Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

aš tai norėčiau patarti vesti savo vaikučius į du gaideliu. Tikrai super darželis, vedžiau savo mergytes ir draugė veda labai patenkinta. maitinimas labai geras, o elergiškiems vaikučiams yra kitas. labiausiai mums patiko naujų metų šventės. Na tikrai super.
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2006 11 01, 13:54)
Laba...

Mano pupa ir keliauja Šaltinėlį.Esu labai patenkinta auklėtoja,maistas geras, vaikučiai užimti...  O į kokią grupę keliauja Jūsų mažoji? tongue.gif

LABAS, Mes lankom ziogelio grupe. mano dukryte Ugne. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2006 11 12, 17:26)
LABAS, Mes lankom ziogelio grupe. mano dukryte Ugne. mirksiukas.gif

Mano Austejos ir "Ziogeliu" grupe ax.gif ir sake Ugne pazysta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 12, 19:46)
Mano Austejos ir "Ziogeliu" grupe  ax.gif ir sake Ugne pazysta  lotuliukas.gif

4u.gif zinau tavo mergaite,pazinau pagal nuotraukyte,ziuriu,kad matyta! 4u.gif
as vezioju is centro kas ryta,tai biski paveluojam ir anksti pasiimu. bet karta maciau ir maziuke jusu.
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2006 11 13, 10:19)
4u.gif zinau tavo mergaite,pazinau pagal nuotraukyte,ziuriu,kad matyta! 4u.gif
as vezioju is centro kas ryta,tai biski paveluojam ir anksti pasiimu. bet karta maciau ir maziuke jusu.

Kada tu pasiimi g.gif man sake Ugne parodys siandien tongue.gif nes idomu kaip ji atrodo ax.gif Tai ir mane turi paZINOT PRASOM KITA KARTA PRISISTATYTI drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba.
mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 13, 11:50)
Kada tu pasiimi  g.gif man sake Ugne parodys siandien  tongue.gif nes idomu kaip ji atrodo  ax.gif  Tai ir mane turi paZINOT PRASOM KITA KARTA PRISISTATYTI  drinks_cheers.gif

apie 16 val. tik siandien tai gal tete pasiims.nes siandien mano gymymo diena blush2.gif tai sveteliu turesiu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(juga @ 2006 11 13, 12:17)
laba.
mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita. smile.gif

labas,i kuria perkele? as tai nuo kito rugsejo vesiu i 6 grupe.pas rimute ir janina.
ten mano didzioji lanke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juga @ 2006 11 13, 11:17)
laba.

O kodel jus kitoj grupej gi ir 2004 gimimo

QUOTE(leliuga @ 2006 11 13, 15:18)
apie 16 val. tik siandien tai gal tete pasiims.nes siandien mano gymymo diena blush2.gif  tai  sveteliu turesiu blink.gif
Papildyta:

labas,i kuria perkele? as tai nuo kito rugsejo vesiu i 6 grupe.pas rimute ir janina.
ten mano didzioji lanke. smile.gif

O tai cia kada nori gali vaika perkelt i kita grupe
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 13, 18:38)
O kodel jus kitoj grupej gi ir 2004 gimimo
O tai cia kada nori gali vaika perkelt i kita grupe

Man atrodo kad gali pasirinkt kur nori. As tada paprasiau ir perkele ,ten nuo 3 metu.misri grupe
Atsakyti
mano perkele i antra auksta, i paruosemukus pas Vilija,labai faina aukletoja ji anksciau buvo "Ziogeliu"grupes aukletoja. jis gimes 2001,ir ten eis dar ir kitais metais.Jurg@ mano mergina gimus 2004,bet ji dar neina i darzeli,bet galvoju gal jau leisti,tai gal ir prasyciaui i "Ziogeliu".seip tai ten pagal metus kelia i grupes,bet jei labai nori tai gali ir pati pasirinkti i kuria grupe,bet geriau kad su bendraamzeis butu
Atsakyti
sveikos,man labai labai geras darzelis "girinukas"super,super.Ten leidziu savo maziuka,patenkintas labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ivukas @ 2006 11 08, 17:58)
aš tai norėčiau patarti vesti savo vaikučius į du gaideliu. Tikrai super darželis, vedžiau savo mergytes ir draugė veda labai patenkinta. maitinimas labai geras, o elergiškiems vaikučiams yra kitas. labiausiai mums patiko naujų metų šventės. Na tikrai super.

Na mes kita rudeny bandysim eiti i DU GAIDELIUS ziuresim kaip ten mum seksis g.gif [/COLOR]
Atsakyti