Sveikos mamaitės,
Mano abudu lanko l/d Ąžuoliukas. Esu labai patenkinta auklėtojomis. Anksčiau mergina lankė l/d Volungėlę, tai aplinka darželio nauja, tačiau viena auklėtoja tai
kita kur retai ateidavo,tai nors prie širdies dėk.Grupėj abi nesutardavo, tai ir vaikams nekas. Ąžuoliuko aplinka aišku prastesnė, bet esu patenkinta labiau.
ir mano mergina paruošiamukė, taigi teks padraugauti
Mano abudu lanko l/d Ąžuoliukas. Esu labai patenkinta auklėtojomis. Anksčiau mergina lankė l/d Volungėlę, tai aplinka darželio nauja, tačiau viena auklėtoja tai

QUOTE(gitaska @ 2007 02 04, 01:39)
Mano vyresnėlis lankė "Ąžuoliuką", o dabar ir mažius paruošiamukas. Man visai patinka auklėtojos, ir šiaip vaikams būna daug visokių renginių. Manau, kad daug kas priklauso nuo mūsų pačių požiūrio. Jeigu ateisi į darželį ieškoti auklėtojos trūkumų tai, aišku, ir rasi jų. 

ir mano mergina paruošiamukė, taigi teks padraugauti

QUOTE(simuteneve @ 2007 03 30, 14:47)
Sveikos Alytaus mamytes,
Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika?
As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi.
Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats?
Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga!
Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika?
As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi.
Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats?

Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga!

Labas,na as cia gana paveluotai su atsakymu,kazkaip niekad nebuvau ilindus i sia tema

Jei noresi suzinoti daugiau ka,rasyk man i az

O kaip vaikas jausis darzelyje,priklauso ne nuo to geras tai ar blogas darzelis,o nuo grupeje dirbanciu aukletoju.Manau kiekvienam darzelyje yra mylinciu savo darba zmoniu,ir tokiu kurie ateina atsedeti valandas...
sveikos,
ka jus manot ar gal ka nors esat girdeje apie darzeli''saulute''
pernai vedziau i ''saulute'',bet man paciai nelabai patinka
,nes mazai veiklos,kazko ten truksta,o uzpernai vedziau i ''vilties'' pas aukletojas Gitana ir Danute tai ten ir mano suncius buvo patenkintas
,o dabar ''saulutej'' nelabai yra noras eit
.Vedu ,nes jis yra arciau namu,nes pakeitem gyv.vieta.
Kaip jus manot gal geriau grizti prie ankstesnio darzelio?

ka jus manot ar gal ka nors esat girdeje apie darzeli''saulute''

pernai vedziau i ''saulute'',bet man paciai nelabai patinka

Kaip jus manot gal geriau grizti prie ankstesnio darzelio?
QUOTE(lydekute @ 2007 08 14, 14:31)
sveikos, mamytes,
nuo rugsejo men. leisiu savo dukryte (1 m. 1 men.) i Vilties darzeli. Gal kas nors galite placiau aprasyti apie si darzeli??
nuo rugsejo men. leisiu savo dukryte (1 m. 1 men.) i Vilties darzeli. Gal kas nors galite placiau aprasyti apie si darzeli??
Vau jug dar tokia mazyte

QUOTE(rimuze @ 2007 08 18, 23:42)
rimuze, ne visi gali leisti sau tokia prabanga butu su vaikeliu bent jau iki 3 m. As pradejau dirbti, kai dykrytei buvo tik 8 men., iki sio laiko priziurejo mociute ir bandziau samdyti aukles. Labai gaila, bet normalios aukles taip ir nepavyko rasti, taigi nusprendziau leisti i darzeli.
Sveikos mamos!
Ka galite pasakyti gero ir blogo apie darzeli "Boruzele"? Kaip ten aukletojos? Planuoju savo 2 metuku mergina nuo rudens leisti. Gal jau ir draugu pavyks surasti?
Ka galite pasakyti gero ir blogo apie darzeli "Boruzele"? Kaip ten aukletojos? Planuoju savo 2 metuku mergina nuo rudens leisti. Gal jau ir draugu pavyks surasti?