Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Tuomce @ 2014 10 18, 15:34)
Pas mane pusiau valiooo biggrin.gif Parsivežėm šiandien naujo akvariumo stiklą 86*42*35 cm, kurį statysim vietoj dabartinio 70*28,7*35 (stovi nišoj, kurios plotis 90cm)
Dabar liko tik, kad kas dangtį pagamintų biggrin.gif Tada buvęs bus parduodamas. Aš jau numačius kokį vaizdelį turės naujasis akva  ax.gif

Gausi su plaktuku akva i nisa ikalt! biggrin.gif O kiek litru gaunasis? (Man is aritmetikos... tik melavau, kad 2,5 brandos atestate (po blatu) parase) blush2.gif
Tuomce, o kodel Tavo kate avatare uzsiverte ir baisiausiai sukudo? blink.gif
Lalantuke, su ciklu dovanojimais, aisku, yra kitokiu problemu g.gif Niu bet mes Zuvina (super nagla Amerikos cikla (chiklastoma sajica)) afrikanams ant suedimo lyg ir padovanojom. Nes filtra sudeginau. Bet Zuvinas po siai dienai nesuestas, pats mylimiausias (nes vienintelis turi varda) ir uzsiemes pati centriuka salia burbuliuku. Burbuliukai, beje, irgi jo thumbup.gif
Tik taip ne visuomet gaunasis schmoll.gif Ciklai yra ciklai! Taip, jie intelektualus! Kartais jau net patys uz save gudresni pasidaro. Bet juos priderint...
Ka as cia putojuos 30 metu akva turinciam zmogui? g.gif
P.S. Bet gupkiu maisteliu irgi nevadink schmoll.gif Kai kam tai skamba kaip OSVENCIMAS, BUCHENVALDAS, SALASPILIS ir DAXAU kartu sudejus biggrin.gif
-------------
Vel MP parode kirminuku ant galinio stiklo unsure.gif Niu nesu ant tiek durnas, kad manyciau, jog per viena karta su kempinyte visus surinksiu. Bet dab isiveizolinau... daug ten ju. Maziau negu buvo, bet vis tiek dar daug
Tada kol kas augaliuku (nors ir labai grazus) dovanot negalesiu schmoll.gif Geriau kanalizacija. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 18, 20:39)
Gausi su plaktuku akva i nisa ikalt! biggrin.gif O kiek litru gaunasis? (Man is aritmetikos... tik melavau, kad 2,5 brandos atestate (po blatu) parase)  blush2.gif
Tuomce, o kodel Tavo kate avatare uzsiverte ir baisiausiai sukudo?  blink.gif

teorinis 126 vietoj dabar esančių 70

dėl avataro kažkaip nesugalvoju, ką čia šmaikštaus atrašius ax.gif

Atsakyti
Kaip kitiems(-oms) su tais kirminukais, sifiliu, ebolos virusu ar blusytem sekasis?? Kazkaip keistai cia uzpludo g.gif As net dugno nenusiurbinejau; tik vandenio gerokai (apie trilitriaka ant 10 litru) perpyliau ir mandavoskiu jau lyg ir nebera. Bet turetu kazkur but; tik as turbut ju neiziuriu g.gif
Galines sienos labiausiai tingejau pravalyt (nors irgi bruzinau); tai ten kirminuku daugiausiai ir like. O kitur,- vienas kitas. Ant akmenu ar augalu itin itemptai ziuredamas nematau schmoll.gif (Ir neniezti) lotuliukas.gif Isskyrus barzda g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Tarp kitko tais kirminukais ir krevetes, ir melanijos po biski domisi smile.gif Bet vis tiek matomai teks stropiau su kempinyte pereit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 18 spalio 2014 - 20:22
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 18, 21:10)
teorinis 126 vietoj dabar esančių 70

dėl avataro kažkaip nesugalvoju, ką čia šmaikštaus atrašius  ax.gif

Hi, taigis geresnio smaiksto ir nesugalvotumem! biggrin.gif 4u.gif
Kazkaip idomiai cia tas 126 skamba! Anksciau lyg ir standartas budavo 100, o dab 126, 126 ir 126. Nesakau, kad blogai (netgi, sakyc, vos ne idealu!), bet ir pradinukes, ir profes ta pati litraza "pasikabinusios"... Niu paziesim kaip kita rudeni peizesit!
Tikiuosi ir linkiu kuo geriausios... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 18, 21:43)
Hi, taigis geresnio smaiksto ir nesugalvotumem!  biggrin.gif  4u.gif
Kazkaip idomiai cia tas 126 skamba! Anksciau lyg ir standartas budavo 100, o dab 126, 126 ir 126. Nesakau, kad blogai (netgi, sakyc, vos ne idealu!), bet ir pradinukes, ir profes ta pati litraza "pasikabinusios"... Niu paziesim kaip kita rudeni peizesit!
Tikiuosi ir linkiu kuo geriausios...  mirksiukas.gif

klijuotas specialiai toks, tik jau taip sutapo kad litrazas toks gavos. to klijuotas toks, nes nisa plocio 90, gylio virs 50cm tai kad kuo daugiau uzpildyti esamos vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 18, 21:57)
klijuotas specialiai toks, tik jau taip sutapo kad litrazas toks gavos. to klijuotas toks, nes nisa plocio 90, gylio virs 50cm tai kad kuo daugiau uzpildyti esamos vietos  smile.gif

Tai viskas cikiska thumbup.gif (negi dab is alkanos Zimbabves uzkampio pradesiu jums aiskint apie Malavio ezero kubatura) biggrin.gif
Priimk pasveikinimus, Tuomce 4u.gif Tfu,tfu, tfu ir tuk, tuk, tuk, kad jums sektusis!!! Juk startas nusimato?? Kuo daugiau vandenio is seno akvo pasilik!!
P.S. Tiesiog gerai skamba, kai pas visas 126 ir kitokiu ismieru nebera biggrin.gif
P.S. Dar liemeneliu ismieras surasykit! Ant Kaledu tikrinsiu ar padidejo bent 2 numeriais. (Pagal reklama). O kam nebera kur didet - irgi brukstelkit, kad paties komisijos pirmininko sokinis-infarktas neistiktu bigsmile.gif
P.S. Teisingai sakot!! Reiktu ir pries Kaledas bent pora kartu (tingiai) paciupinet!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 18 spalio 2014 - 21:36
[quote=arvydas.,2014 10 18, 20:39]

Lalantuke, su ciklu dovanojimais, aisku, yra kitokiu problemu g.gif Niu bet mes Zuvina (super nagla Amerikos cikla (chiklastoma sajica)) afrikanams ant suedimo lyg ir padovanojom. Nes filtra sudeginau. Bet Zuvinas po siai dienai nesuestas, pats mylimiausias (nes vienintelis turi varda) ir uzsiemes pati centriuka salia burbuliuku. Burbuliukai, beje, irgi jo thumbup.gif
Tik taip ne visuomet gaunasis schmoll.gif Ciklai yra ciklai! Taip, jie intelektualus! Kartais jau net patys uz save gudresni pasidaro. Bet juos priderint...
Ka as cia putojuos 30 metu akva turinciam zmogui? g.gif
P.S. Bet gupkiu maisteliu irgi nevadink schmoll.gif Kai kam tai skamba kaip OSVENCIMAS, BUCHENVALDAS, SALASPILIS ir DAXAU kartu sudejus biggrin.gif
-------------

NEa, as neprasineju, tik visko buna, gi zmonem atsitinka... galiu ir pirkti kazka nebrangiai,( bet tik ne tugui) nes praretejo nuo vasaros, reiktu atsisviezint.
Pries kokius du metus padarem tokiai gerai poniai gera darba, tai ji pulceriais atsilygino. Bet neseniai uzlinko paskutinis.Neypatingai man jie ie rgazus, bet...
graziausiai atrode kai gyveno papugos trys dideles jau labai buvo raudona ir geltonos, nu fantastiskos, ziopciojo taip idomiai suspaustom lupom, kaip kokios ponios....mylejom jas labai irgi nuseno...
Dabar pas mane anot pteriku juodadryzes karaliauja-albinosai, nes nupirkau pries kokius gal 7 metus apie 13vnt biggrin.gif . Dryziuotu buvo daugiau ir kelios baltos, tai veisesi taip, kad db jau vaikai nusene ir dryzuotos nei vienos, vien albinosai,genas pasirodo stiprus... unsure.gif o pernai lapkriti tai slabotkes turgui gal kokia 10pas berniuka nupirkau pavadinsiu paprastai-geltonu ir melynu, kaip kad jau cia buvo vienoj fotkej kazkas imete is forumieciu, tai jo majo! aggressive.gif pardave , o visos uztrauktos! per metus nei kiek nepaaugo. Tai pikta, sakaiu db jau koki karpi ileisiu. doh.gif
NIu pries gupijas as nieko neturiu, tik , kad vietoj maisto ju nepalaikytu... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalantukass: 19 spalio 2014 - 11:51
cryptocorina krauna zieda bigsmile.gif tik as tvarkydama akvariuma jo vos nenuroviau doh.gif tikiuosi nepazeidziau ziedkocio ir uzaugs ziedelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 19, 12:50)
NEa, as neprasineju, tik visko buna, gi zmonem atsitinka... galiu ir pirkti kazka nebrangiai,( bet tik ne tugui)

Cia Kauns, visi gudrus...sunku ka papigiai gaut... lotuliukas.gif
O turgus joa.."rimtas" reikalas...vakar mergica pas mumi pirko grunto i burbula...turge papirko 3 auksinukes ir gyva augala doh.gif prekeivis be jokiu skrupulu sita visa reikala pardave nenusimananciam patikliam zmogui i 5 ltr vaza blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 19, 20:23)
Cia Kauns, visi gudrus...sunku ka papigiai gaut...  lotuliukas.gif
O turgus joa.."rimtas" reikalas...vakar mergica pas mumi pirko grunto i burbula...turge papirko 3 auksinukes ir gyva augala  doh.gif prekeivis be jokiu skrupulu sita visa reikala pardave nenusimananciam patikliam zmogui i 5 ltr vaza  blink.gif

Prieš porą savaičių kai buvau turguj tai mačiau tokių bajerių. Vadinasi įrengtas akvariumas!!! 2-3ltr burbulas, dugne keli ryškūs akmenukai, plastmasine žolė ir ratu plaukianti auksinė. Net vaikui toks dalykas pasirodė per žiauru. Bet iš pasiūlos kiekio sprendžiu, kad paklausa yra gera :-(
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 10 19, 20:54)
Prieš porą savaičių kai buvau turguj tai mačiau tokių bajerių. Vadinasi įrengtas akvariumas!!! 2-3ltr burbulas, dugne keli ryškūs akmenukai, plastmasine žolė ir ratu plaukianti auksinė. Net vaikui toks dalykas pasirodė per žiauru. Bet iš pasiūlos kiekio sprendžiu, kad paklausa yra gera :-(

Nu blem, reiks kada atrasti valios anksteliau is namu iseit ir aplankyt ta turgu pries darba...maniau, kad cia labiau Kikos bajeriai tas auksinukes i burbulus kist...per trejeta metu gal tik pora kartu esu auksines i burbulus pardavus, kai norintieji "kojom trype" net ir visa mano "litanija" isklause..bet dauguma pavyksta atkalbeti nuo auksinukiu burbule ir vezliuku 25 ltr akve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 19, 21:12)
Nu blem, reiks kada atrasti valios anksteliau is  namu iseit ir aplankyt ta turgu pries darba...maniau, kad cia labiau Kikos bajeriai tas auksinukes i burbulus kist...per trejeta metu gal tik pora kartu esu auksines i burbulus pardavus, kai norintieji "kojom trype" net ir visa mano "litanija" isklause..bet dauguma pavyksta atkalbeti nuo auksinukiu burbule ir vezliuku 25 ltr akve  doh.gif

Kikos bajeriai kitokie-jie gaidelius i vienkartines stiklines kisa... biggrin.gif kas diena kai pasidaro kavos, kol ji atvesta,pakeicia jiems vandeni...susluoja ka per nakti ziurkiukai prisiukslino...ir nuima kasa.... 10v. smile.gif

O kad turgui uztrauktas zuvis pardavineja, tai ne sestas kartas. unsure.gif
Buvo kokie 5metai atgal, kai mano direktores vyras parsinese namo i savo akvariumuka pora zuvyciu. cool.gif Praejo keli menesiai ir sako sefe: gal tu lalantukas noretum i savo akva pora zuvu atiduociau....kai issiaiksikanu kokios, ti tik mandagiai atsiprasiau.Astronautai buvo, bet tuomet mes turejom grazu, spalvinga ir astronautai dar tada nerupejo. Pasirodo reik daaugti iki tam tikro lygio, kaip ir visur. smile.gif
Atsakyti