Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

QUOTE(ausrikeb @ 2009 09 07, 12:27)
o i baseina eina visi vaikuciai ar tik tie kurie turi kokiu bedeliu?i ta darzeli man irgi tektu per visa miesta vaziuoti,bet jei jis to vertas....

kiek zinau kad visi maniske jau rytoj eis pirma karta, siandien nusipirkom kepuryte kad plaukuciai nesuslaptu ir ji labai jau laukia baseino
Papildyta:
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 07, 12:42)
Mes bandysim leisti i Drevinuka Giliuku grupe. Gal zinot kaip ten aukletojos? Kazkaip sunku pradzioje palikti vaika svetimose rankose  ax.gif

mes tai lankom nykstuku grupe tai aukletojos tikrai nuostabios negaliu atsidziaugti jomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrikeb @ 2009 09 07, 11:27)
o i baseina eina visi vaikuciai ar tik tie kurie turi kokiu bedeliu?i ta darzeli man irgi tektu per visa miesta vaziuoti,bet jei jis to vertas....

tikrai gali eiti visi mirksiukas.gif bet jeigu vaikas eis nenoriai, tai per prievartą jo ten neves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(molaura @ 2009 09 06, 20:42)
vedu i girinuka .nors ir reikia i kita alytaus gala vest bet viska padarysi del vaiku. nes mano dukrytes kojytes truputeli kreivokos tai mums reikia masazu ir mankstukes. o ten viskas yra ir jau nuo antradienio i baseina eis mankstintis biggrin.gif

O man ,,Girinukas" nepatiko. Vežiojau irgi iš kito miesto galo, nes visų buvo išgirtas darželis. Ko tik dėl vaikų nepadarysi, priežasčių nevardinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2009 09 08, 12:28)
tikrai gali eiti visi mirksiukas.gif bet jeigu vaikas eis nenoriai, tai per prievartą jo ten neves mirksiukas.gif

jaigu vaikas nenori tai neveda i baseina . o del darzeliu tai tik tiek galiu pasakyti mums papuole labai geros aukletojos todel as ir dziaugiuosi kad i si darzeli vedu ir kiek zinau nei vienam darzeli nera fizoterapiautes o mums jos reikia g.gif
Atsakyti
Nutariau ir as prisijungti,pati auginu 2 vaikelius isdirbau darzely 10metu,dabar pakeiciau darba ir ten ne uz ka nenoreciau grizti schmoll.gif labai teveliams vertetu pasidometi ka ju atzalos isdarineja g.gif ...kai kuriu teveliai net nepasidomi kaip ju vaikas elgesi ta diena..ateina pasiima ir pro duris blink.gif,o jei aukletoja ka negerai pasako apie vaikeli,jo elgesi,tuomet aukletoja nepatinka nei mamai ,nei vaikui..o vaikas dazniausiai i darzeli nen0ri eiti del ivairiu priezasciu:tai ir kelimasis anksti,pietu miegas,gal kiti vaikai skriaudzia...bet galiu pasakyti tik tai,kad vaikai kasmet darosi agresyvesni verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie lopseli darzeli "nykstukas" jis yra pirmam alytuj g.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko "Boružėlę" ? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(molaura @ 2009 09 06, 18:42)
vedu i girinuka .nors ir reikia i kita alytaus gala vest bet viska padarysi del vaiku. nes mano dukrytes kojytes truputeli kreivokos tai mums reikia masazu ir mankstukes. o ten viskas yra ir jau nuo antradienio i baseina eis mankstintis biggrin.gif

O kokia kaina tokio darzelio??? blush2.gif
O sakykit,kaip vadinasi darzelis,esantisVolunges galvej,na jeigu einant nuo turgaus link ''Maximos''tai praeinat pro ji ax.gif Lyg tais ''volungele'',ar ne???Ar ten yra prailginta grupe,ar ne???Ir koki atsiliepimai,kurios vedat???
Atsakyti
Mes irgi einam į Girinuką viskas super. Labai norėtūsi išgirsti priežastis kodėl darželis nepatiko? Mes jau ketverti metai lankom nieko blogo nebuvo. Manonuomone tai geriausias darželis Alytuje. Už baseiną ir masažus papildomai mokėti nereikia mokam kaip visuos darželiuos.
Atsakyti
QUOTE(akvalija @ 2009 09 14, 09:55)
sveikutes smile.gif gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie lopseli darzeli "nykstukas" jis yra pirmam alytuj  g.gif

QUOTE(Mon Amour @ 2009 09 16, 10:53)
Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko "Boružėlę" ? Kokie atsiliepimai?

Mano ėjo ir į Boružėlę. ir į Nykštuką (po du metus). Apie abu darželius kuo geriausia nuomonė, ir antrąjį be baimės leisčiau į bet kurį iš jų thumbup.gif

QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 09 30, 12:44)

O sakykit,kaip vadinasi darzelis,esantisVolunges galvej,na jeigu einant nuo turgaus link ''Maximos''tai praeinat pro ji ax.gif Lyg tais ''volungele'',ar ne???Ar ten yra prailginta grupe,ar ne???Ir koki atsiliepimai,kurios vedat???

Kiek girdėjau iš pažįtamų, kurios vedė į šį darželį, tai nieko gero schmoll.gif . Viena persivedė į kitą darželį, kita irgi atsiėmė g.gif Nežinau, gal jos tik į netikusias grupes papuolė, bet nuomonė apie visą darželį susidarė ne kokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2009 10 08, 11:04)
Kiek girdėjau iš pažįtamų, kurios vedė į šį darželį, tai nieko gero schmoll.gif . Viena persivedė į kitą darželį, kita irgi atsiėmė g.gif  Nežinau, gal jos tik į netikusias grupes papuolė, bet nuomonė apie visą darželį susidarė ne kokia verysad.gif

Nuliudinai verysad.gif nes jis man taip arti,tai koki rekomenduotumei????o kuo nepatiko???
Atsakyti
QUOTE(akvalija @ 2009 09 14, 09:55)
sveikutes smile.gif gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie lopseli darzeli "nykstukas" jis yra pirmam alytuj  g.gif

Mes einame į ,,Nykšuką", ir vyresniąją vežiojome, nuostabus kolektyvas ir nuostabiai sutvarkytas visas darželis, tiek lauke, tiek viduje ir grupėse thumbup.gif

QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 14, 01:14)
Nuliudinai verysad.gif nes jis man taip arti,tai koki rekomenduotumei????o kuo nepatiko???

O jūs jau ruošiatės? Vėžkite kartu su mumis mirksiukas.gif Nuo kada planuojat pradėt eiti į darželį?
Atsakyti