sitokie atsakymai naujokui kaip su skurliu per snuki, tada jau geriau pagalvoji - pastatysiu ant palanges ir suzinosiu, kam cia klaust, kad izeistu? kaip sakot bus patirtis bet sava ir nemaloni... o is kur zinot kad ji bus nemaloni jei nepaklausiu, visur rasoma, kad tiesioginiu saules spinguliu negali buti - bet nerasoma tiksliai kodel... o sugalvojau taip todel, nes antra akvariumo puse tamsi akmens imitacija per visa cm ir pamaniau, juk kad ir nores nepersvies, o sonai ar taip ar taip juk tos sviesos nuo dvieju langu gauna, bet uztad suzinojau kad dar sonus dangstyti galima, jei noriu ant palanges statyti....... ir mano palange yra tarp kambario ir balkono isgriauta siena.. tiesiog padarytas staliukas is jos ir pamaniau, kad gal jis ten graziau ziuretusi...
ir niekas cia niekuo nesipuikuoja, net nuotrauku akvariumo nededu, nes ner dar kuo puikuotis... o siaip nauja iranga irgi reikia patikrinti ar veikia.........
na negi jus kliurku kokiu pirmom dienom nepadaret nei viena??? gal tiesiog patylejom ir pasirodem protingesni, bet matomai ne visi zmones tokie

as priimu bet kokia kritika ir visuomet geriau pasirodysiu kvailesne, negu liksiu nepaklaususi ir nesuzinojusi daugiau nei viena nuomone.
ir atsiprasau visu, kam mano klausimai nemalonus ar atrodo pasipuikavimai ar dar kas nors.

nieko panasaus ir tikrai nenoriu buti sitaip suprasta.
Papildyta:
kokia grazuolyte ar grazuolis net nezinau, bet atrodo
Papildyta:
tikrai neprasiau suprasti tiesiogiai, kad skaiciau tik 4 valandas, cia buvo kaip pavyzdys pasakytas - kuo man tos 4 valandos baigesi... tikrai domejausi ne viena diena, bet vistiek klausimu kyla daug, nes anglu kalba parasyti aprasymai ne visi man iki galo suprantami, o lietuviski nera tokie issamu, kaip noretusi... o pvz apie kates ant akvariumo dangcio isvis niekur neraso, nebent pats zmogiukas netycia pasisako..... o is siaip ne visi vienodus puslapius skaitome...
o del kantrybes, tai jos pas mane nera, reikia islaukt, patylet, bet man vistiek klausimai kyla

na tokia jau as...
Papildyta:
na su ikrais viskas kaip ir aisku, bet kaip matete nuotrauka, ten man i ikrus nelabai panasu, naujoko akim ziurint sumazinti kiausiniai su kevalu.
o del augalu akvariume - ar visi akvariumai privalo buti identiski, ir manau gerai kad idomiai skamba. na jei kad tris kriptonitas noresiu augint ir anubi ir dar kokia java fern, na dar gal kokia amzone ar dar ka nors? manau kad akvariumo grozis individualus dalykas... o malavio ezero dugne manau ne kiekvienas pabuvojom

)
kažkaip ....įdomiai....koks dar grožis, sako gi žmonės, išknis ir suės viską ciklidai. o apie langą nė nekalbu, dumbliai...dumbliai...