Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Kivuka @ 2014 09 29, 15:30)
Man tai geriausiai išvis būtų 1 katinas ir 9 jūrų kiaulytės laugh.gif laugh.gif Atsigulčiau tarp jų ir kriuksėtume visos sau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O Magija? bigsmile.gif
Magija butinai reik idėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 29 rugsėjo 2014 - 14:33
QUOTE(Weronica @ 2014 09 29, 15:32)

tiksliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 29, 15:31)
Pakriuksim..?

user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2014 09 29, 15:32)

Magiją irgi turiu 4u.gif
Atsakyti
Seveliura gavau, toje eileje, prie pat priekio stovejau, einu pastoviai praretinti, kad susitvarkyciau smile.gif , bet ir prie gelbejimo ratu kazkas i ta eile istume ir dar arciau i prieki uzleido doh.gif Kare turejau as, toki netradicini, grazu net sakyciau ir mantiko labai, bet gerai atrodziau kol issiploviau galva, o tada jau buvo asaru doh.gif , nebezinojau kaip su jais susitvarkyti, jie puciasi pas man, o dar kai ju daug, tai atrodziau baisiai doh.gif , o tiek ju issitiesinti pati neturiu kantrybes blush2.gif
Mano keturkojes mergos, berods bando susidraugauti thumbup.gif , pasivaikscioti einam keturios, Taba priekyje kelia rodo, mazoji ispaskos Tabai (mama mama, palauk manes lotuliukas.gif ) ir Maja jas vejasi, o man belieka begti visu ju is paskos doh.gif , tai kaimynai juokiasi susiriete per langa ziuredami lotuliukas.gif O siaip tai jau pfu pfu pfu.... incidentu nebebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 29, 15:31)
Kaži gal Vilkra sutiktų daryti mainus? biggrin.gif

Ką į ką mainyti? JK į ką? Į du babalus- nea.... schmoll.gif schmoll.gif Į Kivį irgi nea... schmoll.gif Noriu SAVO katės ar katino...

QUOTE(Azucena @ 2014 09 29, 15:31)
o man MB isvis sake kadangi nenori katinu, o as sunu, tai sake "nenoriu jokiu gyvunu, tavo katinas-AS"  blink.gif

Na- va ir atsirado trūkstamas katinas koliažui...

Žinoma galima ir JK įkelti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 29, 15:12)
Tai mes turėtume būt pažystamos, nes aš irgi pačiam gale stovėjau... tongue.gif

Tai ir aš matyt apie katinus plepėjau kol visi prie plaukų bėgo doh.gif O mano mamos tokie tankūs ir stori plaukai, o ties manim tvėrėjas, matyt, nusprendė nebesivarginti ir nesmaigstyti tiek daug plaukų biggrin.gif
arba JK
Arba tegul Diinka išrenka iš savo kompanijos atstovą, tskant atstovą ryšiams su visuomene biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 29 rugsėjo 2014 - 14:37
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 29, 14:33)
Taba priekyje kelia rodo, mazoji ispaskos Tabai (mama mama, palauk manes  lotuliukas.gif )

uoj laugh.gif

Nu va, kam perteklius, kam trūkumas, kur teisybė šioje žemėje biggrin.gif
Atsakyti
Na jūs čia spręskit, o mes su babalais einam į kiemą, kol dar nelyja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 29, 15:35)
*Tai ir aš matyt apie katinus plepėjau kol visi prie plaukų bėgo  doh.gif  O mano mamos tokie tankūs ir stori plaukai, o ties manim tvėrėjas, matyt, nusprendė nebesivarginti ir nesmaigstyti tiek daug plaukų  biggrin.gif

**Arba tegul Diinka išrenka iš savo kompanijos atstovą, tskant atstovą ryšiams su visuomene  biggrin.gif

laugh.gif
** drinks_cheers.gif pvz. p. Šponkų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 29, 14:34)
Ką į ką mainyti?  JK į ką? Į du babalus- nea....  schmoll.gif  schmoll.gif  Į Kivį irgi nea... schmoll.gif  Noriu SAVO katės  ar katino...

Gal JB (jūsų brangiųjų... kad nesuprastumėt klaidingai JB) mainai įvyktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2014 - 14:38
QUOTE(busycat @ 2014 09 29, 15:37)
Gal JB (jūsų brangiųjų... kad nesuprastumėt klaidingai JB) mainai įvyktų  lotuliukas.gif

NEEEEEE schmoll.gif Saviškio niekam neduodu, neskolinu ir juo labiau nemainysiu schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti