu Vaska is karto i savo varda. Bet Sniegis taip sirdy ir pasiliko. Labai grazus Jusu Sniegutis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 10 05, 23:24)
Tinka... Tik, vat kur lyginimo proceso metu padėti- tą, kuris nelygina.. g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Griezta logika thumbup.gif
Atsakyti
Po savaitgalio liežuviai atsirišo lotuliukas.gif ,o aš vakar česnakus sodinau ,grįžau su skaudančia nugara,planavau šiandien kojos iš namų nekelti,o ryte paskambino draugės sūnus,sako ,galiu šiandien žolę sode nupjauti(patikėkit ten virš galvos jau ji doh.gif ),tai aš visą dieną grėbiau tą žolę doh.gif doh.gif ...dabar ,kaip sakoma ...nei rankyčių ,nei kojyčių .. doh.gif rytoj negyva būsiu,o dirbu iki vakaro....nu bet nors akmenį nuo širdies nuritinau tą žolę nupjovus..ir dabar tik miego noriu ,kristi į lovytę ir be sapnų.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 05, 22:31)
Po savaitgalio liežuviai atsirišo lotuliukas.gif ,o aš vakar česnakus sodinau ,grįžau su skaudančia nugara,planavau šiandien kojos iš namų nekelti,o ryte paskambino draugės sūnus,sako ,galiu šiandien žolę sode nupjauti(patikėkit ten virš galvos jau ji doh.gif ),tai aš visą dieną grėbiau tą žolę doh.gif  doh.gif ...dabar ,kaip sakoma ...nei rankyčių ,nei kojyčių .. doh.gif rytoj negyva būsiu,o dirbu iki vakaro....nu bet nors akmenį nuo širdies nuritinau tą žolę nupjovus..ir dabar tik miego noriu ,kristi į lovytę ir be sapnų.... doh.gif

Kur žolę dedi..
Rimtai- mano kiaulės su mielu noru ja pasmaguriautų- nes jau ant šieno davinio perėjau...
Atsakyti
Lygintojas kazkoks susirupines, matyt skalbiniai baigesi ... biggrin.gif

Aciu uz pagyras snieginukui. Kadangi tokios smalsios,tai tesiam toliau smile.gif

user posted image

Coliukas. Antra katiniska meile. Laimejes didziausia priza- GYVENIMA.

mano pirma meskeniska meile Hila
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/
Atsakyti
turi kiaulių?blyn ,galiu tau visą atiduoti ,nes palieku ją pūti per žiemą,galvojau gal reikia zoosodui paskambint ,ale gi ne vešli žolytė ,bet tokia sumedėjusi ,ir kiaulėm gal netinka ,tik maniau ,gal kokiam kraikui tiktų
Atsakyti
Sniegila, labai grazus katukai. Daaar....
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 05, 22:35)
turi kiaulių?

Na- taip- mieloji Zundyte,- ji mus taip vadina - Kiaulėmis- įsivaizduoji???MUS !!!!!!!

user posted image

Atsakyti
o jėzus marija ale ir žiopla aš doh.gif ,taigi aišku ,kokios pas Vilkrą kiaulės lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

MIelosios ,nuo mano žolės tai dantukus išsilaužytumėt blush2.gif ,tokioms gležnoms būtybėms mano žolė netinka blush2.gif ,apsileidusi aš sodininkė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 spalio 2014 - 21:45
QUOTE(vilkra @ 2014 10 05, 23:39)
Na- taip- mieloji Zundyte,- ji mus taip vadina - Kiaulėmis- įsivaizduoji???MUS !!!!!!!

Nu jau tikrai ne gedos ne sarmatos...sitaip vadinti, tokius Karaliskus gyvunus bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi mergynos, prajuokinot biggrin.gif
Atsakyti
as visada norejau kokioj gyvenvietej gyventi ir tureti visokiu kiaulyciu,karvyciu...mano vaikystes vizija- geltonas namelis,didelis sodas, balta karve ir didelis suo... smile.gif bet kazkaip viskas ne pagal plana susideliojo...

Cia antra meskeniska meile Deize

user posted image
namu direktore smile.gif

mano mylimas berniukas Alvis ,tikras dzentelmenas, ranku buciuotojas smile.gif

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 05, 22:40)

MIelosios ,nuo mano žolės tai dantukus išsilaužytumėt blush2.gif ,tokioms gležnoms būtybėms mano žolė netinka blush2.gif ,apsileidusi aš sodininkė blush2.gif

Joms reikia kietokos žolės, kad dantys neperaugtų.. Kitaip daugiau bėdų būna. Bet, jei tik stagarai- tai pakentės ir su šienu.. ir šakelėmis.. ir morkomis .. ir obuoliais ir grūdais.. Na- badu nenumirs. biggrin.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 10 05, 22:44)
Nu jau tikrai ne gedos ne sarmatos...sitaip vadinti, tokius Karaliskus gyvunus bigsmile.gif

Gindama savo teisę, mano auginamas JK vadinti kiaulėmis- rodau "kompromatinę " nuotrauką...

user posted image
Atsakyti
[quote=vilkra,2014 10 05, 21:39]
[i]Na- taip- mieloji Zundyte,- ji mus taip vadina - Kiaulėmis- įsivaizduoji???MUS !!!!!!!

kokios grazutes kauliukes smile.gif
Atsakyti