Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 10 01, 10:53)
man kaip ir atitinka, as mazdaug tarp 38-39 dydzio, tai atviros basutes gerai ir 38, o uzdaru batu jau 39 norisi. Dazniausiai i ploti pasiduoda nesiojant.

QUOTE(_Mergicka_ @ 2014 10 01, 11:02)
Paprastai nešioju 38. Pirkau 38 rudeninius batus, tai truputėlį laisvoki, bet įsidėjus papildomą šiltą paduką liux smile.gif

Aciu uz ko0mentarus. Galvoju ar sunui tiks batai, jis basutes 39 nesioja, bet kangaroos, gal ecco nebus jam mazi ir gal dar tiks ir pavasariui unsure.gif nesnebuvo didesnio dydzio jau doh.gif

QUOTE(kipitun @ 2014 10 01, 12:24)
Merginos, ką Kalėdų senis jūsų vaikams planuoja nešti? 000054.gif  Reikia man ko nors įspūdingo trimečiui berniukui ir penkiametei mergaitei  g.gif
Pamenu kažkada buvo perkamas sunkvežimis/garažas su daug mažų mašinėlių viduje. Gal žinote iš kur? O gal kokių įdomių dėlionių ar konstruktorių esate nužiūrėję?

na siaip jau ir 5 metei ir trimeciui manau labai tiktu playdough, bent jau maniske 4 metu tai visus metus zaide, isradieojo, ir geriau nei plastelinas. Tik reikia paziuret, kad nepaliktu atviro, nes tada ima dziuti.
Na mano penkiamete tai dabar pametusi galva del My little pony, tai jauciu reiks dairyti, ka cia ir kaip gauti, ko dar neturim
Atsakyti
kas cia per dydis 11 Little kid (USA)? Ar tikrai musu 28 atitinka?
Nes pernai Kamik pirkau 10 Todler...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darlingkrbe: 01 spalio 2014 - 12:30
QUOTE(_Mergicka_ @ 2014 10 01, 10:36)
Mergaitės ar jau pirkote carters su -25% koduku? Ar spėčiau prisijungti?  4u.gif

turbut naivu tiketis, kad tas kodukas galiotu vaikiskoms zieminems striukems ir kombinezonams, kuriems ir taip siandien 50%? ax.gif
Atsakyti
Merginos, prisijunkit prie hialiurono, kad gauti 20 proc nuolaidą 4u.gif
Kiek suprantu, anksčiau buvęs mažuose mėlyno stiklo buteliukuose, dabar pakeitė pakuotę http://www.amazon.co...=A2H5RK1WBJ611I
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 10 01, 12:59)
turbut naivu tiketis, kad tas kodukas galiotu vaikiskoms zieminems striukems ir kombinezonams, kuriems ir taip siandien 50%? ax.gif

žiūriu jie tas kainas delioja kaip nori, kur su 25 proc koduku vakar pirkom tiek pat gaunas kiek 50% proc dabar biggrin.gif pradine kaina pakeista ir tiek doh.gif na nebent dar nuo tos kur tipo su 50 % plius 25 minusuoja, kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 01, 10:08)
Mergaitės, o gal kuri norėtų šio CARTERS kombiuko ?
user posted image

Mūsų turimas dydis M, 5-6 metams, visiškai atitinka. mano dukrai 4, tai tik kitiems metams bus, nenoriu kad gulėtų, o jau kitą dydį užsisakėm  blush2.gif

o jis siltas?tinka saltai ziemai, ar tik prie nedideliu salciu?mano dukrai irgi 4 metai, ugis 108 cm, tai kaip suprantu reiktu S dydzio? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 01, 14:05)
žiūriu jie tas kainas delioja kaip nori, kur su 25 proc koduku vakar pirkom tiek pat gaunas kiek 50% proc dabar  biggrin.gif  pradine kaina pakeista ir tiek  doh.gif na nebent dar nuo tos kur tipo su 50 % plius 25 minusuoja, kitas reikalas  biggrin.gif

ir kaip cia suzinoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 10 01, 08:43)
O sakykit, kas turit patirti su ecco batais, as kazkaip ju nesu pirkusi pati, ar dydziai normalus, didinti, mazinti?

Alchemie, ecco vaikiski atitinka dydzius, labiau i didziaja puse. Pvz. Geox tai tikrai mazinti.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 10 01, 13:06)
o jis siltas?tinka saltai ziemai, ar tik prie nedideliu salciu?mano dukrai irgi 4 metai, ugis 108 cm, tai kaip suprantu reiktu S dydzio? 4u.gif
Papildyta:

ir kaip cia suzinoti g.gif  biggrin.gif

Normalus kombenzas, gal prie -20 saltoka butu biggrin.gif maniske 100 cm, tai jai didokas, o 108 tai gal ir M tada imti reik g.gif arba S bet butu tik tik, kitiem metam niekaip jauciu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 01, 14:11)
Normalus kombenzas, gal prie -20 saltoka butu  biggrin.gif maniske 100 cm, tai jai didokas, o 108 tai gal ir M tada imti reik  g.gif arba S bet butu tik tik, kitiem metam niekaip jauciu  schmoll.gif

rimtai? g.gif o uz kiek Jus parduodat?
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 10 01, 13:14)
rimtai? g.gif o uz kiek Jus parduodat?

turi ir kitos mamytės šiuos kombiukus, tai gal pakomentuos dar dėl dydžio. šiaip smagus labai tikrai. kolkas rezervuotas. jei nepirks parašysiu jum į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 01, 13:11)
Normalus kombenzas, gal prie -20 saltoka butu  biggrin.gif maniske 100 cm, tai jai didokas, o 108 tai gal ir M tada imti reik  g.gif arba S bet butu tik tik, kitiem metam niekaip jauciu  schmoll.gif

man regis jei vaikai duksta lauke, tai uztektu, tik kazka silciau po apacia parengti, koki termo megztuka ar dzemperi. Mano mergina per daug silumos nemegsta, pirkau jai Columbia, o sunui turiu striuke Carters, tai ir kelnes is Carters uzsakiau dabar, tik is karto 2 dydziu, 3 ir 4 metams, nes pagal lentele reiktu 4T, bet kelnes tai 3T mazajam geros...tai suabejojau doh.gif
Jei vaikas neturi draugu dukimui sniege arba nemegsta to daryti, tai gal ir siltesnio reikia kombinezono, maciau bazese prekiauja su avikailiu viduje, vaika aprengus atrodo jauciu kaip meska kokia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
AX renkasi 4u.gif
Atsakyti