Aš turiu kitos firmos tokiu pačiu principu veikiantį tą pūkų rinkiklį,nu tai su mano gauruočiais man jo per mažai ,nes apsivelia greitai,reikia pakartotinai valyti ,o prieš valant reikia nuplauti ,o paskui turi nudžiūti pats(apie pusvalandį džiūva,jei šilta namie) ,nes jei kokiu skuduriuku nuvalyti nori ,tai visi pūkai nuo skuduriuko ant jo lieka,vienu žodžiu ,man jis nepatinka,kabo vonioj ,bet įtin retai naudojamas ,tik ekstra atveju ,kai pasibaigia normalus rinktuvas ,o naują pamiršau nupirkti,čia žmonėms ,kurie neturi augintinių ir plaukų namie mažai....bet gudriai sugalvota gi,prie rinkiklio dar masažuotoją gyvūnėliams pritaisė,kad tik pirktų,,nežinau ,mergaitės ,pagalvokit prieš pirkdamos ar verta ,nes šlapias jis neveikia,o vieno užėjimo nepakanka,kai normaliam rinkiklyje nuplėšei popierėlį ir vėl valai ,o čia taip neišeina

Erendira ,manau nesijaudink dėl Runcelio kosulio ,jis dar jaunas gyvūnas ,čia senesniems gyvūnams kosulys gali būti nuo širdies,nes jau tokiems vystosi širdies nepakankamumas(čia mano taksei Zundai taip buvo ,tai žinau),mano Kolumbas irgi kosti,dažnai kosulio pabaigoj išvemia gumulą plaukų,o pastą irgi reguliariai duodu