Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tebelaukiu @ 2014 10 07, 07:03)
Panos, ne i tema, bet romantinis nuklydimas apie senuosius Macys savininkus - buvau primirsusi, o dabar vel paskaiciau  ax.gif :
When the Titanic sank in 1912, early Macy's department store owners Isidore and Ida Straus went down with it -- according to lore, he refused a life-raft seat before women and children, and his wife declared to him, "Where you go, I go." Turtingi ir kilnus zmones buvo, o mylejo iki mirties... wub.gif

smile.gif sunku isivaizduoti, kaip kiekvienas musu pasielgtumeme tokioje situacijoje......
Linkiu,kad niekam ir netektu daryti tokio pasirinkimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 07 spalio 2014 - 07:40
Rudaplauke, o is tos uniqlo nupirktumet?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 07, 00:40)
Rudaplauke, o is tos uniqlo nupirktumet?

taip, perkame is uniqlo drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites, o Loft renkasi uzsakymas?
Kainos nerealios su papildoma 60%, JUNKITES thumbup.gif ir trikotaziniu marskineliu po 4$ blink.gif
Atsakyti
O saskaitas moket jau galiu? biggrin.gif jau viskas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 10 07, 08:38)
iissiunte jau parduotuve tuos uzsakymus, kuriuos spejome uzsakyti su ta didesne nuolaida, gaila, kad ne viska spejom supirkti  verysad.gif

super.... as kol lauziau galva ar reiki man dar vienu ugg, nuolaidos nebeliko, bet dzuaugiuosi, kad kas paciupo, gaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 10 07, 09:00)
super....  as  kol  lauziau  galva  ar  reiki  man dar vienu  ugg,  nuolaidos  nebeliko, bet dzuaugiuosi, kad  kas  paciupo,  gaus  thumbup.gif

Bet tai jaučiu visą dieną ta nuolaida buvo ne, *****, panos parodylit anksčiau kitą kart biggrin.gif Aš nespėjau..
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 07, 09:15)
Bet tai jaučiu visą dieną ta nuolaida buvo ne, *****, panos parodylit anksčiau kitą kart  biggrin.gif  Aš nespėjau..

kad pora geru valandu nuolaida sita tik buvo... ir cia is karto ji buvo parodyta...as vakar ugg prieziuros priemoniu rinkini su 40 off paciupau.. ech, megstu tokais parduotuviu klaidas, dazniau galetu pasitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 07 spalio 2014 - 08:21
nebeatidaro visai puslapio lordandtaylor, nusiaubet vakar biggrin.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 07, 08:15)
Aš nespėjau..

as irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 07 spalio 2014 - 08:20
QUOTE(Lyn @ 2014 10 07, 09:16)
kad  pora  geru  valandu  nuolaida  sita  tik  buvo...  ir  cia  is  karto  ji buvo  parodyta...as  vakar  ugg  prieziuros  priemoniu rinkini su  40  off  paciupau..  ech,  megstu tokais  parduotuviu klaidas, dazniau  galetu  pasitaikyti  biggrin.gif

Aa, nu aš nusiųst tai spėjau su nuolaida dar smile.gif bet jau iškart ir dingo. Vyrui batus būčiau ėmus, ir sau aišku ne pro šalį biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o jcrew factory galima siusti? Reik vyra apipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 10 07, 08:16)
kad  pora  geru  valandu  nuolaida  sita  tik  buvo...  ir  cia  is  karto  ji buvo  parodyta...as  vakar  ugg  prieziuros  priemoniu rinkini su  40  off  paciupau..  ech,  megstu tokais  parduotuviu klaidas, dazniau  galetu  pasitaikyti  biggrin.gif

Ne, si gera nuolaida jau nuo kokios 12 buvo prasidejus. 4u.gif
Atsakyti