Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Kivuka @ 2014 10 06, 14:16)
Taše, lovoj reikia miegoti, o ne spintoj  rolleyes.gif Ir apsikabinus kokį karštą katiną, tada nebus šalta  cool.gif  biggrin.gif

Kivi, tu man apie karštus katinus čia nekalbėk, taip mane atstūmęs... schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Žaidėm vakar su Kruopa smile.gif
user posted image
Žiū, uodegytė pro šalį vinguriuoja bigsmile.gif
user posted image
Tuoj aš tą uodegytę
user posted image
captelsiu
user posted image
oi, o kur uodegytė prapuolė blink.gif
user posted image
likau nesupratęs unsure.gif
user posted image
Tašyė turi gerą miegojimo kompanjoną hihihi.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Grikio serialas thumbup.gif

neužmirškit manęs (šildau šeimininkę)

user posted image
Atsakyti
Šmikis nulaužė draceną verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas

Vėlyvisų visoms saulėtą rytą 4u.gif

user posted image

Tašiūnė kad užsigavusi bigsmile.gif

Grikutis vargšiukas pražiopsojo uodegaitę. Motin, sunku vaiką paprotint buvo? biggrin.gif

Pašlaptišššš 2

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 07, 08:55)
Šmikis nulaužė draceną  verysad.gif

huh.gif pateisino savo vardą....
Atsakyti
Šmikutis doh.gif netiko matyt dracena tavo interjerui doh.gif
Nikutė kokia šaunuolė - šildo ir masažuoja jaunąją šeimininkę wub.gif
QUOTE(Erendira @ 2014 10 07, 08:58)
Grikutis vargšiukas pražiopsojo uodegaitę. Motin, sunku vaiką paprotint buvo?  biggrin.gif
Pašlaptišššš 2

Kur jau ten paprotinsi, kol tas cepelinuks susisuka, kol susigaudo, Kruopa tris ratus aplink jį aplekia biggrin.gif o jis toks visas gerumo sklidinas, sėdi ir akim klapsi biggrin.gif
Paslapties aiškintojai wub.gif Ai, dar Zuzytės maudaškę buvau pamiršusi pagirti thumbup.gif
Vėlyvisai tai gėris wub.gif
O virš mūsų saulytė bando išlysti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. smile.gif
Kaip gera čia kartais užsukti. Gaila, tik paskaityti besuspėju, ir tai, turbūt spėju kokių 10% peržiūrėti. Jūsų tempai nerealūs, belieka džiaugtis, kad vis dar stipriai laikosi šita katinų mamkų temelė ir bent mintyse prisiminus šilta pasidaro biggrin.gif
Fibi primena apie save iš nuolatinės vietos - kažkur padangėse. smile.gif
user posted image
Vyko vaikų namelio medyje statybos, tai be abejo, kad reikėjo visur dalyvaut ir vadovaut (pvz. uodega braukyti per vyro nosį, kuris tuo metu ką nors pjauna ar gręžia). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 07, 08:58)
Labas rytas

Grikutis vargšiukas pražiopsojo uodegaitę. Motin, sunku vaiką paprotint buvo?  biggrin.gif

Labarytis 4u.gif

Mamka lakste aplink paparacindama, nebuvo kada protint biggrin.gif

Paslapties labai grazus kadras wub.gif sianakt sapnavau, kad tavo visiem katam nagus karpiau, nes tu sakei tau religiniai isitikinimai neleidzia to padaryt blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 10 07, 09:25)
Labarytis  4u.gif

Mamka lakste aplink paparacindama, nebuvo kada protint  biggrin.gif 

Paslapties labai grazus kadras  wub.gif  sianakt sapnavau, kad tavo visiem katam nagus karpiau, nes tu sakei tau religiniai isitikinimai neleidzia to padaryt  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif

Gal norėtum? man įsitikinimai tai leistų, bet kantrybė doh.gif schmoll.gif ir mano, ir katinų blush2.gif

Šiaip susigaunu kurį, 3 nagus nukerpu, susinervijam tuo irbaigiais, taip ir laksto nenukarpyti biggrin.gif

Tetos, nieko neišmanot irnesakyk.gif, katinui nagai reikalingi cool.gif

user posted image
Atsakyti
Labas karštas rytas biggrin.gif

QUOTE(Erode @ 2014 10 06, 23:11)
Kivi, tu man apie karštus katinus čia nekalbėk, taip mane atstūmęs...  schmoll.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Siaubas, apsikabinusi kažkokį mažai plaukuotą padarą ir dar tuo didžiuojasi blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 07, 09:43)
doh.gif

Tetos, nieko neišmanot irnesakyk.gif, katinui nagai reikalingi

As saviskiui jau nepamenu kada karpiau doh.gif siaip jis man labai nieko nedrasko, tik pas toki nemaza kata ir nagai atitinkami matyt, nu kaip erelio kokio blink.gif buna, nesioju as ji po namus, apziurineja kokias nepasiekiamas vietas, uzmato kazka, isitempia visas ir aisku nagus man kur nors i nugara...saldu net pasidaro doh.gif

Kokie dar nagai, tik plaukuciai is peduciu kyso cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 07 spalio 2014 - 08:55