Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

QUOTE(dzukiene @ 2009 10 15, 20:52)
O jūs jau ruošiatės? Vėžkite kartu su mumis  mirksiukas.gif  Nuo kada planuojat pradėt eiti į darželį?

Tai dar tik galvojam,ieskau geresnio,bet kartu noretusi,kad butu arti namu ax.gif o jus prie namu darzelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2009 08 14, 17:10)
Laba, susitikau kaimyną ir sakė, kad darželį "Pasaką" turbūt uždaro ohmy.gif
Čia, kaži tikrai, ar tik kažkoks sujudimas???? g.gif

sveikute mano dukryte lanko pasaka bet nieko negirdejau apie uzdaryma g.gif
Atsakyti
Aš savo pipiriuką, kai tik sugalvosiu, tai vežiosiu į "du gaidelius". Žinoma, norėčiau patekti pas auklėtoją Renatą. Tikiu, kad visos auklėtojos yra geros, bet ši wub.gif wub.gif .

QUOTE(akvalija @ 2009 09 14, 08:55)
sveikutes smile.gif gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie lopseli darzeli "nykstukas" jis yra pirmam alytuj  g.gif

O apie šį darželį mano nuomonė nekokia schmoll.gif . Nors jis mums arčiausiai namų, savo pipiriuko nei už ką neleisiu rolleyes.gif . Bet čia tik MANO nuomonė.
Atsakyti
Sveikutes,o sakykit kokios jusu nuomones apie darzelius prie volunges vidurines mokyklos,einant link juodos kates?net nezinau ju pavadinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 16, 11:19)
Tai dar tik galvojam,ieskau geresnio,bet kartu noretusi,kad butu arti namu  ax.gif o jus prie namu darzelis g.gif

Nu ne, mums per visą miestą reik vežti biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(vaidalius @ 2009 11 05, 16:25)
sveikute mano dukryte lanko pasaka bet nieko negirdejau apie uzdaryma  g.gif

Ten tik direktorė keisis, nes išėjo į pensiją...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal yra cia mamyciu kurios savo turtus i Linelio lopselinuku grupe veda? blush2.gif svarstom nuo kokio vasario isleist saviski, bet norisi suzinot atsiliepimu apie lopselinuku aukletojas, rolleyes.gif visadar mastom jau kirpt bambagysle galutinai ar dar palaukt ax.gif
Atsakyti
Mes i Lineli nevedam, bet girdejau daug geru atsiliepimu apie si darzeli 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 01, 06:55-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2009 12 01, 06:55)
Sveikos 4u.gif

Gal yra cia mamyciu kurios savo turtus i Linelio lopselinuku grupe veda? blush2.gif svarstom nuo kokio vasario isleist saviski, bet norisi suzinot atsiliepimu apie lopselinuku aukletojas, rolleyes.gif visadar mastom jau kirpt bambagysle galutinai ar dar palaukt ax.gif

sitoj temoj buvo jau apie si darzeli rasyta 4u.gif atsiliepimai tik geri 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As vedu, aukletojomis esu labai patenkinta (Diana ir Linute).
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2009 12 01, 08:50)
As vedu, aukletojomis esu labai patenkinta (Diana ir Linute).

drinks_cheers.gif musu ir sitos buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes einam i Linelio lopšelį wub.gif Pas Onutę ir Marytę, labai geros auklytės, labai užsiima su pipiriukais thumbup.gif
Atsakyti
smagu skaityt, kad mamos dziaugiasi auklytem ir, kad visos komentavo tik teigiamai 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti