Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(tiutiute @ 2014 10 12, 20:33)
na kol kas gerai, nes dar jaunas  biggrin.gif  ziuresim kaip bus toliau  cool.gif

O gal vaizdines medziagos galima butu rolleyes.gif ?
Atsakyti
vikosiuks smile.gif ,as psvyzdziui kliurku dariau ne tik pirmomis dienomis,bet ir metam praejus lotuliukas.gif .Lapkriti metai,kai startavau ir istisus metus i augalus investavau biggrin.gif
I krevetyna koki ikisdavau-augo,i didesni nykdavo.Pasirodo lempa dangtyje neatliko savo funkciju,nukresta buvo lotuliukas.gif .Dabar dziaugiuosiu patiuninguotu ax.gif dangciu .

Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 12, 18:10)
sitokie atsakymai naujokui kaip su skurliu per snuki, tada jau geriau pagalvoji - pastatysiu ant palanges ir suzinosiu, kam cia klaust, kad izeistu? kaip sakot bus patirtis bet sava ir nemaloni... o is kur zinot kad ji bus nemaloni jei nepaklausiu, visur rasoma, kad tiesioginiu saules spinguliu negali buti - bet nerasoma tiksliai kodel... o sugalvojau taip todel, nes antra akvariumo puse tamsi akmens imitacija per visa cm ir pamaniau, juk kad ir nores nepersvies, o sonai ar taip ar taip juk tos sviesos nuo dvieju langu gauna, bet uztad suzinojau kad dar sonus dangstyti galima, jei noriu ant palanges statyti....... ir mano palange yra tarp kambario ir balkono isgriauta siena.. tiesiog padarytas staliukas is jos ir pamaniau, kad gal jis ten graziau ziuretusi...

ir niekas cia niekuo nesipuikuoja, net nuotrauku akvariumo nededu, nes ner dar kuo puikuotis... o siaip nauja iranga irgi reikia patikrinti ar veikia.........

na negi jus kliurku kokiu pirmom dienom nepadaret nei viena??? gal tiesiog patylejom ir pasirodem protingesni, bet matomai ne visi zmones tokie doh.gif as priimu bet kokia kritika ir visuomet geriau pasirodysiu kvailesne, negu liksiu nepaklaususi ir nesuzinojusi daugiau nei viena nuomone.
ir atsiprasau visu, kam mano klausimai nemalonus ar atrodo pasipuikavimai ar dar kas nors. doh.gif nieko panasaus ir tikrai nenoriu buti sitaip suprasta.
Papildyta:

kokia grazuolyte ar grazuolis net nezinau, bet atrodo  wub.gif
Papildyta:

tikrai neprasiau suprasti tiesiogiai, kad skaiciau tik 4 valandas, cia buvo kaip pavyzdys pasakytas - kuo man tos 4 valandos baigesi... tikrai domejausi ne viena diena, bet vistiek klausimu kyla daug, nes anglu kalba parasyti aprasymai ne visi man iki galo suprantami, o lietuviski nera tokie issamu, kaip noretusi... o pvz apie kates ant akvariumo dangcio isvis niekur neraso, nebent pats zmogiukas netycia pasisako..... o is siaip ne visi vienodus puslapius skaitome...
o del kantrybes, tai jos pas mane nera, reikia islaukt, patylet, bet man vistiek klausimai kyla doh.gif na tokia jau as...
Papildyta:

na su ikrais viskas kaip ir aisku, bet kaip matete nuotrauka, ten man i ikrus nelabai panasu, naujoko akim ziurint sumazinti kiausiniai su kevalu.
o del augalu akvariume - ar visi akvariumai privalo buti identiski, ir manau gerai kad idomiai skamba. na jei kad tris kriptonitas noresiu augint ir anubi ir dar kokia java fern, na dar gal kokia amzone ar dar ka nors? manau kad akvariumo grozis individualus dalykas... o malavio ezero dugne manau ne kiekvienas pabuvojom smile.gif)

g.gif kažkaip ....įdomiai....koks dar grožis, sako gi žmonės, išknis ir suės viską ciklidai. o apie langą nė nekalbu, dumbliai...dumbliai...
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 10 12, 23:24)
g.gif kažkaip ....įdomiai....koks dar grožis, sako gi žmonės, išknis ir suės viską ciklidai. o apie langą nė nekalbu, dumbliai...dumbliai...

na žmogus netiki,kad ciklidai suės visus augalus(na išskyrus keletą),tai tegu įsitikina savo kailiu smile.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad leiskim žmogui bandyt, nes kaip matau vistiek darys savaip.
O pati idėja, kad ciklidai gyvens su augalais nebūtinai neįgyvendinama.. Štai Lietuvoje esančio akvariumo foto smile.gif Aišku mišrainė ten totali, bet..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 13 spalio 2014 - 07:49
na tai čia ir yra tik kriptokorinos,anubiai ir paparčiai,kurių jie nevalgo,na ir dar echinodorusas bei gigantinė valisnerija.Bet išvažiavus ir palikus juos savaitei nušluoja ir tuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 10 13, 08:15)
na tai čia ir yra tik kriptokorinos,anubiai ir paparčiai,kurių jie nevalgo,na ir dar echinodorusas bei gigantinė valisnerija.Bet išvažiavus ir palikus juos savaitei nušluoja ir tuos lotuliukas.gif

Bet juk išvardyti pavadinimai ir yra augalai. Vadinasi šie ir išgyvena su ciklidais. Tuos pačius augalus ir dar taip vadinamą ,,palmę''-laikiau su šiais plėšikais ir nuostolių nebuvo. Bet maitinami jie buvo sočiai-gyvu, nešaldytu maistu ir dar mėsytės gaudavo su peiliuku paskustos. Gal dėl to ir visokios vegetarinės salotos nerūpėjo. Savaitei badauti neteko palikti-gal tikrai tada nebūčiau ir akmenų neradusi.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 10 13, 09:15)

Iliustracijoj exinodoras jau ir paskabytas mazumele bigsmile.gif ax.gif
Taip, musu Zuvinas irgi is pradziu neperlabiausiai augalus liete. (Nors vis tiek liete). Jam is pradziu buvo ka vaikyt. O kai puse menesio negalejom pasert - su visom saknim suputo. Iskaitant ir nana. Paskum dar kazka bandziau isodint, tai per pusvalandi patvarkydavo; dar rankos nespeju istraukt, o jis jau pesa unsure.gif Isipratino prie "vitaminu" biggrin.gif
Todel ir pamaniau, kad suleidus i nauja ir jau apsodinta akva gal kuri laika butu ne tokie pikti? g.gif
Atsakyti
O tai čia ne augalai? Ar augalais vadinami tik prašmatnūs lotusai, visokios pievutės ir t.t. biggrin.gif
Nuotraukoje pradenčiajam tikrai tinkantys augalai, kurie nereikalauja spec sąlygų.
Atsakyti
Nu aišku, kad augalai. Bet tad apagal šitą logiką mano aksolotlio akvariumas irgi augalinis - bo ten kladofora plaukioja biggrin.gif .
Atsakyti
nu gal neieškokim šik..noj sliekų, mintį manau supratot ką norėjau pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 10 12, 23:24)

Is tikruju tai Vikosunsnukiukui turejau atsakinet, bet ten pasiutusiai daug teksto. Tema greit baigsis, o sukurt grazia kita ... ne visi moka unsure.gif
Galima skaityt ir valanda, ir dvi, ir 178-ias, bet jei nenori nei girdet, nei matyt - tada tikrai tik laiko gaisinimas. As PVZ is situ pokalbiu irgi tai si ta suzinau naujo! Ir bandau atsimint. Ir nesispjaudau jei ta ar ana jau zinojau... ax.gif
O su skuduru per snuki... Visu pirma Tau niekas taip nepadare! Visu antra,- kaip tada jaustis tam "profui" kuris Tau patarineja (ir net ne vienas "profas'; 10!), o Tu vis tiek kitaip padarai ir dar gincyjies, kad cherovai (tas reiskia - neatitinka nei Tavo, nei to pardavejo su barzda nuomones) patarineja. Tai cia su kuom per snuki jaustis gavus??? verysad.gif
Atsakyti