Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2014 10 07, 18:48)
Dedu VS didesniu dydziu krepsiuka ir laukiu uzsakymu ne is clearance, yra 125$ nuolaida nuo 500$ ir free ship bigsmile.gif
Papildyta:
Sierratradingpost -35% laukiu uzsakymu, galioja kombio kelnems 4u.gif
http://www.sierratra...ddlers~p~2440u/

palauk su VS mamai žiūriu
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 07, 17:14)
Mergaites, noriu paklausti, ar yra kam taip buve, kad ant spalvotu klasikiniu ugg liko demes del to kad jie tiesiog suslapo?! unsure.gif

aš taip sugadinau ryžus naujus UGG unsure.gif bet visą kaltę suverčiu impregnatoriui, nes kol neimpregnuodavau batų - nebūdavo tokių nesąmonių. Impregnavus nuvo viskas OK, bet kai sušlapo - dėmėm ir išdžiūvo. Niekaip nepavyko išvalyt, nes net skalbiankėj išskalbus -išdžiūdavo dėmėm doh.gif Niekad tokio daikto nebenaudosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 10 07, 19:28)
aš taip sugadinau ryžus naujus  UGG unsure.gif  bet visą kaltę suverčiu impregnatoriui, nes kol neimpregnuodavau batų - nebūdavo tokių nesąmonių. Impregnavus nuvo viskas OK, bet kai sušlapo - dėmėm ir išdžiūvo. Niekaip nepavyko išvalyt, nes net skalbiankėj išskalbus -išdžiūdavo dėmėm  doh.gif Niekad tokio daikto nebenaudosiu  schmoll.gif

O kokį naudojot imrpegnatorių? UGG ar ne? Aš turiu šviesius spalvotus vaikiškus, nežinau, dar neimpregnavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 10 07, 18:28)
aš taip sugadinau ryžus naujus  UGG unsure.gif  bet visą kaltę suverčiu impregnatoriui, nes kol neimpregnuodavau batų - nebūdavo tokių nesąmonių. Impregnavus nuvo viskas OK, bet kai sušlapo - dėmėm ir išdžiūvo. Niekaip nepavyko išvalyt, nes net skalbiankėj išskalbus -išdžiūdavo dėmėm  doh.gif Niekad tokio daikto nebenaudosiu  schmoll.gif

Visada perku si impregnatoriu UGG , lakstau per pliurzes jokiu problemu neturejau. smile.gif
Neskit i valykla gal sutvarkys.
http://www.lordandta...stain-repellent
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 10 07, 18:28)

geras, nebuciau pagalvojusi. ugg inpregnatorium purskiau, bet man jis kazkoks keistas ir purskiant pasirode unsure.gif
o koki naudojai?

Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 07, 18:38)
Visada perku si impregnatoriu UGG , lakstau per pliurzes jokiu problemu neturejau. smile.gif
Neskit i valykla gal sutvarkys.
http://www.lordandta...stain-repellent

g.gif tai kad as tokiu ir purskiau, naujus batus, 3 kartus
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 07, 18:31)
O kokį naudojot imrpegnatorių? UGG ar ne? Aš turiu šviesius spalvotus vaikiškus, nežinau, dar neimpregnavau  g.gif

aš naudojau ne UGG, bet irgi verstai odai skirtą. Net nemaniau, kad jau tokie "opūs" tie batai doh.gif mest juos lauk, nes nuo valymo išvis be spalvos liko. Šiukšles išnet dar tinkami biggrin.gif

savita, gali tikrai nuo impregnatoriaus būt doh.gif gal koks senas abiem papuolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 10 07, 18:44)
aš naudojau ne UGG, bet irgi verstai odai skirtą. Net nemaniau, kad jau tokie "opūs" tie batai  doh.gif  mest juos lauk, nes nuo valymo išvis be spalvos liko. Šiukšles išnet dar tinkami  biggrin.gif

savita, gali tikrai nuo impregnatoriaus būt  doh.gif  gal koks senas abiem papuolė g.gif

dabar kai pagalvoju, tai man ir drauge pernai ta pati pasakojo kad ugg demem nuejo. tai bus panasus atvejios jauciu.
cia tai mergaites ugg, 2 karta uzdejau kieme siandien slapia buvo, tai grynai priekiai kur suslapo matomai ir liko tamsesnes demes blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 07 spalio 2014 - 18:51
QUOTE(savita1 @ 2014 10 07, 18:49)
cia tai mergaites ugg, 2 karta uzdejau kieme siandien slapua buvo, tai grynai priekiai kur suslapo matomai ir liko tamsesnes demes blink.gif

aš mažosios UGG nėi vienų neimpregnavau (dvejus turėjo), tai tobulai išžiemodavo. Šiemet irgi neimpregnuosiu, nesąmonė totali, visiškas marketingas doh.gif
Atsakyti
bet tai galvoju, ar gali tas impregnantas pasenti, jis likes nuo pernai,o pernai ir savo ir mazges ugg purskiau ir viskas buvo gerai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 07, 18:52)
bet tai galvoju, ar gali tas impregnantas pasenti, jis likes nuo pernai,o pernai ir savo ir mazges ugg  purskiau ir viskas buvo gerai mastau.gif

gal gali g.gif gal kokie temperatūros pokyčiai juos veikia g.gif
Atsakyti
Parduodu COACH BATUS 40d. nes visai neatitiko didozio doh.gif ant batu raso 8,5 o man labai dideli doh.gif man gavosi 930,-
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 07, 18:52)
bet tai galvoju, ar gali tas impregnantas pasenti, jis likes nuo pernai,o pernai ir savo ir mazges ugg  purskiau ir viskas buvo gerai mastau.gif

Nu mano ir po du metus stovi, nesuprantu tada nieko, ir vyro z unsure.gif omsinius sviesius batus purskiu ir dar kitus, nu niekas nepasidare. g.gif
Nezinau net ka pasakyti.
Atsakyti