http://www.6pm.com/n...percentOff/desc po 20$ viskas. Yra kelnių neblogų , tik mažaūgėms.
Renkama

Ideeli.com
Ruelala
Samsonite
1stopkidzshop
Disney
1 save on lens
Winterkids
LastCall
Cabelas
Jcpenney
Yoox
6pm
Lee
Crazy8
Maidenform
Drugstore
HM
Gymboree
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com

Ir visa kita, ko pageidaujate

Temos išparduotuvė
AnnTaylor

Cabelas prisijunkite

Saksoff5th prisijunkite

AnnTaylor prisijunkite

Junkites prie KennethCole.com yra -30% kodas pas juos. Turiu free ship

sveikos, isejo net dvi naujos Gymboree kolekcijos, viena ju papildomai sventine ir dar viskas iki 16.99, skubekit, junkites, kol neisgraibste, iki nemokamo nedaug truksta
)

Gal kas esat pirke is Macys Style&co firmos megztukus-tunikas? Kaip ju kokybe, dydis ir ar ilgis tikrai kaip tunikos?
Aciu, pasidalinusioms atsiliepimais

QUOTE(nesmerk @ 2014 10 11, 10:11)
sveikos, isejo net dvi naujos Gymboree kolekcijos, viena ju papildomai sventine ir dar viskas iki 16.99, skubekit, junkites, kol neisgraibste, iki nemokamo nedaug truksta
) 

Dar spesiu prisijungti?
O dezuciu 1004 nera dar?

Kodel CP kainos krepseli didesnes nei rodo taip?

QUOTE(Pum@ @ 2014 10 11, 12:51)
Gal kas esat pirke is Macys Style&co firmos megztukus-tunikas? Kaip ju kokybe, dydis ir ar ilgis tikrai kaip tunikos?

Keleta kazkada pirkau, bet taip ir nenesiojau. Kokybe pasirode ne pati geriausia, o svarbiausia, ilgis visai ne kaip paveikslelyje. Na, as ir nesitikiu, kad bus kaip paveikslely visai taip pat, nes esu aukstauge, primetu mazdaug kiek ten turi buti man. Bet jei is sukneles ten vos vos megstinis gaunasi, tai nelabai. Man buvo nenesiojamo ilgio. As 182 cm ugio.