QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 09, 13:14)
tai pasake kad malavijos ezero gyventojai, as tokiu ir norejau, bet va pavadinimu tai nezinau

ir del augalu tik 4 zinau kurie kartu gyventu, jei neklystu : Anubis, kriptokorina, java fern, valisnerija.
Papildyta:
tai pas mane nemazai litru vandens buvo is pardavejo akvariumo, kuriam zuvytes plaukiojo, tikriausiai virs 20l parsiveziau, bet jis sake butinai supilti gerasiais bakterijas. siaip is idejos norejau is vaistines "linekso" ibert

))) juk irgi gerosios bakterijos ir net labai veiksmingos, bent jau zmogui, bet kai nupirkau ta kapsulyte ir paragavau, ji kazkokia suroka, nu negaliu neparagaut visokiu nesamoniu ka savo gyvunui duodu
Tu labai gerai pradejai, bet labai liudnai baigsi. Tip top kaip Akela! Ta uzduodavo visai logiska klausima, bet kol spedavom atsakyt,- jin jau kazka padarius.
Prie akvo DRAUDZIAMA kist nagucius iki uzsistartins! (Jusu atveju tai bus kazkur uz 11 menesiu, nes ketinat augint ciklus. Augalinis startintusi panasiai apie 8 men.). Bet dab jau supylet miltukus tai visi terminai parejo saibom.
Nu kam klaust jei iki atsakymo pati kazka "prichimycinat"!?! As atsakiau gal uz pusvalandzio; Alpina 3 minutem veliau; Tiutiukas - dar 3 minutem. Kubilina ir Cile tylejo (turbut mane, kad ir 1 posto pakaks).
Negi manot apgaut gamta? Ar, kad visa ta simtais metu kaupta akvariumistu patirtis jums negalioja?
P.S. O as tai dvirati isradau!!

Pasirodo "Kregzdutes" vairas ir "Eriukui tinka"

---------------
Dar papildau.
O zinote, kad kriptokorinu rusiu vien mano "talmude" (t.y. populiariu) aprasyta 32! Ir viena i kita visiskai nepanasios

O kad anubis labai geru atveju uzsiaugina po lapeli per menesi? Ir vobsce yra tubut leciausiai augancio augalo etalonas? O jus matet ta nana? (Cia tas pats anubis)? Ar zinote, kad jis ant tokiu kudu kojeliu stovi, kad ji isodin i ciklini akva imanoma tik suvirintojui?
Valisnerija... Chi, Chi, Ch..hm... po savaites gyvenimo su ciklidais galesite pridet prie dar labiau susmulkintu javos samaneliui.
Mergicos, patalkinkit! Vilkokailiuks turbut pamanys, kad as ant jos uzsisedes. Tikrai taip nera! Jin sauniusia pradinuke kokia tik esu regejes

, bet grybauja tai tikrai ne i ta sona kur baravykai