Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 10 09, 10:17)
Sveikutes mergaites 4u.gif
Labai noreciau pagalbos is vilnieciu.
Atvaziuojam su dukrele i Vilniu kita men. Norim 18 gimt. atsvesti. Tik masina laviruoti tokiam judriam dideliam mieste bijau blush2.gif  ax.gif Apsistosime Pasilaiciuose, Ukmerges g.
Tai klausimelis toks bigsmile.gif  Kokiu kavinukiu (picerijos netinka) yra kur nors netoli musu apsistojimo vietoje? Jei galima i az. Aciu is anksto wub.gif

Bige yra rytiečių maisto restoranas. Toyo ar kažkaip vadinas Soya gal... blush2.gif
Picerijos netinka... hmm... doh.gif Šalia Ukmergės g. 282 Maximos irgi kiniečių restoranas parduotuvėje baldų - ten skanu (prieš ūkininkų turgų beveik).
Kitur - picerijos.
Tiksliai, Fortą pamiršau BIGE.

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 09, 10:19)
aš pirkau šitą kai buvo akcijos už 108 lt

Man su Microlife nesisekė. Patikimiau AND ir Omron.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 09 spalio 2014 - 12:44
QUOTE(Erode @ 2014 10 09, 14:44)
Bige yra rytiečių maisto restoranas. Toyo ar kažkaip vadinas Soya gal...  blush2.gif
Picerijos netinka... hmm...  doh.gif  Šalia Ukmergės g. 282 Maximos irgi kiniečių restoranas parduotuvėje baldų - ten skanu (prieš ūkininkų turgų beveik).
Kitur - picerijos.
Tiksliai, Fortą pamiršau BIGE.

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 09, 13:41)
mestum akį į maximos leidinuką, ar galima tokį pirkt? blush2.gif  mano mamaitei irgi elektroninio reikia, nemanau, kad galėtų ji nuklausyt ką reikia  g.gif

Duok nuorodą to leidinio. Neperku Maximoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 09, 13:51)
Duok nuorodą to leidinio. Neperku Maximoj  biggrin.gif

http://www.maxima.lt...x-pieno-fiesta/

14 psl. ax.gif
Atsakyti
aš nespecė, bet "no name'ai" man nepatikimi atrodo.... ax.gif aš turiu Omron
Atsakyti
Užtai ir blasšausi, kad neaišku, kas do daiktas... Kita vertus, turiu no name mikserį - jau 8 m. kaip negaliu pribaigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 09, 14:39)
Užtai ir blasšausi, kad neaišku, kas do daiktas... Kita vertus, turiu no name mikserį - jau 8 m. kaip negaliu pribaigti  biggrin.gif

nu, va biggrin.gif aš irgi turiu no name mikserį nuo pat vestuvių - negaliu pribaigti, nes negaliu jo pakęsti.... doh.gif
Atsakyti
bet no-name matuoklis gali pagal savo sugalvota matavimo skalia parodymus pateikt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif

džiugu dėl Busy sūnaus bigsmile.gif thumbup.gif gi sakėm, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

Prajuokino Magnunos ėjimas miegoti pas Maurą biggrin.gif

Azucenos virtuali ekskursija thumbup.gif gali ir negailėti nuotraukų, mes jas mėgstam biggrin.gif o tuo labiau, kad ne visos ten buvom ax.gif

Visi katukai tikri gražuoliai wub.gif nepykit, bet atskirai dar Magiją pagirsiu wub.gif mano gražuolėlė wub.gif

Erode>>> tame baldų parduotuvės šone nebėra to kinų restorano, yra tik priešais Senukus, šalia Iki esančiose patalpose, matosi restoranas nuo Ukmergės gatvės smile.gif

To neaiškaus matuoklio ir aš nesiryžčiau pirkti, geriau jau nepagailėti pinigų ir turėti patikimą ax.gif
Atsakyti
Aš tai irgi turiu Omron kraujo spaudimo matuoklį. Ir iš vis kiek prieš perkant domėjausi ,tai geriau žastinis, ypač pagyvenusiems žmonėms. Nežinau kodėl, bet tikrai turėjau riešinį, tai labai grybaudavo.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 09, 15:21)
Aš tai irgi turiu Omron kraujo spaudimo matuoklį. Ir iš vis kiek prieš perkant domėjausi ,tai geriau žastinis, ypač pagyvenusiems žmonėms. Nežinau kodėl, bet tikrai turėjau riešinį, tai labai grybaudavo.

Man kažkodėl irgi atrodo, kad riešinis ne toks informatyvus g.gif

na, gal nereikia čia man tos piguvos gvieštis, o susikaupti normaliam g.gif

Pedriūkštis wub.gif

user posted image
Atsakyti
"no name" cainikas dar veikia.... buvo padovanotas mamos MB kai pasirode patys pirmi elektriniai, droziau as ji barake kai mokiaus, dabar jis droziasi sode thumbup.gif neissijungia, dangtis jau nuluzes... bet VERDA blink.gif vis pasijuokiam kada gi jis suges, o jam ne motais g.gif
Atsakyti