Dar viena durna ekskrementa pasiulysiu! (Igi noris isbandyt ant svetimo kailio, nes man dab nereikia, o ir gali but juodasis kicas).
Pradesiu nuo toli. (Nes ir "ideja" maziausiai 10 metu nesiojuos). Vat dibtiniai augalai atrodo visai puse velnio, o kainuoja - ohoho! Mano mama (ne super, o tikra) nors gauna pencija tokia, kad net banko apiplesimo filme tiek pinigu nesu mates, bet pro joki siuksliu konteineri neuzmetus akies negali praeit. Kaip pati sako: "Esu pokario vaikas; lelyciu neturejau". Visokiu sudu prisitempia, o mes paskum leidziam per kamina; idant grindys nuo "geru daiktu" perkrovos nesuluztu

Nunai is kapiniu siukslyno parsitempe didziuli maisa plasmasiniu "roziu". Ale nuziurejau, kad ziedelius nuskabius tie kotukai gal visai kaip akvariuminiai augalai atstovautu?

Kazna kas butu isskalbus ir sumerkus??
Papildyta:
QUOTE(dušara @ 2014 10 30, 16:25)

prajuokinot...4-5 mazyyyyyyyyytes 100 litru

Supratau

nedesim Aciu Jums.
Papildyta:
Ai dar klausimelis, turim 85 lt. akvariuma ir norim dvi papugeles (zinau, kad mazokas joms namas butu) bet patinka sios zuveles. O ka joms tada patartumete deti ar akmenis ar medi?
Nemazokas

Daug zuvyciu (ne tik 2 papugeles) kokiam bliude galima laikyt.
O det ka?

Nuuu... jokio skirtumo: dekit ir ta ir ana, kad tik jums patiktu, svaru ir kuo graziau butu

P.S. Priminsiu "PRADINUKA": 2 litrai vandens ant centimetro zuvies net burbuliacijos nereikia. O su burbuliatorium sutarem, kad 1x1 - ir jokiu problemu