Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Gal nelabai Zuziukės ir rodžiau g.gif

Pasiliejus, bet užtai retro maudaškė matyti biggrin.gif

user posted image

Pamplesuskis išaugo į Pampliūtą

user posted image
Papildyta:
Kaip geraaaa saulutėj
user posted image

Tuo tarpu
user posted image

kas man saulytę užstoja?
user posted image

Tuoj aš tave pasieksiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 06, 14:39)
Pasiliejus, bet užtai retro maudaškė matyti  biggrin.gif

Paskaičau apie retro maudymuką ir juokas suėmė biggrin.gif Šiandien kirpau dukriukui kirpčiukus ir perdaug nutrumpinau, tai ir parašiau vyrui sms, kad mūsų dukriukas dabar su retro šukuosena laugh.gif Bet kad nekirpti jau negalėjau, nes žiūrėjo kaip zuikis per krūmus į pasaulį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 06 spalio 2014 - 14:23
QUOTE(Vidam @ 2014 10 05, 22:24)
Tai nebūtinai mažą. Juk ten į pensiją išeina jaunos damos  g.gif bendrai tokie dideli, tai turbūt daug suėda , reiktų pusę algos maistui.

Sveikutes, siandien anksciau gryzau is darbo,tai net smagu. siaip vis tik vakarais parsibeldziu.
Kas del edesio,tai net nezinau ar taip jau nuostolingai daug estu vienas katinas. tiesa sakant,tai as jiems nematuoju maisto. kartais tas maisas greiciau baigiasi,kartais ilgiau jo uztenka. bet kai stebiu edanti viena katina meskena,o kita- paprasta katuka,tai nepasakyciau,kad meskis ilgiau prie bliudelio uzsibutu.
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2014 10 06, 07:19)
Laba ryta,

priplepėjot, visą dieną teks skaityti doh.gif ...pačios kaltos, fotkių nerodysiu  biggrin.gif

Kol dar nepradėjau skaityti....pažiūrėkite- Suskė- mimoza- Sofi  biggrin.gif

dar jei prieš fotkinant Tomce akytes būt pavalęs...išvis saldainiukas  wub.gif  biggrin.gif

Kaip atsigavusi katuke! Net smagu ziureti i gerus pokycius! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Kaip gausiai siandien groziu uzderejo, net bijau ka praleist smile.gif diinkos pabiruciai vienas uz kita grazesni, Erendiros armija wub.gif Kaip del Pedrito, vis dar nera noretoju ar jau kaip ir nebeieskai? rolleyes.gif

O sniegilos katus, tiesa, dabar jau ne visus, bet turejau garbes truputi pasaugoti ir paminkyti tongue.gif ech, groziu groziai, o gyvai isvis ispudingi wub.gif
Atsakyti
Nu va,pagaliau viska perskaiciau. Diinkos mazyliai nuostabuciai,taip ir norisi visus isbuciuoti ir ismyluoti. tikiuosi,jie visi ras gerus namucius.
Erendira, Colis rastinukas. Radau ji savo kieme ,pastoviai kaip koks sazines priekaistas visas kudas, mazas ir su viena pabalusia akyte man po kojom painiojosi. Neistveriau ir parsinesiau. Tada buvo pas mane tik Sniegius ir mano rotveileryte ( gaila,jos jau nebera verysad.gif ). Isgydziau ir jau jis 8 metai,kaip pas mane. o paskui prasidejo meskenininkyste...

Kivis isreiske Auksine minti- aisku,nera cia ko visokiu maistu valgyti... biggrin.gif

Aciu visoms uz priemima 4u.gif Tik as dar vis susipainioju tarp vardu, tiek katinuku,tiek ju mamu. tai jei ka supainiosiu- atsiprasau is anksto. Bet vistiek jie visi grazuciai ,meiluciai,nuostabuciai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Kendde @ 2014 10 06, 15:29)
Sveikos gyvos  4u.gif

Kaip gausiai siandien groziu uzderejo, net bijau ka praleist smile.gif diinkos pabiruciai vienas uz kita grazesni, Erendiros armija  wub.gif  Kaip del Pedrito, vis dar nera noretoju ar jau kaip ir nebeieskai?  rolleyes.gif

O sniegilos katus, tiesa, dabar jau ne visus, bet turejau garbes truputi pasaugoti ir paminkyti tongue.gif ech, groziu groziai, o gyvai isvis ispudingi  wub.gif

Kendde! kaip smagu,kad vel galesim pabendrauti. Nors netoli tenubegau is senos vietos, bet kazkaip nesusitinkam...
Atsakyti
QUOTE(sniegila @ 2014 10 06, 16:38)

Kendde! kaip smagu,kad vel galesim pabendrauti. Nors netoli tenubegau is senos vietos, bet kazkaip nesusitinkam...

Taigi vat kad.. as irgi i ta puse kazkaip retai uzsuku, bet visi keliai veda i sita tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 10 06, 16:42)
Taigi vat kad.. as irgi i ta puse kazkaip retai uzsuku, bet visi keliai veda i sita tema biggrin.gif

Auksinė mintis- šios temos credo- manau verta kelti į pirmą puslapį...
Atsakyti
Kendde, kaip tik vakar buvo Pedrito fotosesija skelbimų atnaujinimui...
Kažkodėl nesidomi juo - rainas, 5 mėn, visi trūkumai blink.gif
O jis yra tobulybė, nerealiai plastiška, glotnus visas, įdomaus tokio katiniško būdo wub.gif be negaliu jo pasilikt. Turiu Runcių, Bižū, Pamplemusą. Matildos ateitis irgi neaiški, panašu, žiemos pas mus... man tiek katinų pernelyg daug, net jei Pedras toks puikus...

Tiesa, į Vilkros savaitgalinį klausimą neatsakiau - nea, pro Kauną nevažiuisi, visai nepakeliui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 spalio 2014 - 16:10
Mat tai kažkaip atrodo , kad aš šiemet žiemosiu su 4 katinais.. Katia niekam neįdomi, net pilkas Šmikis nieko nedomina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 06, 17:07)

Tiesa, į Vilkros savaitgalinį klausimą neatsakiau - nea, pro Kauną nevažiuisi, visai nepakeliui  unsure.gif

Nieko tokio... 4u.gif

QUOTE(Tuomce @ 2014 10 06, 17:10)
Mat tai kažkaip atrodo , kad aš šiemet žiemosiu su 4 katinais.. Katia niekam neįdomi, net pilkas Šmikis nieko nedomina  g.gif

Manau- kiekvienas kacas sulauks savo šeimininkų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos damos
Naujokams 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
fotkes kaciuku visu visu wub.gif wub.gif wub.gif ka jau cia atskirai bepakomentuosi ax.gif neuzteks vietos lotuliukas.gif
O mes savaitgali Bristoli aplankem, ten drauge turiu, na tai pasilinksminom ir drauge i naktini kluba nusivede mus , na viskas ten gerai buvo tk toks keistas jausmas, kai daugiausia demesio susilaukem ne mes su drauge, o mano MB thumbup.gif lotuliukas.gif ji pati pirma vyriokai ir sokt kviete ir siaip ten mirksejo ir t.t. biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 06 spalio 2014 - 17:38
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 06, 17:10)
Mat tai kažkaip atrodo , kad aš šiemet žiemosiu su 4 katinais.. Katia niekam neįdomi, net pilkas Šmikis nieko nedomina  g.gif

Tikis, taip pat nieko nedomina verysad.gif
Taip norėjosi, kad surastų namus, nes jau artėja laikas, kai nebegalės pas mane būti..toks meilus katinėlis, pasidares, kur aš, ten ir jis, trinasi, glaustosi, ant kelių lipa, kartu miega (visiška priešingybė Meduoliui - jis labai santurus katinas)..
Jei būtų galimybė, pagalvočiau apie pasilikimą, bet kol kas nėra..

user posted image
Papildyta:
Azucenos MB pasisekimas klube thumbup.gif
Atsakyti