QUOTE(Karusia @ 2008 03 10, 12:16)
SAulute - nu nors vienas protingas žmogus šitame skyriuje, nepuolęs drabstytis prakeiksmais ir tt briedais

Elementarioji psichologija.

: išskyrus gąsdinimus "neturėsi ką duoti vaikams" . Yra pakankamai daug žmonių, augusių išvis be šeimos ar neturėjusių su ja pakankamų emocinių ryšių. Jei tai patys suvokia, suvokia ko neteko - pasistengia su savo vaikais sugyventi kitaip, bendrauti kitokiais būdais... Vėlgi, kaip teisingai rašei - sąmoningumas. "aš nesielgsiu taip, kaip mama su manimi elgėsi". elgsiuosi kitaip. nekartosiu atrodo į kraują įaugusių standartų.
aciu, kad ivertini, as pati kaip ir jus dar tik ieskau
cia ne gasdinu, (aplamai man gasdinti svetima, zinau kitu metodu)

isties tai pakartojau D. Braziulytes zodzius is seimos konsteliaciju seminaro. Esme tokia, kad moteriskaja energija mes gauname per savo moteriskaja linija ir jei energijos tekejimas yra kazkur tai sustojes (pvz nutruke santykiai mamos su senele, ar su mama), energija nebeteka i musu vaikus. Cia toks supratimas gali ne visiem priimtinas, todel nepateikiu to kaip absoliucios tiesos. Tiesiog ivertinu situacija per savo mastymo prizme.
Kaip bebutu paradoksalu, bet daznai sakydami "nesielgsiu, taip kaip elgesi mano tevai, ar nebusiu tokia kaip mama", kad ir kaip besistengtume, butent daugelis automatiskai atkartojame tevu elgesi ar ju likima... buti samoningam jau gerai, tai didelis zingsnis, bet dar reikia zinoti, ka daryti, kad elgtumemes kitaip, kad nekartoti tu "i krauja iaugusiu standartu."
Labai grazus oras... linksmu svenciu