Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite nugalėti neapykantą

Visai ne artistė ax.gif gęsta meilė ax.gif Nusibodom viena kitai gal...
Ai, nemyliu. Šiandien. Patylėsiu iki savaitgalio, gal pasiilgsiu g.gif
Nugi paguoskit mane, pasakykit viskas bus gerai lotuliukas.gif
Nu ir nereikia, einu parūkyti lotuliukas.gif Oi, o gal pilnatis? Gal tšodėl liūdnatis užplaukė? Tuomet atsiprašau, kad galvą kvaršinu, praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 22, 21:10)
Visai ne artistė ax.gif gęsta meilė ax.gif Nusibodom viena kitai gal...
Ai, nemyliu. Šiandien. Patylėsiu iki savaitgalio, gal pasiilgsiu g.gif
Nugi paguoskit mane, pasakykit viskas bus gerai lotuliukas.gif
Nu ir nereikia, einu parūkyti lotuliukas.gif  Oi, o gal pilnatis? Gal tšodėl liūdnatis užplaukė? Tuomet atsiprašau, kad galvą kvaršinu, praeis biggrin.gif

Išsiaiškink konkrečią priežastį savos nemeilės ( mėnulis nesiskaito ). Gal ji neverta tos tavo nemeilės, gal per plačiai užsimojai, gal susismulkinai? Ir gal dūšioj lengviau pasidarys... ax.gif
Atsakyti
Jai atrodo, kad ją auklėju ir pašiepiu. Kažkokia nesamonė. Matyt per ilgai kartu druską valgom, jau virš pūdo lotuliukas.gif Taip sunku, lyg su vyru skirtumeisi lotuliukas.gif
Kažkaip vis neįtinku pasakyti. O aš gi diedas, man problemas spręsti, o ne š.. malti.
Atsakyti
blink.gif Atrodo, tarsi tik dabar ją pažinai... O kaip anksčiau bendravot? Juk draugavot puikiausiai. Vadinasi yra kažkur kampas g.gif
Atsakyti
Žinai, čia iš serijos-tu pasakei, ne aš, tau taip atrodo, vadinasi problema tavyje, nesakiau ką išgirdai, ką nori girdėti tą ir girdi. Dvi didžiosios ezoterikės ir pozityvistės lotuliukas.gif lotuliukas.gif teorija žinoma, tik pritaikymas stringa. Jai atrodo, kad stringa man, man-atvirkščiai. Nu ir makalienė.
Atsakyti
Yra laikas, kai žmonės susitinka - jiems pakeliui. Yra laikas, kai žmonės eina skirtingais keliais. Vienu metu tau tinka ir patinka su vienais, kitu metu gali pažiūrėti visiškai nauju žvilgsniu ir spręsti apie naują variantą. Kas tau tiko vakar, nebūtinai tiks ir rytoj. Viskas keičiasi : ir tu, ir tavo draugė.
Su kiekviena diena atsiranda naujos galimybės, kurias visi išnaudojame skirtingai smile.gif
Atsakyti
Gerai sakai, teoriškai. Kaip kažkoks vokiečių filosofas "reikia džiaugtis, kad kažkurią gyvenimo atkarpą einate kartu, ir neliūdėti kai keliai išsiskiria" Taip ir yra. Tik nervinti viena kitos tai nereikia schmoll.gif Kabinėtis prie žodžių ir pan. Juk kitos neturiu, kol kas...
Ai, viskas išsispręs. Laikas merginos prie jūros ruoštis važiuoti smile.gif
Atsakyti
Būtent. Geriausia būtų tau prie jūros nuvažiuoti thumbup.gif
Atsakyti
Tai ir viso gero. Sako darbo žmonių šventė artėja ir darbo žmonės nedirbs. Ir šiaušiu, kad vėjas smegenis prapūstų.
Sudie mano mielos draugės.
Atsakyti
Linkėjimai jūrai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 22, 19:27)
Kažkaip vis neįtinku pasakyti. O aš gi diedas, man problemas spręsti, o ne š.. malti.

blink.gif
Atsakyti
yra tokia teorija. Kai kalba vyrai jie supranta, kad reik padėti išspręst problemą. O moterys dalinasi ne tam, kad padėtų, o tiesiog malonu plepėti ir pagalbos nereikia, juk maloni tokia būsena, yra apie ką šnekėt.
taip parašiau, nes esu kaip diedas, sprendžiu problemas, o ne tiesiog plepu:)
Atsakyti