Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos, gal sieros koduka turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 05, 12:14)
atsiliepsiu biggrin.gif. Turiu daug dzinsu isbandzius is AE. Pirmiausia labai patariu atkreiupti demesi i sudeti. Jie turi labai fainus dzinsiukus: minksti, tamprus, patogus begalo. Sudetis ivairi bet vadinas super strech  rolleyes.gif http://www.ae.com/we...x.jsp?Ntt=super stretch

Turiu leginsus 8 dydzio su 101 sios tamprios sudeties, tai man noretusi mazesniu  blush2.gif Bet mano liemuo yra is serijos "labai aukstas" tai gal del to man norisi kaip sosiska buti  g.gif biggrin.gif

O va kiti normalus dzinsai su vidutiniu liemeniu irgi panasios sudeties tai sakyciau 8 kaip ir visai neblogai... jie pradzioje buna tik tik bet po vienos dienos prisitaiko prie reikiamo dydzio  lotuliukas.gif Beje tai mano patys mylimiausi ir patogiausi dzinsiukai  wub.gif Nesiojau 10 dydzio kelis vienetus, numestus svorio persokau i tokius pat 8... tikiuosi greitai ir 6 reikes  blush2.gif Bet pagal jusu matmenis sakyciau imciau 8  4u.gif

aciu labai uz issamu atsakyma
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2014 10 05, 10:51)
AE džinsai su 176 cm long ar xlong geriau g.gif

as su tokiu ugiu long perku uztenka, kiti kaip tik buna db kelis gavau per ilgus, bet geriau ilgesni nei per trumpi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 10 05, 12:15)
Sveikos, gal sieros koduka turite? 4u.gif

turime -45%, FTA7398Y
Papildyta:
laukiu JCREW,prisijungite smile.gif
Papildyta:
sitam tusui ieskom poros ax.gif
Atsakyti
Klaipedietes, del 321 dezutes siandien skambinkites po 17 val jau tureciau buti namie 4u.gif

kieno nesumoketa paskubekit siandien kad rytoj matytu..
Atsakyti
Mergaites,Aeropostale vyrisku treninginiu kelniu kokio dydzio reikia vyrui 184 ,dzinsus nesioja 32 ?
Acius
Siusiu uzsakyma,junkites,yra papildoma nuolaida ax.gif
Atsakyti
AMERICAN EAGLE jau daugiau nebesiuskite schmoll.gif

labai mazai truksta iki free shipu,laukiu prisijungianciu
www.hautelook.com
www.jcrew.com
www.loft.com -40%
www.theperfumespot.com

Papildyta:

sitam tusui ieskom poros ax.gif

Atsakyti
Mergaitės, o 6pm koduką turite?
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 10 05, 17:12)
Mergaites,Aeropostale vyrisku treninginiu kelniu kokio dydzio reikia vyrui 184 ,dzinsus nesioja 32 ?
Acius
Siusiu uzsakyma,junkites,yra papildoma nuolaida  ax.gif

Mano sūnus 186 cm ūgio, džinsus nešioja 32 dydį, treningus perku M dydį. Kaip tik 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 05, 12:19)
as su tokiu ugiu long perku uztenka, kiti kaip tik buna db kelis gavau per ilgus, bet geriau ilgesni nei per trumpi 4u.gif

as su 173 pirkau long, pradzioj buvo ilgoki, vos ne uzlenkt reikejo, bet dabar susitrauke doh.gif
nepagavau bajerio, bet panasiai kaip sioje foto jie man like, gal ciut ilgesni
su ~96 klubais pirkau 4 dydi, kudom kojom biggrin.gif 4u.gif
http://www.ae.com/we...;catId=cat20116
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2014 10 05, 17:46)
Mano sūnus 186 cm ūgio, džinsus nešioja 32 dydį, treningus perku M dydį. Kaip tik  4u.gif

Aciu labai ,nusiunciau M drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites o siu dzinsiuku uztektu su 95 cm per klubus ir 73 cm per liemeni 4 dydzio?ir su 172 cm imti regular ar long?
http://www.ae.com/we...atId=cat7010083
Atsakyti