Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2014 10 06, 09:37)

Biškį susinervinau paskaičius apie kosėjimo ir širdutės bėdų ryšį... kartais jis pakosti, maniau, nuo plaukų  g.gif na, pastebėsiu gal, tada spręsiu.
Funtei sveikatos balionų  4u.gif

Ačiū už 4u.gif 4u.gif
Tai va mano Funtė dažnai pakrenkščia ir aš galvojau , kad nuo plaukų, bet tai gauna ir pastos ir jis pas mane toks vėmikas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet šiaip tai pas jį kvėpavimas yra normalus. Dar gali būti tas kosčiojimas ir nuo padidėjusio rūgštingumo, nes pas mane tas pats yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kad kosčiojimas ir širdis gali būti susiję esu kažkur skaičiusi apie žmogaus problemas su širdimi ir kad taip gali būti.
Liepė stebėti jo kvėpavimą .
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 06, 10:55)
Išbandei gal?

kazkada turejau analoga. labai patogus dalykas wink.gif pakisi po vandens srove ir nusiplauna plaukai. isdziovini ir vel gali naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2014 10 06, 10:52)
merginos, gal kam reikia puku surinkiklio pigiau?

Aš turiu tokius . Labai geras dalykas, surenka pūkus idealiai thumbup.gif su tuo dideliu pereinu ir takus, tai gražutėliai, o ir kampą nuvalo gražiai. Tik tiek kad reikia dažnai nuplauti, nes kaip mat apsivelia, bet juk nesunku pakišti po kranu.
Atsakyti
Aš turiu kitos firmos tokiu pačiu principu veikiantį tą pūkų rinkiklį,nu tai su mano gauruočiais man jo per mažai ,nes apsivelia greitai,reikia pakartotinai valyti ,o prieš valant reikia nuplauti ,o paskui turi nudžiūti pats(apie pusvalandį džiūva,jei šilta namie) ,nes jei kokiu skuduriuku nuvalyti nori ,tai visi pūkai nuo skuduriuko ant jo lieka,vienu žodžiu ,man jis nepatinka,kabo vonioj ,bet įtin retai naudojamas ,tik ekstra atveju ,kai pasibaigia normalus rinktuvas ,o naują pamiršau nupirkti,čia žmonėms ,kurie neturi augintinių ir plaukų namie mažai....bet gudriai sugalvota gi,prie rinkiklio dar masažuotoją gyvūnėliams pritaisė,kad tik pirktų,,nežinau ,mergaitės ,pagalvokit prieš pirkdamos ar verta ,nes šlapias jis neveikia,o vieno užėjimo nepakanka,kai normaliam rinkiklyje nuplėšei popierėlį ir vėl valai ,o čia taip neišeina mirksiukas.gif

Erendira ,manau nesijaudink dėl Runcelio kosulio ,jis dar jaunas gyvūnas ,čia senesniems gyvūnams kosulys gali būti nuo širdies,nes jau tokiems vystosi širdies nepakankamumas(čia mano taksei Zundai taip buvo ,tai žinau),mano Kolumbas irgi kosti,dažnai kosulio pabaigoj išvemia gumulą plaukų,o pastą irgi reguliariai duodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 spalio 2014 - 10:48
QUOTE(busycat @ 2014 10 04, 07:39)
Labas rytas 4u.gif

Sūnus jau perkeltas iš reanimacijos į skyrių, vakar net gavau su juo pasiskaipinti, šneka dar mažai, bet jau liežuvį rodo biggrin.gif

Kaip šaunu kad viskas juda pirmyn smile.gif

Viska suskaičiau šeip ne taip per krūva darbų...nieko atskirai negirsiu nes visi labai gražus oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 06, 11:45)
...nežinau ,mergaitės ,pagalvokit prieš pirkdamos ar verta ,nes šlapias jis neveikia,o vieno užėjimo nepakanka,kai normaliam rinkiklyje nuplėšei popierėlį ir vėl valai ,o čia taip neišeina mirksiukas.gif

Aš kasdieniam valymui nenaudoju jų. Bet savaitiniams ar prieš ateinant svečiams tai tikrai man labai tinka ,kai tik už tokią kainą. Juk pirmiausiai išsiurbi, o po to nurenki. Aišku pasirinkimo laisvė mirksiukas.gif O vonioje greitai nudžiūsta.Ir man geriau surenka negu tas eilinis su nuplėšomais popierėliais. Nors aišku priklauso ir nuo kačių šėrimosi.
Atsakyti
viską perskaičiau, buvo linksmas savaitgalis, daug gražiu foto...bet jau nekomentuosiu...praeitis smile.gif tik va žiūriu temoj atsirado viena turtuolė ...- Sniegila su meškėnų chebra wub.gif
O šiandien foto skupai, Grikio tik viena, dar Čižiko..Kyvis draugaut nenusiteikęs, liežuvį rodo du Extriuko juoduliai...o kur baltasis ?...ir viskas g.gif
Papildyta:
Mane užpuolė puponautai biggrin.gif

Goldis- "auksu tviskantis valdo planetų planetyno turtus ir lobius. Darbščiausiems Goldis atskleidžia turtų paslaptis: nusiunčia pranašingą sapną, kaip jie galėtų praturtėti. Jo malonės reikia nusipelnyti "

Trintūzas- " išdykėlis trintūzas savo stebuklingomis galiomis gali sujaukti protą, o kartais net ištrinti atmintį."..nes užsižaidus su juo pamirši visas bėdas ir problemas, kačiukas tikras pozityvas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Diinka wub.gif wub.gif wub.gif
einu savo nuotraukų krapštyt blush2.gif
Atsakyti
Oi kokie puponautai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir dar ryži, susileidau visai, šypsena iki pat ausų juos pamačius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Širdeizė- '"jai palietus net liūdniausią širdį ir tyliai išmurkus rožinius slaptažodžius , joje apsigyvena meilė"...ieškai meilės? ši mažylė pripildys ja tavo širdį.

user posted image

user posted image
Kutikuta kutenimo meistrė nemėgsta surūgėlių, smagiai strikinėja su sesėm ir broliais ir Tave būtinai priovers nusišypsoti- užkutens savo prašmatniais ūsiukais.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Diinka - kokie smagūs grožiai wub.gif
Grikis atsiprašo dėl nuotraukų, jis dabar labai kuklinasi kol namie svečių yra, tik truputį užsiropščia ant sofos į tarpą tarp manęs ir Busy mamos, biškį leidžiasi paglostomas ir susigėdęs bėga slėptis biggrin.gif Taip kad kol kas baba nuotraukų blush2.gif
Dar puponautų Diinka įdėjo thumbup.gif jetus kokios aktukės, abidvi gražuolės wub.gif o jau aprašymai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 spalio 2014 - 12:06
Farfutė - išdykusi mėlinakė negali likti nepastebėta, nes jos pilna visur, bet paėmus ją ant rankų iš kart "ištirpsta" miela ir labai daili panelytė.

user posted image
user posted image

Leleliutė- dėmesio išlepinta (nes buvo pati mažiausia ir pati silpniausia iš vados) mažoji princesė Leleliutė grožiu garsėja visame planetų planetyne. Leleliutės kailiukas švelnus ir minkštas, labai labai miela katytė
user posted image

user posted image

Šokolaika- oi ta smallyžė katytė, nesvarbu, kad jos indelyje gardūs jautienos gabalėliai, labai norisi paragauti iš svetimo indelio, geriausia iš įmotės. Šokolaika gimė kažkur kitur apie 2014.08.10 ji šiek tiek vyresnė už savo įseseres ir įbrolius, bet puikiai pritapo, juk taip gera turėti šeimą- katytė rasta klaidžiojanti pievoje prie vet klinikos...vos vos matėsi tarp žolių.....Jau gavus vaistukų nuo kirminų labai nori turėti savo namučius

user posted image
user posted image
Atsakyti