Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2014 10 08, 11:27)
Yra biškis panašumo biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir į tėtį yra panašumo, aš nužiūrėjau biggrin.gif toks aukso viduriukas kai į abu tėvus po truputį panašumo yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 08, 11:31)
drinks_cheers.gif  ir į tėtį yra panašumo, aš nužiūrėjau  biggrin.gif  toks aukso viduriukas kai į abu tėvus po truputį panašumo yr  biggrin.gif

Na, Tu turėjai progos gyvai nužiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kad Busy sūnų išrašė, tikiuosi, kad kepenų atsakymas bus puikus, širdukei nieko blogo, vien žo- kuo geriausi linkėjimai 4u.gif Nagi, pasidalinkite, kaip susidrauginti su jumi FB? g.gif Taigi iš smalsumo numirsiu, nepamačiusi busy su sūneliu foto, padėkit man išgyventi unsure.gif
Erode, nu ne, tai ne irnesakyk.gif
Kivuka, aš tai labai skeptiškai žiūrėjau, kai architektas visus namus baltus suprojektavo bijau.gif , bet dabar labai džiaugiuosi thumb_yello.gif Ale mano vaikai kitoje amžiaus kategorijoje mirksiukas.gif Pas mus dar, kai atvyksta svečiai, stebisi, kad labai ryškus visur apšvietimas įrengtas, sako, kad kaip operacinėje, bet čia jau matyt profesinė liga, nemėgstu prieblandos, turiu visas detales matyti aiškiai ir ryškiai lens.gif
Atsakyti
Taigi pasisakyk kaip vadiniesi FB ir tuojau tave šios temos dalyvės priglaus į draugus, ir aš tuo pačiu biggrin.gif

Žinokit balta spalva labai man patinka, ir nuo balto interjero, kuris čia Norvegijoje vyrauja, aš kaifuoju. Prie baltutėlių sienų, galima pritaikyti absoliučiai viską thumbup.gif

Magnuna, nugi vaikas susirenka iš abiejų tėvų, va ir gaunasi aukso viduriukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 spalio 2014 - 10:52
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 08, 07:02)

** Tu čia apie tą besisukantį? Aga, žaidžia, tik aš jį retai ištraukiu, kad nenusibostų. Kruopa tai jau profesionalė, nelaksto paskum tą šniūrelį, žino, kad jis niekur nepabėgs, tai atsigula, lapces atkiša ir laukia koj jis pats už lapcių užklius, tada prispaudžia ir žiūri į mane patenkinta, kad tašką į jos sąskaitą įskaityčiau  biggrin.gif  Grikiukas tai griūna ant jo visu savo svoriu ir iškart nugali  biggrin.gif 

Taip, apie šitą. Ainu irgi kaip Kruopa, mažai laksto, guli letenas išskėtus ir tiek. Aš irgi retai ištraukiu, kad nenusibostų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 10 08, 10:48)
Taigi pasisakyk kaip vadiniesi FB ir tuojau tave šios temos dalyvės priglaus į draugus, ir aš tuo pačiu  biggrin.gif

FB aš (kaip ir gyvenime) Aistė Pocevičienė bigsmile.gif
Aha, susidrauginom jau. drinks_cheers.gif Bet man pačiai labai juokinga FB mano veiksmų eiga: priimu į draugus, tada žiūriu žiūriu ieškau ieškau naujojo draugo profilyje foto su katinais, pagal tai bandau atrinkti, kokia SM dalyvė, tada neradusi klausiu- o kas Tu pagal supermamą?- ir apsipatenkinus laukiu atskymo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 spalio 2014 - 11:10
Mačiau ir aš ryte kava gerdama namie tą busy foto su sunum. Dar taip pagalvojau kad ir drasos reikia foto su mama įkelt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 10 08, 11:55)
FB aš (kaip ir gyvenime) Aistė Pocevičienė  bigsmile.gif

Mes jau susidraugavom thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2014 10 08, 11:57)
Dar taip pagalvojau kad ir drasos reikia foto su mama įkelt biggrin.gif

O kodėl čia taip? g.gif Mama - tai blogis ar kaip? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 08 spalio 2014 - 11:02
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 08, 12:02)
O kodėl čia taip?  g.gif Mama - tai blogis ar kaip?  ax.gif  biggrin.gif

Ne blogis, nežinau net kaip išsireikšt biggrin.gif

Draugaut nieko nepakviesiu nes darbe man FB tabu... bet mane kviest mielai prašom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 08 spalio 2014 - 11:14
aš irgi Aist pakviečiau draugauti FB(Asta K.) 4u.gif

Weronica,kaip jaunimas pasakytų -ne lygis su mama mirksiukas.gif ,aišku k,kvailiau nebūna ,bet ....ateina laikas ,supranta,kad brangiau mamos nieko gyvenime neturi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 08 spalio 2014 - 11:07
QUOTE(zundyte @ 2014 10 08, 12:05)
Weronica,kaip jaunimas pasakytų -ne lygis su mama mirksiukas.gif

Aaaaa, mat kaip čia biggrin.gif Pas mane tokių dalykų kai nebuvo, užtat ir stebiuosi biggrin.gif Paauglystėje ir dabar esam geriausios draugės, ir keliaudavom kartu, ir šiaip ji mano visas paslaptis žinojo, todėl net nesusimąsčiau, kad kažkam gali būti ne lygis fotografuotis ar publikuoti foto su mama blush2.gif
Nors...mama yra sakiusi, kad bendradarbės stebisi (ir pavydi), kad ji pas mus dažnas svečias, kad ją imam į keliones ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 08 spalio 2014 - 11:10
QUOTE(zundyte @ 2014 10 08, 12:05)
aš irgi Aist pakviečiau draugauti FB(Asta K.) 4u.gif

Weronica,kaip jaunimas pasakytų -ne lygis su mama mirksiukas.gif ,aišku k,kvailiau nebūna ,bet ....ateina laikas ,supranta,kad brangiau mamos nieko gyvenime neturi wub.gif

va va tą ir norėjau pasakyt 4u.gif

Kiva aš daugiau apie sūnus kalbu, mergaite su mama viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 08 spalio 2014 - 11:10
Kaip smagu, kad jau išrašė Busy sūnų, sveikatos jam 4u.gif

Laba diena smile.gif
user posted image
Atsakyti