Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erode @ 2014 10 15, 17:26)

Nerimą man primena.

Ir man, geriu mėtų arbatą. Bet turbūt tai neveikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 15, 17:46)

Kam tą katuką tūskijat? Guli sau ir tegu guli. Bet ir dydis... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 10 15, 18:28)
Ir man, geriu mėtų arbatą. Bet turbūt tai neveikia schmoll.gif

Tai pati matai, kad ne. smile.gif
Atsakyti
100 gramų gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 15, 18:23)
Mieli straublianosiai ir jų dvikojai augintiniai

Iš užjūrio jumi  rAšo KIara ir BosAs. Lepina mumis čia gerai, guliašiukai naktipiečiams. Vanduo  iš krano. Šiaip skanus. Pieno gaili... Maistas rėbus ale mums patinka. Mūsų dvikojai mūsų neskriaudža. Žaslus perka. Kartą į mėtus. Gabana dvikojus išveda du kartus į dėną. Kad kampų nepridriožtų.
Pas mus oras šėpsau. Būnam užpečky. Ten šilta.

O kaip jūs, ten kažkur?

Su meilė Bosas ir KiarA.

Mas tai ne kažkur. Tai jūs - kažkur biggrin.gif O mes čia, vietoj smile.gif

O šiaip sveiki, gentainiai 4u.gif Smagu, kad jūs gyvenat puikiai thumbup.gif

Oras ir pas mus bjaurus. Užpečkio neturim. Radiatoriai dar šalti mad.gif Bet turim maaamką, kuri turi minkštutėėėlį, šiltutėėėlį chalaaatą, po kuriuo priima mane įsiraust wub.gif wub.gif
Gabanos pas mus nėr, bet mūsų dvikojai patys kas rytą išeina į lauką. Matyt į tolimą pievelę eina reikalų atlikinėt, nes gryžta tik vakare rolleyes.gif

Mažas ir Dina

user posted image
Atsakyti
Mergynos, kaip zadejau - Vosylijaus karpymo nagu ypatumai bigsmile.gif
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
Oi jetus lotuliukas.gif Kiaros su Bosu laiškelis ir Mažo su Dina atsakymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kvykavau ant sofkutės susirangius biggrin.gif Tik žaslus reiktų dažniau nei kartą į mėtus pirkti biggrin.gif Ir Kiaros ir Boso žaidimai thumbup.gif BOsą fotelį pamačius iškart mintis kilo - kaip smagu būtų į tą fotelį įkristi, Bosu užsikloti ir abiem fotelyje tūnoti wub.gif
QUOTE(Erode @ 2014 10 15, 18:27)
Nerimą man primena.

Busy - o nemanai, kad nuo visų pergyvenimų tau čia taip yr? g.gif Turėjai įtampos, kol sūnus pati neleidai sau atsipalaiduoti, o kai sūnųs pargrįžo, viskas biškį atsileido vat ir prasiveržė tokiu būdu. Man taip būna, kad kai kas nors nutinka - suimi save į nagą o kai viskas praeina, tada atsileidžia ir prasimuša. Pailsėk ir labiau savim pasirūpink 4u.gif
Vėtra - thumbup.gif šaunuolis Vosylius biggrin.gif net nepasinaudojo gera proga pėdkelnes užkabinti ir praskyliuoti biggrin.gif Va čia tai bent thumbup.gif Vosylka koks fainutis - nuotraukos taip visko neperteikia kaip video smile.gif Ir, motin, pati šauniai atrodai - smagu pamatyti nors per ekraną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 spalio 2014 - 18:13
QUOTE(zundyte @ 2014 10 15, 13:17)

Kokia Pupses draskykle blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jegele...Katinu rojus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 10 15, 17:52)

Bet turim maaamką, kuri turi minkštutėėėlį, šiltutėėėlį chalaaatą, po kuriuo priima mane įsiraust  wub.gif  wub.gif

- Girdi?
- Ne, o ką?
- Jie turi chalatą - mamką, kuri šildo.
- Nuyyiii?
- O mes?
- O mes turim brėdi.
- A, jo...
- Nu...
- ... o kas tas brėdis?
- Ai...

user posted image

Mažo ir Dinos fotkė thumbup.gif wub.gif

Magnuna, kad žinočiau kaip sau pasigerint. Bendrai žinau, jau yr taip buvę. Vaistai tam yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 spalio 2014 - 18:10
Ech Busy - geriausias dalykas tai įtikinti save, kad viskas buvo, yra ir bus gerai. Būdas labai paprastas tik kad retai kam tai pavyksta. Įkalk 100 gramų, užsiklok kojas leduku, psistatyk šalia savęs uzbonėlį arbatos, suleisk pirštus Kiarai ar Bosui į kailinius ir pamurksok 4u.gif
Ir man įdomu pasidarė kokį brėdį Kiara su Bosu turi ir kaip jis juos šildo g.gif biggrin.gif
Štai kaip reikia murksoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 spalio 2014 - 18:20
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 15, 20:07)
smagu pamatyti nors per ekraną thumbup.gif

Aciukas wub.gif Kaip tais nejauku kai taip graziai giria bigsmile.gif Bet labai dekojam abu su Vosylijum. Jis pas mane labai dzentelmeniskas, jautruolis ir svelnus vaikinas smile.gif
Atsakyti
Aha.. kas do brėdis pas Bosą su Kiara g.gif Mes LT tokio daikto nežinom....

user posted image
Atsakyti
Grikutis wub.gif Selmiskas katukas bigsmile.gif

Labai patiko filmas ir Busy ikeltas, na ir Kolumbas su Pupse labai jau patiko thumbup.gif
Atsakyti