QUOTE(a.narus @ 2006 11 01, 13:54)
Laba...
Mano pupa ir keliauja Šaltinėlį.Esu labai patenkinta auklėtoja,maistas geras, vaikučiai užimti... O į kokią grupę keliauja Jūsų mažoji?
Mano pupa ir keliauja Šaltinėlį.Esu labai patenkinta auklėtoja,maistas geras, vaikučiai užimti... O į kokią grupę keliauja Jūsų mažoji?

LABAS, Mes lankom ziogelio grupe. mano dukryte Ugne.

QUOTE(leliuga @ 2006 11 12, 17:26)
Mano Austejos ir "Ziogeliu" grupe

QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 12, 19:46)

as vezioju is centro kas ryta,tai biski paveluojam ir anksti pasiimu. bet karta maciau ir maziuke jusu.
QUOTE(leliuga @ 2006 11 13, 10:19)

as vezioju is centro kas ryta,tai biski paveluojam ir anksti pasiimu. bet karta maciau ir maziuke jusu.
Kada tu pasiimi

laba.
mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita.
mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita.

QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 13, 11:50)
Kada tu pasiimi
man sake Ugne parodys siandien
nes idomu kaip ji atrodo
Tai ir mane turi paZINOT PRASOM KITA KARTA PRISISTATYTI 

apie 16 val. tik siandien tai gal tete pasiims.nes siandien mano gymymo diena

Papildyta:
QUOTE(juga @ 2006 11 13, 12:17)
laba.

labas,i kuria perkele? as tai nuo kito rugsejo vesiu i 6 grupe.pas rimute ir janina.
ten mano didzioji lanke.

QUOTE(juga @ 2006 11 13, 11:17)
laba.

O kodel jus kitoj grupej gi ir 2004 gimimo
QUOTE(leliuga @ 2006 11 13, 15:18)
apie 16 val. tik siandien tai gal tete pasiims.nes siandien mano gymymo diena
tai sveteliu turesiu 
Papildyta:
labas,i kuria perkele? as tai nuo kito rugsejo vesiu i 6 grupe.pas rimute ir janina.
ten mano didzioji lanke.

Papildyta:
ten mano didzioji lanke.

O tai cia kada nori gali vaika perkelt i kita grupe
QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 13, 18:38)
O kodel jus kitoj grupej gi ir 2004 gimimo
Man atrodo kad gali pasirinkt kur nori. As tada paprasiau ir perkele ,ten nuo 3 metu.misri grupe
mano perkele i antra auksta, i paruosemukus pas Vilija,labai faina aukletoja ji anksciau buvo "Ziogeliu"grupes aukletoja. jis gimes 2001,ir ten eis dar ir kitais metais.Jurg@ mano mergina gimus 2004,bet ji dar neina i darzeli,bet galvoju gal jau leisti,tai gal ir prasyciaui i "Ziogeliu".seip tai ten pagal metus kelia i grupes,bet jei labai nori tai gali ir pati pasirinkti i kuria grupe,bet geriau kad su bendraamzeis butu
QUOTE(ivukas @ 2006 11 08, 17:58)
aš tai norėčiau patarti vesti savo vaikučius į du gaideliu. Tikrai super darželis, vedžiau savo mergytes ir draugė veda labai patenkinta. maitinimas labai geras, o elergiškiems vaikučiams yra kitas. labiausiai mums patiko naujų metų šventės. Na tikrai super.
Na mes kita rudeny bandysim eiti i DU GAIDELIUS ziuresim kaip ten mum seksis