Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(rariukas @ 2014 10 06, 09:28)

O va čia su tuo atsidėjimu pinigėlių gal ir gerai kartais, bet gal geriau negalvoti apie visokias nelaimes, kad jų neprisišaukt g.gif

Tai ir negalvok- tik pinigus atidedėk ir tiek.. mirksiukas.gif Nes kaip ten sako- "atsarga gėdos nedaro"
Atsakyti
Labukas,

oi, kiek grožių prisižiūrėjau wub.gif wub.gif wub.gif visko ir nesukomenuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 10 06, 09:28)
O va čia su tuo atsidėjimu pinigėlių gal ir gerai kartais, bet gal geriau negalvoti apie visokias nelaimes, kad jų neprisišaukt g.gif

O tai kaip užsienyje yra gyvūnų draudimas smile.gif o tai kaip žmonės draudžia mašinas, gyvybes ir t.t
Tai ir čia tas pats...gi nebūtinai ligos atveju,gal reiks skiepams , gal kokiam žaislui, o gal prireiks ir maistui... O ir ligos dažniausiai užklumpa netikėtai ir dar pačiu netinkamiausiu laiku žiūrint iš finansinės pusės. O kai katė turės savo sąskaitoje pinigėlių, nebus taip skausminga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 06 spalio 2014 - 08:55
Vidam mintis labai gera thumbup.gif reiktų ir man įsteigti katininį fondą smile.gif
Beje, skambino Busy mama - šiandien dar nepaleidžia sūnaitėlio, kas, manau, nenuostabu po tokios operacijos. Tuo labiau, kad savaitgalį tik budintys gydytojai būna, gal dar nori padaryti kokius tai tyrimus, pastebėti g.gif
Tai ir aš šiandien atsipalaidavus dirbu pasiplepėdama biggrin.gif
Atsakyti
Mintis gera, tik kad kartais per daug visokių atsidėjimų prireikia biggrin.gif ir tada gali kažkam kitam prireikti tos dėžutės turinio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet va tokiu atveju, kaip man vakar prireikė gerai būtų tokia dėžutė buvusi, o tai likti skolon labai jau nemėgstu. Mane tokios visokios išlaidos priverčia be reikalo bet kur neleisti pinigų, o tai kartais kai nueini į kokią maximą, o ten dar akcijos visokios doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nieko nebesukomentuosiu, užsikasus ir nekalbi. Katę išvežėm pas MB mamą, ji labai baikšti, tai kol kas įkurdinta virtuvėlėj, be galimybės išeiti.

pareklamuosiu maišiukus, gal kas susigundys paaukoti ar parodys bendradarbiam, kurie norės paaukoti ir gauti tokį maišiuką.
http://www.mazojiliz...s/view/id/58697
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 10 06, 09:59)
...o tai likti skolon labai jau nemėgstu. Mane tokios visokios išlaidos priverčia be reikalo bet kur neleisti pinigų, o tai kartais kai nueini į kokią maximą, o ten dar akcijos visokios doh.gif

Tai va..., nueini į maximą pasiimi akcijinį daiktą, nešdamasi krepšelyje pagalvoji ar jis tau būtinai reikalingas, jei ne,tai padedi atgal, o grįžusi į namus tuos pinigėlius įdedi į katinų dėžutę mirksiukas.gif ir nereikės taip elgtis, jau būnant skoloje... biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš tai nelabai sveika unsure.gif Vakar blūdijom su MB visą dieną Vilniuje, tai visą dieną valgėm tik šūdmaisčius...matyt, supyko mano skrandukas unsure.gif Naktį net kėliausi vaistų gerti, dar ir dabar jaučiuosi "truputį nėščia" ax.gif biggrin.gif

Reikia valgyti visada vieną ir tą patį maistą, tada nepyks jokie skrandžiai cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 06 spalio 2014 - 09:31
labas rytas, oj cia biski praleidau biggrin.gif
begu skaityt visos temos blink.gif
ruduo tikrai jauciasi - visi katinai nakti buvo i lova atsikrauste

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
o tai radau ką skaityt thumbup.gif

QUOTE(vilkra @ 2014 10 05, 22:24)
Tinka... Tik, vat kur lyginimo proceso metu padėti- tą, kuris nelygina.. g.gif

Įjunk fantaziją mirksiukas.gif

QUOTE(sniegila @ 2014 10 05, 23:02)
biggrin.gif  Kaune, tik maiso tai reiks diidelio  biggrin.gif kitaip bus sunkoka  biggrin.gif

kažkaip nematau čia problemos mirksiukas.gif

QUOTE(sniegila @ 2014 10 05, 23:25)
kartais svajones pildosi dvigubai - vienu metu  ir zmonems ,ir gyvunams  mirksiukas.gif  gero poilsio !

thumbup.gif
Sviėika prisijungusi su šiiiitiek gražumo 4u.gif

Coliukas gal "dirbtinukas"? :

Kos perskaičiau, užmiršau ko prikomentuot norėjau blush2.gif
Apie skalbyklę su džiovykle jau pasisakyta - 2in1 visai nekas, turėjau tokia, džiovyklės nanaudojau. O šiaip stengiuosi gyvent (kiek pavyksta, aišku) "žaliau" ir naudotu mažiau energijos. Tai skalbinius džiovinu natūraliai...

Diinka, jau kaip atkutus mergiotė thumbup.gif

Beje, Runcelis pas mis jau metai biggrin.gif
Biškį susinervinau paskaičius apie kosėjimo ir širdutės bėdų ryšį... kartais jis pakosti, maniau, nuo plaukų g.gif na, pastebėsiu gal, tada spręsiu. O tai Zuziuko "nuotykis" irgi būtų vertas "draudimo" dėžutės... Pasveiko nasriukas mergiotei, pilvukas irgi jau gyja, bet persirišinėt važinėjam, nes jai irgi tirpūs siūlai netiko, taip netiko, kad paprasta siūlė buvo pradėjusi skėstis doh.gif Ot jautriuolė patvorinė unsure.gif na, bet penktadienį bus galima išimti siūlus thumbup.gif

Funtei sveikatos balionų 4u.gif

Magnuna, aš mielai apsisvečiuočiau 18 ar 19 (jei nevažiuosiu enduro sezono uždaryman g.gif )

Nu blima, kad ne tiek jau daug aš tų šypsenėlių pridėjau. Ruste, gal galima padidint jų skaičių? nėr kaio emocijas išreikšt normaliai
Atsakyti
merginos, gal kam reikia puku surinkiklio pigiau? cia
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2014 10 06, 10:52)
merginos, gal kam reikia puku surinkiklio pigiau? cia

Išbandei gal?
Atsakyti