http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
ar gera kaina 117$?
Vakar Carters pirkom su -50 skelbiama kaina jus int. svetaineje + -25 off papildomai.
ar gera kaina 117$?
Vakar Carters pirkom su -50 skelbiama kaina jus int. svetaineje + -25 off papildomai.
Armanieexchange tik siandien papildoma -40 proc. Sale prekems
QUOTE(rumpumpele @ 2014 10 01, 14:48)
Gal kas galit is vyrisku striukiu uzrodyti ka nors tinkamoziemai 15- os m. paaugliui. Jo ugis 186, kudas. Tikriausiai tal reikia ziureti.
Nu niekaip neiitinku, seniau buvo vaikinui viskas visvien, o dabar vos ne Petruskevicius 
Tai tegu angelelis parodo bent patinkancio modelio pavyzdi.
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 10 01, 12:59)
turbut naivu tiketis, kad tas kodukas galiotu vaikiskoms zieminems striukems ir kombinezonams, kuriems ir taip siandien 50%? 
kodėl naivu? taigi duoda, vakar du kodus buvau įdėjus, tai lengva ir pačioms pasitikrinti, čia vienas iš jų JUST4YOU
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 10 01, 15:09)
kodėl naivu? taigi duoda, vakar du kodus buvau įdėjus, tai lengva ir pačioms pasitikrinti, čia vienas iš jų JUST4YOU
bet taiko ta kita koduka
0926 siunta Vilniuje
jau dalinama nuo dabar , pavyko anksciau atsilaisvinti
jau dalinama nuo dabar , pavyko anksciau atsilaisvinti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 10 01, 14:48)
Gal kas galit is vyrisku striukiu uzrodyti ka nors tinkamoziemai 15- os m. paaugliui. Jo ugis 186, kudas. Tikriausiai tal reikia ziureti.
Nu niekaip neiitinku, seniau buvo vaikinui viskas visvien, o dabar vos ne Petruskevicius 
dėl tall tai abejociau... Mano beveik14metis 182 cm is vyriško skyriaus nešioja s. nestambus, tik ilgas. o iš Landsend striuke tai xl iš vaikiško skyriaus gera.
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 10 01, 12:59)
turbut naivu tiketis, kad tas kodukas galiotu vaikiskoms zieminems striukems ir kombinezonams, kuriems ir taip siandien 50%? 
vakar taike ir papildoma koduka
QUOTE(gerdulka @ 2014 10 01, 12:48)
jau pirkot? cia vienkartinis kodas?