Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Eleina @ 2014 10 10, 11:41)
aš gal pernai ar užpernai pirkau pažemintu liemeniu 0 dydį. klubai pas mane 88-89, 90 nepasiekia niekada. bet man jie tooookie siauri buvo..  doh.gif gal būtų prasitampę, bet jau taip nepatogu buvo net užsidėjus, neįsivaizdavau kad galėčiau dar ir ką nors daryt - sėdėt su jais pvz.. tai taip ir nenešiojau. po šiai dienai guli spintoj biggrin.gif kitą kartą tik 2 dydį imčiau. nors gal tada kitas modelis per dideli būtų  biggrin.gif

O koks ūgis ir koks modelis? Gal perpirkčiau dukrai, jei short... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 10, 11:54)
tai su AE ten mistika, labai nuo sudėties ir tamprumo priklauso  g.gif  nu ir aišku figūros ypatumai, liemuo daug ką lemia  g.gif  man šitų super strech tai ir 00 tiktų, bet per liemenį gal ne bais patogu būtų, nes mano liemuo po nėštumo dar toks ne koks biggrin.gif

nu tai va, kadangi ten mistika, tai bijau, kad jei dabar nusipirksiu, tai antri džinsai spintoj nenešiojami gulės unsure.gif tai pasižiūriu, pamąstau ir susilaikau..
Papildyta:
QUOTE(pe_leda @ 2014 10 10, 12:00)
O koks ūgis ir koks modelis? Gal perpirkčiau dukrai, jei short...  ax.gif

ūgis mano 162, tai ilgis jų man kaip tik, bet gal jūsų dukra nenešios tokių kaip tie mano, nes jie apačioje tiesūs, ne siaurėjantys g.gif nors pagalvojus tai dabar jau už labai simbolinę kainą atiduočiau, nes vistiek nenešiosiu, o jie spintoj gulės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 10 spalio 2014 - 12:13
QUOTE(Eleina @ 2014 10 10, 12:41)
aš gal pernai ar užpernai pirkau pažemintu liemeniu 0 dydį. klubai pas mane 88-89, 90 nepasiekia niekada. bet man jie tooookie siauri buvo..  doh.gif gal būtų prasitampę, bet jau taip nepatogu buvo net užsidėjus, neįsivaizdavau kad galėčiau dar ir ką nors daryt - sėdėt su jais pvz.. tai taip ir nenešiojau. po šiai dienai guli spintoj biggrin.gif kitą kartą tik 2 dydį imčiau. nors gal tada kitas modelis per dideli būtų  biggrin.gif

Su 88cm klubais man tik 0 dydis, dar ir į 00 dydį įlendu bet nesmagus jau su jais norisi laisvesnių rolleyes.gif o 2 dydis tai jau didelis būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 10, 10:16)
vat jcrew merino vilna kitokia  g.gif  tikrai verta ją būtų bandyt, nes man tai nepamainomi megztukai į darbą prie klasikinių kelnių  wub.gif  spalvų kiek visokių yra  wub.gif  jei Jūs Vilniuje, galiu duot pasičiupinėt jcrew merinukų biggrin.gif

vat pavyzdžiui šitie tipiai tokiu oru man labai patinka  smile.gif  kaina su papildoma 40 proc nuolaida nuo sale sakyčiau labai gera  thumbup.gif  dydžių tik pigesnių nelabai yra, bet reik pasekti kada papildo ir tada gaudyt smile.gif

oi koks fainuolis wub.gif taip, as is Vilniaus, dekoju uz pasiulyma, bet nemegstu trukdyti zmoniu del tokiu dalyku 4u.gif reikes bandyti uzsakyti wub.gif

QUOTE(bonda @ 2014 10 10, 11:03)
bandykit kasmyra mirksiukas.gif man tik kasmyras nekanda mirksiukas.gif visa kita doh.gif net keli procentai erzina doh.gif

mmm kasmyras wub.gif

QUOTE(linamog @ 2014 10 10, 11:22)
Galiu nuramint, kad LR merinas zymiai siurkstesnis nei J.Crew.

nu tada ramiakas biggrin.gif Aciu 4u.gif

ir apskritai labai dekoju, kad visuomet patariat visom turinciom klausimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
AE NEBEPRIIMAME ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 10 10, 12:48)
AE NEBEPRIIMAME    ax.gif

verysad.gif

Oi, matau, mano dar priėmė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pe_leda: 10 spalio 2014 - 13:01
Gal kas turite 6pm koduką?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 10, 11:07)
Turejau kazkada cardigana su merino vilna, pirkta is FR Laredoute, kando net per plonesni golfuka.  na nepabandzius nezinosiu ar cia toks pats merinas  smile.gif

Aciu uz patarimus  4u.gif

drinks_cheers.gif Man su merino būna visaip. Pvz., Jcrew Factoriaus kanda. O va LR nekando.
Bet kiek turėjus kašmyrinių megztų (pernai truputį buvau pasimaišius, tai įgijau gal 4), visi nekando (gal dėl to, kad kitoks te gyvulys biggrin.gif ). Macys'e Charters Club visai simpatiški kašmyriukai, tik kainų reik paganyti. Arba Dillard's pirkom masiškai bent dviejų gamintojų. Visi truputį pasiburbuliuoja, bet nesusivėlė nei kiek 4u.gif
Atsakyti
Saksoff5th prisijunkite 4u.gif
Papildyta:
CRAZY8 -20% dedu 4u.gif
Atsakyti
Gymboree renkate? Gal nedaug truksta iki free shipo.. ? Suknytes reik.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 10, 07:16)
Labas rytas,
kazin Vilnius dar negavo 4 d. siuntos?

Kur perkate megztukus tinkamus i biura? Su vilna netinka, nes negaliu pakesti kai kanda, bet noretusi kazko kokybisko, kad nesusiburbuluotu ir neissitampytu po trumpo nesiojimo... J. Crew kai kazkada ziurejau  tai dauguma turi vilnos savyje ir kainos ganau didokos...  unsure.gif o kur dar galima butu paziureti?

O man patinka ir paprasti old navy medvilnes megztukai, aisku plaunu po kiekvieno apsirengimo, nes tamposi, bet isplovus vel kaip nauji. Ir gap geri. Gal dar laurenas ar hilfigeris ko nors macys turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 10, 08:16)
Kur perkate megztukus tinkamus i biura? Su vilna netinka, nes negaliu pakesti kai kanda, bet noretusi kazko kokybisko, kad nesusiburbuluotu ir neissitampytu po trumpo nesiojimo... J. Crew kai kazkada ziurejau  tai dauguma turi vilnos savyje ir kainos ganau didokos...  unsure.gif o kur dar galima butu paziureti?

Tikrai bandykit J.Crew merinus, aš jų turiu begalę, įvairiausių spalvų, ir nei vienas nekanda schmoll.gif Tippi modeliukas yra 100% merino vilnos. Išskalbiu skalbenkėj, išlyginu ir vėl kaip nauji thumbup.gif Su nuolaidom ir išparduotuvėj galima tikrai gerom kainom jų nusipirkti. Dėl dydžių tai man viskas vienu dydžiu (kartais dviem) yra didinti lyginant su eu dydžiais.
QUOTE(bonda @ 2014 10 10, 11:03)
bandykit kasmyra mirksiukas.gif man tik kasmyras nekanda mirksiukas.gif visa kita doh.gif net keli procentai erzina doh.gif

Bet kaina kašmyro bent j.crew tai.. rolleyes.gif Nepigūs sakyčiau ax.gif
Atsakyti