http://www.supermama...?...3616&st=564
Kivuka va čia pažiūrėk su vardais. Bet neatkuriu kas čia per Čilė
kur Rustės koliažas
QUOTE(busycat @ 2014 09 29, 15:03)
Mūsėt eilėje prie ševeliūrių buvau paskutinė 
Tai mes turėtume būt pažystamos, nes aš irgi pačiam gale stovėjau...
Sveikutes
Tasei
, kad kojyte nebeskaudetu
Busy suneliui, kad viskas sklandziai
Azucenos meilei
uz plauku dazyma
Kas liecia kirpimus, tai prisiziurejau visokiu kai dirbau kirpykloje manikiuriste, spoksodavau, patikdavo rezultata pamatyti, kai ateidavo nelabai grazi, o iseidavo grazuole
ir visa laika as visko uzsimanydavau, tai kirpejos mane gesindavo, sakydavo per savo norus liksi be plauku
Kas liecia gyvunu tolerancija, tai man visi mieli, neisivaizduoju savo gyvenimo be kates ir suns, reikia man abieju. O kam nepatinka, tegul savo nuomone ateje pas mane pasilaiko prie saves ir aplamai nemegstu piktu ir burbuliuojanciu zmoniu, stengiuosi nuo tokiu atsiriboti. Turiu drauge ir drauges vyra, kuriem alergija nuo kaciu, bet tai kaip nebutu keista, jiem nuo mano Tabos nieko nebuna ir ji dar kaip specialiai lipa jiem ant keliu paguleti
Mano didysis sunus tai alergiskas ir sunim ir katem, bet kai pripranta prie tu gyvunu, alergija dingsta, nebejaucia jokiu pasaliniu reiskiniu. Maja kai parsivezem buvau issigandusi, snargliavosi, ciaudejo kelias dienas, bet praejo
Busy suneliui, kad viskas sklandziai
Azucenos meilei
Kas liecia kirpimus, tai prisiziurejau visokiu kai dirbau kirpykloje manikiuriste, spoksodavau, patikdavo rezultata pamatyti, kai ateidavo nelabai grazi, o iseidavo grazuole
Kas liecia gyvunu tolerancija, tai man visi mieli, neisivaizduoju savo gyvenimo be kates ir suns, reikia man abieju. O kam nepatinka, tegul savo nuomone ateje pas mane pasilaiko prie saves ir aplamai nemegstu piktu ir burbuliuojanciu zmoniu, stengiuosi nuo tokiu atsiriboti. Turiu drauge ir drauges vyra, kuriem alergija nuo kaciu, bet tai kaip nebutu keista, jiem nuo mano Tabos nieko nebuna ir ji dar kaip specialiai lipa jiem ant keliu paguleti
Kivuka, tigi du triušiai vienu šuviu ir krutinė graži ir galva
Azu, tu gelbėjimo ratą pametei. Įtariu, kad aš jį radau
Papildomą prie savo dviejų
Man ševeliūrų eilėje, bonusą išdavė. Kreivus dantis, ba ir ten nespėjau 
Weronica, sveika
Irmutse, ačiū
Azu, tu gelbėjimo ratą pametei. Įtariu, kad aš jį radau
Weronica, sveika
Irmutse, ačiū
Radau kieno ta Čilė. Buvo Lietava pasirodžiusi ... bendrai ji lankosi, tik ne taip dažnai kaip mes
QUOTE(Vidam @ 2014 09 29, 15:11)
dedam į koliažą nepažįstamus katinėlius?
man rods dedam tuos kurie lankosi
Ainu dar manau reiktų idėt 
del graziu plauku viena diena galima ir pamiegot kaip priklauso, nusisukus nugarom
pries man atvaziuojant i UK, mano MB ilgai skaiciavo kurioj as pusej miegosiu ir t.t. klausinejo ant kurio sono miegu, zodziu ir gavosi taip, kad miegam nusuke nugaras
Busy gelbejimosi rata jei ir radai tai ne mano, mano tvarkingai pas mane buna, nekrenta nors uzmusk, as ir begioju ir atrodo valgau ne per daugiausia, bet MB vis drebina ta rata ir juokiasi ,kad dar reik numest
Busy gelbejimosi rata jei ir radai tai ne mano, mano tvarkingai pas mane buna, nekrenta nors uzmusk, as ir begioju ir atrodo valgau ne per daugiausia, bet MB vis drebina ta rata ir juokiasi ,kad dar reik numest
Garsiai skalambiju: kad koliažo eilutės būtų gražiai pilnos - trūksta dviejų katinėlių nuotraukų
Laukiu foto
QUOTE(busycat @ 2014 09 29, 14:38)
Rustė mano Nikutę pametė
Čilė faina, irgi medžio vaikas, kaip Pedritas
Na ir prasidėjo čia savęs juodinimai. Kiek ką Fb apžiūrėjau, nieko tokio, ko čia pripasakota, nepamačiau
Ai, dar nieko apie šunis nepasisakiau (totalus pirmadienis - iš darbo - pusšnipštis
)
Auginau du puikius šunis - karališkąjį pudelį ir erdelterjerą. Bet man geriau 6 katinai, nei 1 šuo
Nor kieno nors šuniokus labai mėgstu paglamžyt ir pažaidint. man užtenka
Beje, taukuotus plaukus galima supinti į kasą prie einant miegoti
Na ir prasidėjo čia savęs juodinimai. Kiek ką Fb apžiūrėjau, nieko tokio, ko čia pripasakota, nepamačiau
Ai, dar nieko apie šunis nepasisakiau (totalus pirmadienis - iš darbo - pusšnipštis
Auginau du puikius šunis - karališkąjį pudelį ir erdelterjerą. Bet man geriau 6 katinai, nei 1 šuo
Beje, taukuotus plaukus galima supinti į kasą prie einant miegoti