Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Brėdis tai tas, ant kurio vartosi Kiara

https://www.youtube....58agpOrpYY5jffQ

Grikis užsiklojęs taip, kad atrodytų, jog žiema už lango biggrin.gif
Atsakyti
Mieli, mano lepšiai (lepšiai todėl, kad išlepę esat),
Aš, užsigrūdinęs katinas, galiu jums pasakyti, kad tikram vyrui nereikia jokių užpečkių, nereikia jokių chalatų-mamkų ar pan. Tikras vyras miega kažkur kieme - po krūmu, ar sandėliuke - ir jam nešalta. Tikras vyras žaislų susiranda pats - medžiai, šakelės, kiti katinai, pelės ar paukštukai. O jūs...nedarykit gėdos katinų giminei.
Beje, dėl dvikojų išėjimo kasdien mane sudominote. Kažin kodėl mano dvikojė su visais dvikojukais niekur rytais neišeina g.gif Negi jie nedaro kaku? blink.gif

user posted image
Atsakyti
- Man atrodo, kad Kivio dvikojai daro viduje!
- A jo?
- Teip, netvarkingi dvikojai
- Po šimts ausų šepetukų... ir kaip tas vyriškas Kivis apsikenčia...
- Ką ten supaisysi senbernius...
- Jis senas bernas???
- Cyt, kas tau rūpi, kiba tekėt už jo rošėsi? Miegot!
- Nu ne ne, nesirošiu... kur jau ten tekėsi, kai toks griežtas tata....
- Cyt varla
- Khe

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 15, 20:48)
[i]Mieli, mano lepšiai (lepšiai todėl, kad išlepę esat),

Pats Tu...lepsis...As mrrr...lepinu savo mamka, kad ji negadintu akiu ziuredama i telika, o ziuretu i...Mane bigsmile.gif Ir zaidziu ne todel, kad nepasigauciau nusususios peles ar apdziuvusios sakeles...juk kaip mamka supras, kad mane dar galima serti skanestais, ir kad as dar ne beviltiskai sustambejes blink.gif gi palaukiu kol mamka gris is darbo, o tada jau vartaus, kandzioju, metau, griauziu...ir nesvarbu ar tai zaisline pele, ar briedis, ar siulu kamuoliukas...taigi Kiviau, mokykis gyvent taip, kad savo plaukuotiems dvikojams atrodytum kaip Lepintinuociausias katinas, pats pats...kuri reik be perstojo glostyt, myluot ir....sert, va tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 15, 19:48)
Beje, dėl dvikojų išėjimo kasdien mane sudominote. Kažin kodėl mano dvikojė su visais dvikojukais niekur rytais neišeina  g.gif  Negi jie nedaro kaku?  blink.gif [/i]

Taviškiai matyt namuose kraiko dėžute naudojasi irnesakyk.gif Nu kaip mes.

Mažas
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 15, 19:41)
Brėdis tai tas, ant kurio vartosi Kiara
Grikis užsiklojęs taip, kad atrodytų, jog žiema už lango  biggrin.gif

Aaaa, brėdis tai tas puikus kilimas, kuris mielai priima iškritusius kacainių plaukius ir laikui bėgant jo kailiniai ne mažėja o didėja biggrin.gif
Grikis rytais įsliuogia į mano vietą dar minutę pagulėti ir būtinai rausiasi po dekučiu biggrin.gif
Štai žiū, nupaparacinau Grikį sėdintį Runculio poza biggrin.gif
user posted image
Nus lygiai taip pat kulšikę išmetęs smile.gif
user posted image
Susigėdo vaikis blush2.gif
user posted image
uoj Kivio laiškas lotuliukas.gif ir rūpestis dėl dvikojų biggrin.gif Tikrai vargas su tais dvikojais - tai juosvedžioti reikia, jeigu patys išeina tai klaidžioja visą dieną arba išvis neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 15, 19:55)

- Ką ten supaisysi senbernius...
- Jis senas bernas???
- Cyt, kas tau rūpi, kiba tekėt už jo rošėsi? Miegot!
- Nu ne ne, nesirošiu... kur jau ten tekėsi, kai toks griežtas tata....

Nuuuuuu...čia jau Puntukas mano daržan...aš to nepamiršiu... schmoll.gif O šiaip tai, tamsta Bosas, pats esi senesnis bernas už mane....

user posted image

Grikio sėdėjimo poza thumbup.gif biggrin.gif Atkreipiau dėmesį, kad visi aptukę katinai šitaip sėdi biggrin.gif Uošvių katinas kitaip net nemoka sėdėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 15 spalio 2014 - 19:06
Grikutis dailiai susigedes... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 15, 19:03)

Grikio sėdėjimo poza  thumbup.gif  biggrin.gif Atkreipiau dėmesį, kad visi aptukę katinai šitaip sėdi biggrin.gif Uošvių katinas kitaip net nemoka sėdėti biggrin.gif

Man rods taio sėdi ne tik aptukę katinai, bet ir aptukę žmonės. Čia turbūt grynai fiziologiškai taip sėdėti patogiau, dėl barankų pertekliaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 15, 21:03)
Nuuuuuu...čia jau Puntukas mano daržan...aš to nepamiršiu... schmoll.gif O šiaip tai, tamsta Bosas, pats esi senesnis bernas už mane....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, Kiviau ir prijuokinai thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti