Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

o tsi kuriam tu dirbi? ir ar tame darzeli daug labai vaikuciu? as tai vedu i "saulute", nes man arciausiai namu, nors netoli yra kazkoks geresnis zymiai, bet kazkodel sirdis mane vede i "saulute". kol kas nesiskundziu. sakau kol vaikas nesiskundzia, tol ir as nesiskundziu.
Atsakyti
Sveikos mamaitės,
Mano abudu lanko l/d Ąžuoliukas. Esu labai patenkinta auklėtojomis. Anksčiau mergina lankė l/d Volungėlę, tai aplinka darželio nauja, tačiau viena auklėtoja tai schmoll.gif kita kur retai ateidavo,tai nors prie širdies dėk.Grupėj abi nesutardavo, tai ir vaikams nekas. Ąžuoliuko aplinka aišku prastesnė, bet esu patenkinta labiau.

QUOTE(gitaska @ 2007 02 04, 01:39)
Mano vyresnėlis lankė "Ąžuoliuką", o dabar ir mažius paruošiamukas. Man visai patinka auklėtojos, ir šiaip vaikams būna daug visokių renginių. Manau, kad daug kas priklauso nuo mūsų pačių požiūrio. Jeigu ateisi į darželį ieškoti auklėtojos trūkumų tai, aišku, ir rasi jų. bigsmile.gif

ir mano mergina paruošiamukė, taigi teks padraugauti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, dėl prailgintų grupių darželiuose tai kiek girdėjau nuo rugsėjo bus kiekvienam darželyje tokia grupė.Taip pat ir į lopšelio grupes vaikus galima vesti iki metų, tikriausiai net nuo 6mėn.Gal kiek ir palengvės tėvams,kurie ilgiau dirba, bet auklėtojoms, tai didelė užuojauta.
Atsakyti
Nuo rugsejo as dukryte vesiu i Vilties darzeli. Tikiuosi sutarsim su aukletojomis.
Atsakyti
QUOTE(simuteneve @ 2007 03 30, 14:47)
Sveikos Alytaus mamytes,

Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika?
As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi.
Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats?  g.gif
Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga!  4u.gif

Labas,na as cia gana paveluotai su atsakymu,kazkaip niekad nebuvau ilindus i sia tema ax.gif Siandien netycia uzklydau.Mes lankom l/d SAULUTE,vilties gatveje.Cia yra dvi grupes dirbancios pagal Valdorfo metodika.Viena is ju lankom mes,pas aukletojas Ina ir Violeta.Labai nuosirdzios,mylincios vaikus aukletojos thumbup.gif Galima sakyt kas menesi vyksta nuostabios sventes vaikams,kas jiems begalo patinka.Kaikuriose sventese dalyvauja ir tevai,o nesedi ziurovu kedese biggrin.gif Grupeje zaislai tik is naturaliu medziagu,mediniai,,pinti...Daug zaisliuku vyresni vaikai pasisiuva patys!Ketvirtadieniais patys kepa pyraga,arba gamina salotas.Kaip nustebo mano sunus kai gavo tikra peily ir pjauste agurka!Grupeje yra misraus amziaus vaiku,nuo 2 iki 7 metu.Vyrenieji mokomi globoti mazuosius ir dar daug naudingu ir smagiu dalyku,kuriu paprastose grupese tikrai nebuna.(Teko mums lankyti ir paprasta grupe,dirbancia pagal Verinelio programa,kitame darzelyje)Is viso viskas cia mums patinka super thumbup.gif Tik i sita grupe leisiu ir savo jauneli. smile.gif
Jei noresi suzinoti daugiau ka,rasyk man i az smile.gif
O kaip vaikas jausis darzelyje,priklauso ne nuo to geras tai ar blogas darzelis,o nuo grupeje dirbanciu aukletoju.Manau kiekvienam darzelyje yra mylinciu savo darba zmoniu,ir tokiu kurie ateina atsedeti valandas...
Atsakyti
sveikos, mirksiukas.gif
ka jus manot ar gal ka nors esat girdeje apie darzeli''saulute'' doh.gif
pernai vedziau i ''saulute'',bet man paciai nelabai patinka g.gif ,nes mazai veiklos,kazko ten truksta,o uzpernai vedziau i ''vilties'' pas aukletojas Gitana ir Danute tai ten ir mano suncius buvo patenkintas biggrin.gif ,o dabar ''saulutej'' nelabai yra noras eit verysad.gif .Vedu ,nes jis yra arciau namu,nes pakeitem gyv.vieta.
Kaip jus manot gal geriau grizti prie ankstesnio darzelio?
Atsakyti
sveikos, mamytes,

nuo rugsejo men. leisiu savo dukryte (1 m. 1 men.) i Vilties darzeli. Gal kas nors galite placiau aprasyti apie si darzeli??
Atsakyti
QUOTE(lydekute @ 2007 08 14, 14:31)
sveikos, mamytes,

nuo rugsejo men. leisiu savo dukryte (1 m. 1 men.) i Vilties darzeli. Gal kas nors galite placiau aprasyti apie si darzeli??

Vau jug dar tokia mazyte doh.gif
Atsakyti
Sveikos alytiskes 4u.gif
Gal galit pasakyti, kokia tvarka Alytaus darzeliuose, t.y., prieš kiek laiko reiktu uzrasyti vaika i norima darzeli?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2007 08 18, 23:42)
Vau jug dar tokia mazyte  doh.gif

rimuze, ne visi gali leisti sau tokia prabanga butu su vaikeliu bent jau iki 3 m. As pradejau dirbti, kai dykrytei buvo tik 8 men., iki sio laiko priziurejo mociute ir bandziau samdyti aukles. Labai gaila, bet normalios aukles taip ir nepavyko rasti, taigi nusprendziau leisti i darzeli.
Atsakyti
Sveikos mamos!

Ka galite pasakyti gero ir blogo apie darzeli "Boruzele"? Kaip ten aukletojos? Planuoju savo 2 metuku mergina nuo rudens leisti. Gal jau ir draugu pavyks surasti? blush2.gif
Atsakyti
Gal ka gero ar blogo zinote apie Volungeles darzeli?
Atsakyti