QUOTE(gaikaSJ @ 2014 10 01, 10:53)
man kaip ir atitinka, as mazdaug tarp 38-39 dydzio, tai atviros basutes gerai ir 38, o uzdaru batu jau 39 norisi. Dazniausiai i ploti pasiduoda nesiojant.
QUOTE(_Mergicka_ @ 2014 10 01, 11:02)
Paprastai nešioju 38. Pirkau 38 rudeninius batus, tai truputėlį laisvoki, bet įsidėjus papildomą šiltą paduką liux 

Aciu uz ko0mentarus. Galvoju ar sunui tiks batai, jis basutes 39 nesioja, bet kangaroos, gal ecco nebus jam mazi ir gal dar tiks ir pavasariui

QUOTE(kipitun @ 2014 10 01, 12:24)
Merginos, ką Kalėdų senis jūsų vaikams planuoja nešti?
Reikia man ko nors įspūdingo trimečiui berniukui ir penkiametei mergaitei
Pamenu kažkada buvo perkamas sunkvežimis/garažas su daug mažų mašinėlių viduje. Gal žinote iš kur? O gal kokių įdomių dėlionių ar konstruktorių esate nužiūrėję?

Pamenu kažkada buvo perkamas sunkvežimis/garažas su daug mažų mašinėlių viduje. Gal žinote iš kur? O gal kokių įdomių dėlionių ar konstruktorių esate nužiūrėję?
na siaip jau ir 5 metei ir trimeciui manau labai tiktu playdough, bent jau maniske 4 metu tai visus metus zaide, isradieojo, ir geriau nei plastelinas. Tik reikia paziuret, kad nepaliktu atviro, nes tada ima dziuti.
Na mano penkiamete tai dabar pametusi galva del My little pony, tai jauciu reiks dairyti, ka cia ir kaip gauti, ko dar neturim