Del geliu tai neturiu supratimo
P.S. Dar esu girdejes (ir isbandem), kad kates nepakencia citrusiniu kvapo. Tai mes citrinos sulciu isspaudem kur jin visada myzdavo kai katino poreikis uzeidavo. Suveike!
Dab jau visai ant kitos lentynos myza 
Turbut irgi suveiktu, bet geles apipurskus citrina... Mazu geriau jau lai kate (ar koks kitas koloradas) su savo mazais dantukais eda?
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 14, 09:44)
P.S. Dar esu girdejes (ir isbandem), kad kates nepakencia citrusiniu kvapo. Tai mes citrinos sulciu isspaudem kur jin visada myzdavo kai katino poreikis uzeidavo. Suveike!
Turbut irgi suveiktu, bet geles apipurskus citrina... Mazu geriau jau lai kate (ar koks kitas koloradas) su savo mazais dantukais eda? 
ne vien citrina veikia - visi citrusiniai vaisiai(mandarinai, apelsinai, greifruitai...) ir kvepiancios zvakes... visu labai nemegsta... o jei yra bedu su slapinimusi belenkur, tai geriausias vaistas padet i ta vieta maistelio, nei vienas katinas nesislapins ant maisto....
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 14, 09:44)
musiskei katei neveikia
QUOTE(tiutiute @ 2014 10 14, 17:32)
musiskei katei neveikia
visa palange kur geles buvau nulaisciusi ir citrina ir mandarinais, bet kaip lipo taip lipa 
Davai visi urmu uzpuolam kaciu tema!?
Be to mes turim beveik atomine bomba: kates vandens paniskai bijo
Pavarom savaitgaly kai visi laiko turesim???
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 14, 19:56)
Be to mes turim beveik atomine bomba: kates vandens paniskai bijo
na... kaip ir kiekvienai taisyklei yra isimtis, taip ir seses katinui. jis laaaabai megsta maudytis
Apsigyvenus akvariume katėms žuvyčių neliko
Reikia kviesti šunis, kad vėl akvariumuose gyventų tas kas priklauso
QUOTE(kubilina @ 2014 10 15, 21:24)
Apsigyvenus akvariume katėms žuvyčių neliko
Taip, TAIP! "Geris gimsta sunaikinus gerio naikintojus"!
P.S. Tarp kitko sita fraze sugalvojo ne Seneka, ne Raikinas, ne Kantas, ne Dolores Ibaruri (sita pavarde man kazkodel labai gerai skamba), ne Leninas, ne visu musu mylimas Fiureris, o...
Ir prasom taip ant mano paminklinio akmenelio brukstelt
Uzdarom tema. Nebeidomi
Tikri profai mesis pas sunis (kuriu as nuo vaikystes bijau, nes ikando) aba kates (nes... situ tvariu tai tik vidutiniskai bijau). Irgi ikando. Bet reciau Ir tik kai pats budavau kaltas aba kate nenuotaikoj 
Be to, kai vaziuoju dviraciu puse sunu ant manes puola AUTOMATISKAI, o kate dar niekad nera uzpuolus
Be to, kai vaziuoju dviraciu puse sunu ant manes puola AUTOMATISKAI, o kate dar niekad nera uzpuolus
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 16, 16:16)
kai vaziuoju dviraciu puse sunu ant manes puola AUTOMATISKAI, o kate dar niekad nera uzpuolus

Mano kales padorios - ant dviraciu nepuola ir labai vyrus myli
-------------------
Kaip ten su jusu krevetyno fotke - akvariuma isciustijot, kykutes palaiminima gavot, laukiam, tsakant
sveiki, kaciu, sunu, papugeliu ir kitu zuvyciu augintojai 
parsinesiau i savo akvariuma gupiukus: 3 vaikinus is vienur, 3 merginas is kitur
vaikinai apsigyveno savaite anksciau, ir dabar puola merginas, vaiko jas. kazin, ar neivarys pateles i stresa? ar gupijos kaip zmones, tuo tik patenkintos?
lauksim palikoniu
rysim su tuo noriu pasitarti. literaturoje rekomenduojama mailiu iskart sodinti i kita akvariuma, bet kiek klausiau zmoniu, niekas "nesicackina", net specialaus maisto mailiui neperka. taigi nezinau, pirkti papildoma akvariuma mailiui, ar jie puikiausiai apsigyvens su tevais?
dar vienas klausimas gupiju augintojams. ar duodat zuvytems gyva maista, visokias dafnijas? skaiciau taip pat, kad zuvis rekomenduojama maitinti virta mesa, omletu bei zaliais lapais... kaz-kaip baisu eksperimentuoti
parsinesiau i savo akvariuma gupiukus: 3 vaikinus is vienur, 3 merginas is kitur
lauksim palikoniu
dar vienas klausimas gupiju augintojams. ar duodat zuvytems gyva maista, visokias dafnijas? skaiciau taip pat, kad zuvis rekomenduojama maitinti virta mesa, omletu bei zaliais lapais... kaz-kaip baisu eksperimentuoti
Apsireiškiu su keliom greitom nelabai kokybiškom foto.
Didysis:

2a akvariumukas- greitu metu jį parduosiu- suklijuotas naujas, užpildantis visą nišos erdvę, tik bėda su dangčio gaminimu- nėr kam pagamint. Atlantida neatsako, daugiau nežinau kas gamina gerus, gal vilnietės pas kažką gaminot?

ir katinams girdykla:
Didysis:

2a akvariumukas- greitu metu jį parduosiu- suklijuotas naujas, užpildantis visą nišos erdvę, tik bėda su dangčio gaminimu- nėr kam pagamint. Atlantida neatsako, daugiau nežinau kas gamina gerus, gal vilnietės pas kažką gaminot?

ir katinams girdykla: