Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Sveiki, jei kas turit pažįstamų kas veisia aksolotlius Lietuvoj ar Lenkijoj, prašau praneškit į AŽ, būsiu labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Buvau "komandiruotej" i Novorsiska. Aiskinaus kodel per Juodosios juros karinio laivyno parada siuncia 15 torpediniu kateriu su veliavom, bet Lietuvus flagas nepakeistas. Notos israsyt dar negalejom (tiesiog dar nebuvo tokios atskiros Lietuvos) bet veliava jau pries gera pusmeti buvo grazinta. O anie atseit nezino ir su raudona-balta-zalia plaukioja. Iki admirolo nepriejau, bet Adlerio oro uoste pasitike KGB darbuotojai viska graziai isaiskino ir net alum pavaisino drinks_cheers.gif
-----------
Beveik tas pats Chabarovske (tatai bevei jau prie pat Vladivostoko, kur net pikta uosvene galetu gyvent). Ten meginau (praktiskai be jokiu igaliojimu) isvaduot lietuviuka kari (bandziusi pabegt is sovietu armijos, bet supakuota). (Ir is anksto sakau, kad misija nepavyko) verysad.gif
Irgi oro uoste KGB karininkai pasitiko. Pavaisino! drinks_cheers.gif Ale jie klausia: "Bet kur jus pabegsit? Juk tiesiai kapitalistams i nasrus"! Sakiau nu ir pofek, kad kapitalistai jei dvigubai mokes ir bananu galesiu ne tik per revoliucines sventes nusipirkt. Matytumet ju akis!!! Jei galetu,- butu tuoj pat nusove, bet Chabarovsko centre, alubary... Pagreitintu tempu issiunte i Maskva, o ten vos ne su taksi pargabeno namo i Kauna biggrin.gif
------------
Kitas kur irgi grazios akytes buvo... Kazkoks Kaune dislokuotos desantininku divizijos zampolitas-pulkininkas (zmogaus pavardes nebeprisimenu, bet momentas buvo panasus kai uz menesio-kito jau jie turi tept slides namucio). Tai Policijos nuovadoj (kazkoks desantininkas vagi-bomza sumuse ir liko pagautas. Tai tas pulkininkas kaip ir dalinio atstovas). Man sako: "Mes dabar iseisim. Pasidziaukit mazumele. Bet mes tik apsisuksim ir tuoj pat grisim". Atsakiau (citata): "Labai lauksim! Ne taip, kaip pries kara... Kol jus suksites, cia jau JAV baze vietoj sito komisariato bus". Oi pamatytumet jo akutes!! Del tokio vaizdo VERTA GYVENT thumbup.gif
Atsakyti
Paieskinejau, bet neuzmatau, gal yra tokia tema, kur dovanoja zuvytes, arba keicia....gal pas kazka priaugo, uzaugo ir nebetelpa i akva? wink.gif
Atsakyti
Kates "išvaikiau" iš akvariumo, ale dabar žiūriu dar gražiau - kariniai mokymai vyksta pilnu tempu blink.gif

Mano baloj yra šiokių tokių pasikeitimų, augalus išstumdžiau tolyn, vėl įdėjau baltą akmenį, kuris labai reaguoja į actą ir iš esmės visiškai nedera. Bet man taip gražu, kai per to akmens tuneliuką plaukioja žuvytės blush2.gif
Nuotraukos nedesiu blush2.gif

-------
Arvydai, esu šautuvą laikius ir pašaudyti leido. Nepasakyciau, kad buvau sužavėta, geriau jau be jų apsieiti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 17, 00:03)
Tuomces negirk ir neerzink  schmoll.gif  Tuomce yra pats didziausis kaciu agentas! Vat jeigu Tuomce kovot uz Akvariumus prisiviliotume... Bet is pradziu reik iskoneveikt!

blink.gif what? Nu čia dabar, mane koneveikt, kad užsiimu laikinom katinų globom ir gelbėju nuo beprasmės mirties? jei žuvis matyčiau einant namo išmestas prie kelio irgi gelbėčiau. Bet žuvų nieks nemeta į gatves, jas nuleidžia į unitazą, tai kaip aš kovosiu? Va pirmas puslapis iš skirtas kovai už gerbūvį akvariumuose tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 17, 15:41)
blink.gif what? Nu čia dabar, mane koneveikt, kad užsiimu laikinom katinų globom ir gelbėju nuo  beprasmės mirties? jei žuvis matyčiau einant namo išmestas prie kelio irgi gelbėčiau. Bet žuvų nieks nemeta į gatves, jas nuleidžia į unitazą, tai kaip aš kovosiu? Va pirmas puslapis iš skirtas kovai už gerbūvį akvariumuose tongue.gif

Taisiklingai sureagavot thumbup.gif wub.gif
Lalantuk, man regis irgi i pacia geriausia forumiene pataikei. Ypac Kaune tai tikrai galima tiketis visokiu dovanusku. (Nors tos is Snipiskiu jau po biski pradeda ir savo charakteri rodyt) drinks_cheers.gif Uz geros savaites as augalu turesiu... Zuvyciu tai dar neturiu verysad.gif Bet visai neseniai kazkas siule gupkiu. Is Raudondvario.. Ko gero dar ir dabar turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 10 17, 15:26)
Kates "išvaikiau" iš akvariumo, ale dabar žiūriu dar gražiau - kariniai mokymai vyksta pilnu tempu  blink.gif

Mano baloj yra šiokių tokių pasikeitimų, augalus išstumdžiau tolyn, vėl įdėjau baltą akmenį, kuris labai reaguoja į actą ir iš esmės visiškai nedera. Bet man taip gražu, kai per to akmens tuneliuką plaukioja žuvytės  blush2.gif
Nuotraukos nedesiu  blush2.gif

-------
Arvydai, esu šautuvą laikius ir pašaudyti leido. Nepasakyciau, kad buvau sužavėta, geriau jau be jų apsieiti.  doh.gif

Tikrai taip!! Sautuvus gali megt tik kokie nors sizofrenikai aba brakonieriai. O susizavet tai vobsce... Nu kaip galima "susizavet" gatveje sutiktu rotveileriu?? Grazus ciu-ciu-ciu, ar del viso pikto pasitrauksim? rolleyes.gif
Bet tuos daiktus reikia valdyt ir (bent jau stengtis) ju nebijot. (Aba bent itikinamai apsimest, kad cia fignia). biggrin.gif Bet jei nelaikius rankose tai ir nuvaidint rimta butu sunkoka. Ania? mirksiukas.gif
-----
Gal mano smiltaini priderinai? bigsmile.gif Man tai per jokius kantus netilptu schmoll.gif Bet zingeidu kaip te jam nesiseka.
O ka reiskia "Reaguoja i acta?" Ir kaip ten viskas vyksta? Kodel sugalvojai actu apipilt? g.gif
Atsakyti
Kates "išvaikiau" iš akvariumo, ale dabar žiūriu dar gražiau - kariniai mokymai vyksta pilnu tempu  blink.gif

Joa, baisiau net uz blevzgas jo taip mylima sekaso tema doh.gif
vėl įdėjau baltą akmenį, kuris labai reaguoja į actą ir iš esmės visiškai nedera. Bet man taip gražu, kai per to akmens tuneliuką plaukioja žuvytės  blush2.gif

Akmenukas "jura" bigsmile.gif ?

QUOTE(Tuomce @ 2014 10 17, 15:41)
Bet žuvų nieks nemeta į gatves, jas nuleidžia į unitazą

Nu zinokit pasirodo meta ir jas...vienas klijentas sake rado stiklaini su gupijom prie konteinerio..nu ir pasieme zmogus, pagailo jam zuvelioku...nezinau ar tikrai tiesa, nu bet diedui apie 45-50 metu, tai koks tikslas meluot/fantazuot g.gif
-------------
O tamstos akvariumuku vaizdeliai tai ama atima wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 17, 18:04)

-----
Gal mano smiltaini priderinai? bigsmile.gif  Man tai per jokius kantus netilptu  schmoll.gif  Bet zingeidu kaip te jam nesiseka.
O ka reiskia "Reaguoja i acta?" Ir kaip ten viskas vyksta? Kodel sugalvojai actu apipilt?  g.gif

Smiltainis "iškeptas" kol kas dar guli šalia akvariumo blush2.gif
Apie "acto testą" man papasakojo šio forumo merginos. Jeigu reaguoja (burbuliuoja) - reiškia toks daiktas augaliniam akvariumui nelabai tinka - jis keičia vandens parametrus. Nenoriu ko nors suklaidinti pasakodama kas ten tiksliai vyksta su tuo vandeniu, bet žinau, kad gerai nėra blush2.gif
Atsimenu, kai uzpyliau acto buvo panaši reakcija kaip triukšmingai atidarius šampano butelį. Bet jis mano akims labai įdomus, gražus, todėl trumpam yra sugražintas į akvariumą. Jis ir pulcheriukams labai patinka, labai gražiai įlenda į esančią ertmę ir stebi aplinką :-)
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 10 17, 22:41)

Apie "acto testą" man papasakojo šio forumo merginos. Jeigu reaguoja (burbuliuoja) - reiškia toks daiktas augaliniam akvariumui nelabai tinka - jis keičia vandens parametrus. Nenoriu ko nors suklaidinti pasakodama kas ten tiksliai vyksta su tuo vandeniu, bet žinau, kad gerai nėra blush2.gif
Atsimenu, kai uzpyliau acto buvo panaši reakcija kaip triukšmingai atidarius šampano butelį. Bet jis mano akims labai įdomus, gražus, todėl trumpam yra sugražintas į akvariumą.
biggrin.gif
Tai gal tikrai galima nulakuot? g.gif As cia pats ta lakavima sugalvojau, bet nesiseka ikalbet, kad kas nors pamegintu. Teoriskai nieko blogo lyg ir neturetu atsitikt. Na spalva truputi pasikeis; koks bebutu tas lakas bespalvis, bet vis tiek biski patamsina. O siuo atveju lakuot reiktu gan storai, tai... Ir, aisku, reiktu pasiskaityt kas ant butelio parasyta, bo bus kaip mums su silikonu: MP nupirko akva paremontuot. Instrukcijoj - klijuoja viska ka tik nori, o gale mazom raidelem: "Akvariumams netinkamas" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 17, 17:15)
Taisiklingai sureagavot  thumbup.gif  wub.gif
Lalantuk, man regis irgi i pacia geriausia forumiene pataikei. Ypac Kaune tai tikrai galima tiketis visokiu dovanusku. (Nors tos is Snipiskiu jau po biski pradeda ir savo charakteri rodyt)  drinks_cheers.gif  Uz geros savaites as augalu turesiu... Zuvyciu tai dar neturiu  verysad.gif  Bet visai neseniai kazkas siule gupkiu. Is Raudondvario.. Ko gero dar ir dabar turi  smile.gif

Seniau ir as labai diskutuodavau sioje temoje, bet tai buvo senai.... biggrin.gif biggrin.gif , vis ilendu, paskaitineju, bet jau reciau, dazniau- sfinksu temoje... wub.gif
Kad sioji- pati geriausia forumiene, tai as net neabejoju! lotuliukas.gif
Kas liecia dovanuskas, tikrai neprasau, bet yrta buve tokiu atveju, kai pvz.;merginai,bendradarbes padovanojo ciklidu ivairiaspalviu, apie 20vnt ir ji imete zinute, kad uz50litu parduoda kam reikia, skubiai ir tai buvo Kaune! doh.gif Ryte imete skelbima, o jau apie 12val buvo zuvytes rezervuotos.... doh.gif Pasitaiko kartais visokiu keistu dalyku...
Pries kokia 13 metu, mano pusbrolis turejo akvariumuka gal kokio 50litruku. Nedicka, zodziu, uzugino jame pora samu ir viena diena neapsikentes sako: arba as juos i unitaza, arba tu psiimk... doh.gif doh.gif
Jie dar po siai dienai pas mus plauko. Gejai pravardziuojam, nors lyciu tai nei as nei vyras neskiriam ir net nesigilinam, bet siaip grazu...gejais... unsure.gif
Vieno niekad nesimato, kazkur uzlindes buja, o kitas jau gal kokia pora metu gyvena "ant sroves"- ty, kur antgalis filtro ispuciantis atgal vandeni, tokis platesnis, tai vat ilindes i ji pastoviai ir vinguriuoja... Kartais akys buna issiplete, kartais sumazeja, blink.gif , kai jau labai paisadro dideles, galvojam, kad jau lenksis, bet ne, vel subliuksta....taip vat ir gyvenam..
Apie kitus atiduotus gyventojus papasakociau veliau, nes reikseimynai koki tais pyragiu iskepti , neber kada forume lindet, sestadienis juk.
4u.gif
Ai, vos nepamirsau, augaliuku tikrai nereikia, pas mane ciklidinis, akva turiu jau gal koks 30metu! tongue.gif dydis-puse tonos, o zuvys geriausiai atrodancios-pterikai, buvo 5, db liko 4, bet pilnai uztenka... lotuliukas.gif
o gupijos, tai man nebent maistui... unsure.gif soriukas, nieko nenoriu izeisti, bet zuvys gupiju nesuprastu... verysad.gif
Atsakyti
Pas mane pusiau valiooo biggrin.gif Parsivežėm šiandien naujo akvariumo stiklą 86*42*35 cm, kurį statysim vietoj dabartinio 70*28,7*35 (stovi nišoj, kurios plotis 90cm)
Dabar liko tik, kad kas dangtį pagamintų biggrin.gif Tada buvęs bus parduodamas. Aš jau numačius kokį vaizdelį turės naujasis akva ax.gif
Atsakyti