Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2014 10 29, 12:39)
Nu bet tu paciu metu gruodis eina gi po balandzio  g.gif

o kalba eina apie atkeliavima i seima eiliskuma lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal geriau apie akvariumus diskutuojam biggrin.gif Pvz foto kas įdėkit.
Pas mane dar savaite ir su nauju startuosiu, oj laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 29, 13:39)
Nu bet tu paciu metu gruodis eina gi po balandzio  g.gif

ne visoms mums lemta buti nestuke.gif , todel vaikuciai i seima ateina ir kitais keliais 4u.gif

gal kuri ravesit akva, mielai priglausciau keleta nauju augalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 10 29, 14:01)

gal kuri ravesit akva, mielai priglausciau keleta nauju augalu  ax.gif

Turiu hydrocotyle leucocephala. Bet Klaipėdoj g.gif .
Atsakyti
Šiandien mano namuose šventė. Pirmą kartą žuvis pasiėmė iš namų ir nereikėjo vešti kažkur. Iškeliavo du saugę labidochromis caeruleus patinai, apie 10 vnt chromių ir 7-8 vnt aulanocarų
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2014 10 29, 14:46)
o kalba eina apie atkeliavima i seima  eiliskuma lotuliukas.gif

Tuomet nebutu prasmes postringaut apie kazkoki pagreitinta 8 menesiu varianta schmoll.gif Tiesiog padaryta klaidele kurios nenorima pripazint. Ania?
O man giliai dzin visos tos peripetijos: bet pamaciau desova klaida ir juokinga patapo. Gal ir be reikalo su visom tuom pastebejimu pasidalinau. Bet jei kelia sypsena tai kodel gi ir kitu akva-mamkiu nenucyzint? bigsmile.gif Juk graziai draugaujam? Ir tas angliskas SUUURIS tik jau nemaiso mirksiukas.gif
O ir Ledietei only simpatija jauciu. (Dama saziningai pasiklausia ko nezino, o tatai yra geras bruozas). Ne mano reikalas kaip jie te tuos vaikucius rikiuoja; tiesiog juokinga patapo ir tiek to rokenrolo biggrin.gif
---------------
P.S. Ale tikrai pats sakiau, kad "RISAM", o dab labiausiai tusau ta posta. Nu, bet vis tiek idomiau negu kreve... negu blusas aptarinet biggrin.gif
Nepyk Ledinuk!! (Jei dar kada nors pagausiu (nors tatai beveik nerealu) schmoll.gif - zuvies duosiu)! Bet tikrai juokinga; o kai Tu dar ir pyksti tai vobsce kaip balzamas ilgiems liezuviams gaunasis thumbup.gif Uzdek ignora ir visi per 2 dienas pamirsim mirksiukas.gif
SEKMYTES!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Arvydai, nu gerbiu aš jus, nes nusimanot apie akvariumus šį bei tą, bet a nepagalvojat, kad įsivaikintos mergaitės? Pirma jaunesnė, o paskui vyresnė. O gal vieną jų biologinė dukra, kita ne. Tad nebūtinai gimimo datos gali iš eilės eit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 29 spalio 2014 - 15:17
QUOTE(11alpina @ 2014 10 29, 16:15)
Arvydai, nu gerbiu aš jus, nes nusimanot apie akvariumus šį bei tą, bet a nepagalvojat, kad įsivaikintos mergaitės? Pirma jaunesnė, o paskui vyresnė. O gal vieną jų biologinė dukra, kita ne. Tad nebūtinai gimimo datos gali iš eilės eit

Jau kartojuosis: moteris visiskai be reikalo teisinas ir mini 8 menesiu cikla. Realiai taip nera sveika, bet gali but. Dar speliot??? Tai nesu ant tiek kompetetingas.
Naaa... ivaikinimas - neblogas dalykas, bet siuom atveju mazai realus schmoll.gif Gal ten ir yra kokiu nors peripetiju (PVZ zuvusios sesers mergyte prieme), bet esant su pilvu iki ausu galgi neiprasta isivaikint? Itariu, kad cia nelabai musu reikalas g.gif
Labai pyzdiskai bazarinu. Man geda, bet nelabai beturiu kur trauktis verysad.gif
-----------
O siaip Akvariumo temulka ka norit besakykit, o yra pati fainiausia thumbup.gif Dilma vobsce nemirtinga (tik jokio tolko is jos nera tongue.gif ), o ir kitu postu laukiu besilaizydamas. Tai ir si ta naudingo suzinau; tai ir pralinksminat bigsmile.gif Nu argi tai blogis?? blush2.gif
Reik Kykutei dekavot, kad visokias blevyzgas toleruoja. (Tik dekokit tai atsargiai, nes jin moka ir bana jobtelt) biggrin.gif
Atsakyti
į temą
user posted image
Atsakyti
Jūs čia vaikus skaičiuojat, o aš lotosus. biggrin.gif
Kažkada buvo akve palikta vieta lotosui įsodinti. Metus laiko vis jo ieškojau, visai viltį įsigyti praradau. O šiandien einu pro privačią zoo parduotuvę-užsuksiu manau-žiūriu ir savo akim netikiu- dideliausias lotosas. Ir tik 25 lt.. Gerai apsižiūrėjus, nusipirkau mažesnį krūmelį iš 4 lotosiukų už 15 lt. Dabar esu smarkiai apsipatenkinus. Pavalgysiu ir akvos kuopti, naujokėlius sodinti.
Tikiuosi nenunyks jie man, nors ir su staline lempa apšviesti. g.gif

Arvydai, kažkada klausei, kam aš vėl tą stalinę lempą nusipirkau. Sakei augaliukai neaugs. Bet prie 60w viskas puikiai atsigavo, ūgliukus tik leidžia. Dabar nebepilu net trąšų ir geriau auga nei jas naudojant. thumbup.gif
O ampularijos iššveitė akvą, išblizgino, vakar pakabino ir kokoną būsimų palikuonių. Tai dabar tapo neberamu-ar nebus man viso to gėrio per daug? Kad tik ,,neišsterilizuotų '' visko iki akmenų g.gif
Atsakyti
kazi kodel man neleidzia i det foto, padarau dydi 200x100 maximum., sunkumas nevirsija 100 kb, nors raso kad leidzia 2,71mb, alia vistiek noriu idet sako byla virsija foruma. gal kas susiduret netycia. bandziau deti nuoroda is interneto jau alia ikelto paveikslo su savo akva, tai velgi, nuoroda dinamiska - det negalima. g.gif verysad.gif

cha smile.gif is pas mane sonas su staline lempa apsviestas - augalamas patinka, patvirtinu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 29 spalio 2014 - 15:59
QUOTE(evora @ 2014 10 29, 16:51)
Jūs čia vaikus skaičiuojat, o aš lotosus. biggrin.gif
Kažkada buvo akve palikta vieta lotosui įsodinti. Metus laiko vis jo ieškojau, visai viltį įsigyti praradau. O šiandien einu pro privačią zoo parduotuvę-užsuksiu manau-žiūriu ir savo akim netikiu- dideliausias lotosas. Ir tik 25 lt.. Gerai apsižiūrėjus, nusipirkau mažesnį krūmelį iš 4 lotosiukų už 15 lt. Dabar esu smarkiai apsipatenkinus. Pavalgysiu ir akvos kuopti, naujokėlius sodinti.
  Tikiuosi nenunyks jie man, nors ir su staline lempa apšviesti. g.gif

Arvydai, kažkada klausei, kam aš vėl tą stalinę lempą nusipirkau.  Sakei augaliukai neaugs. Bet prie 60w viskas puikiai atsigavo, ūgliukus tik leidžia. Dabar nebepilu net trąšų ir geriau auga nei jas naudojant. thumbup.gif
O ampularijos iššveitė akvą, išblizgino, vakar pakabino ir kokoną būsimų palikuonių. Tai dabar tapo neberamu-ar nebus man viso to gėrio per daug? Kad tik ,,neišsterilizuotų '' visko iki akmenų g.gif

AS TAIP NESAKIAU!!! Nu nebent visiskoj komoj buvau, bet ir tada neturejau taip nusipeizet schmoll.gif schmoll.gif Labai palaikau kaitrines lemputes ir sonini pasvietima. (Nezinau kas gaunasis, todel ir palaikau, nes noreciau ismegint-suzinot ant svetimo kailio) biggrin.gif
P.S. Mazos ampuliarkes yra perdem teigiamos. Is vienos puses pirsto deties gausis koks 80 ampuliarijuku, o isgyvens mazdaug 60. Daug! Akvo nesues, bet reiks kazkam isdovanot. Kitaip paaugs ir tada jau paniamnios kaip reikiant smile.gif
P.S. Lukterkit pora dienu: visai gal but, kad ir dar viena ikru porcija is po nakties rasit ax.gif
Atsakyti