Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Renadai @ 2014 10 10, 09:58)
Dar tik pasitikslinu - situos imsiu 6 Long su 98 per uzpakali ir 172 ugiu, ar geriau 8 Regular???

Arba gal fainesni sitie? ar imt 8, ar 6 - niekaip nenusprendziu  doh.gif

Turiu antruosius džinsiukus 4R dydį. Man su ~99-100cm per plačiąją jie maži, manau, kad tiktų iki 96cm. mano ūgis 170cm, tai jie man iki kauliukų.
Galvočiau sau pirkti 6 long dydį, bet bijau, kad vėl nepataikysiu... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turite Miz Mooz firmos batelių? Labai domina, ar atitinka standartinius usa dydžius...
Atsakyti
AnnTaylor prisijunkite 4u.gif
user posted image
Atsakyti
6pm geras išpardavimas po 20usd
Atsakyti
Sveikos.
Sierrai gal koks -45% kodukas ar dar geresnis yra? cool.gif
Atsakyti
Ar yra kokia nuolaida sitai striukytei? Gal turit kas? Silta? Gera? blush2.gif
https://factory.jcre...u...e&hash=row0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 10 spalio 2014 - 15:59
QUOTE(gerdulka @ 2014 10 10, 14:38)
CRAZY8  -20% dedu   4u.gif

tikriausiai jau pirkot? ax.gif kito koduko neturit? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal renkate is bathandbodyworks?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 10, 16:59)
Ar yra kokia nuolaida sitai striukytei? Gal turit kas? Silta? Gera?  blush2.gif
https://factory.jcre...u...e&hash=row0

reklamavau ją čia nesenai smile.gif man tai ji labai patiko, atrodo kokybiška, graži wub.gif dėl šiltumo žiemą bus matyt, bet atrodo šilta, nes pūkinė ir tokia ne skysta rolleyes.gif žodžiu, man ji labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2014 10 10, 18:00)
tikriausiai jau pirkot?  ax.gif  kito koduko neturit?  blush2.gif  biggrin.gif

Paimta jau, koduko nebera ax.gif

HAUTELOOK dedu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 10, 17:15)
reklamavau ją čia nesenai smile.gif man tai ji labai patiko, atrodo kokybiška, graži  wub.gif  dėl šiltumo žiemą bus matyt, bet atrodo šilta, nes pūkinė ir tokia ne skysta  rolleyes.gif  žodžiu, man ji labai patiko  wub.gif

Tai as va po tos reklamos ir negaliu jos pamirst blush2.gif Idomu tik, ar imanoma gaut pigiau. Nes ziemine jau nupirkau, nedega, bet kazkaip ir sitos norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 10, 16:15)
reklamavau ją čia nesenai smile.gif man tai ji labai patiko, atrodo kokybiška, graži  wub.gif  dėl šiltumo žiemą bus matyt, bet atrodo šilta, nes pūkinė ir tokia ne skysta  rolleyes.gif  žodžiu, man ji labai patiko  wub.gif

Tik nesijuokite blush2.gif . O ji labai vaikiska, tiksliau ta rozine spalva tikrai tokia ryski? As pati vaikisko ugio, tai kazi nejuokingai atrodyciau su tokia unsure.gif ?
Atsakyti