Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

Sveikos mergaitės, na ar jau ruošiatės šventėms? smile.gif
Papildyta:
newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivike: 14 gruodžio 2008 - 11:14
QUOTE(vaivike @ 2008 12 14, 12:24)
Sveikos mergaitės, na ar jau ruošiatės šventėms? smile.gif
Papildyta:
newyear.gif  santa2.gif

Sveikos sveikos 4u.gif

ruošiamės po truputį, per namo darbus net eglutės nepasipuošiam doh.gif gerai kad jau dovanas supirkau tai nors tiek ramu, penktadienį vyro darbo šventė jau kalėdiniai baliukai prasideda ax.gif

visos kažkur pradingę mes tik dviese bendraujam biggrin.gif ku kū kur visos lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2008 12 14, 19:37)
Sveikos sveikos 4u.gif

ruošiamės po truputį, per namo darbus net eglutės nepasipuošiam  doh.gif  gerai kad jau dovanas supirkau tai nors tiek ramu, penktadienį vyro darbo šventė jau kalėdiniai baliukai prasideda ax.gif

visos kažkur pradingę mes tik dviese bendraujam  biggrin.gif ku kū kur visos  lens.gif

nu tikrai, kazkur dingusios visos... mastau.gif greiciausiai vargsta su dovanomis...man dar liko keliata dovanikiu..bet jau pagrinda turiu thumbup.gif ir eglute netikra lauke pasipuosiau 000059.gif o kambaryje puosim tikra, tai dar delsiu, kad spygliai po to nenubirtu hihihi.gif dabar tik sniego truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2008 12 15, 16:33)
nu tikrai, kazkur dingusios visos... mastau.gif greiciausiai vargsta su dovanomis...man dar liko keliata dovanikiu..bet jau pagrinda turiu thumbup.gif  ir eglute netikra lauke pasipuosiau 000059.gif  o kambaryje puosim tikra, tai dar delsiu, kad spygliai po to nenubirtu hihihi.gif  dabar tik sniego truksta smile.gif

oi kaip svajoju kaip kitais metais puošiu savo eglę prie namo, o viduje šviežią kvepiančią eglutę smile.gif
man tai panašu kad sniego vėl nebus o taip norėtųsi tada būna tikros kalėdos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2008 12 15, 21:40)
oi kaip svajoju kaip kitais metais puošiu savo eglę prie namo, o viduje šviežią kvepiančią eglutę smile.gif
man tai panašu kad sniego vėl nebus o taip norėtųsi tada būna tikros kalėdos  wub.gif

nu gal jau tikra žiema atėjo g.gif , jau sniegelio turim clap.gif tik kažin ar ilgai smile.gif ......
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2008 12 20, 12:24)
nu gal jau tikra žiema atėjo g.gif , jau sniegelio turim clap.gif  tik kažin ar ilgai smile.gif ......

jaučiu kad iki kalėdų ištirps smile.gif bet pasidžiaugti vistiek duoda nors trumpam thumbup.gif žiūrjau per langą kaip mano mazgė bandėl lipdyti besmegenį bet tiek kantrybės neturėjo ir sniego pritrūko smile.gif tai parėjo namo smile.gif pas mus tai problemos su privažiavimu nes ant kalno namas doh.gif tai kai buvo ledas kol nepasibarstė vyras tai neužvažiavo doh.gif turėsim problemų žiemą doh.gif seksim oro prognozes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2008 12 20, 19:00)
jaučiu kad iki kalėdų ištirps smile.gif bet pasidžiaugti vistiek duoda nors trumpam  thumbup.gif žiūrjau per langą kaip mano mazgė bandėl lipdyti besmegenį bet tiek kantrybės neturėjo ir sniego pritrūko smile.gif tai parėjo namo smile.gif pas mus tai problemos su privažiavimu nes ant kalno namas  doh.gif  tai kai buvo ledas kol nepasibarstė vyras tai neužvažiavo  doh.gif  turėsim problemų žiemą  doh.gif seksim oro prognozes smile.gif

nu jo, jau kelias slidumo doh.gif , as vos užkylu y ta kalniuka, cia kur prie to miškelio biggrin.gif
Atsakyti
su tikra žiema mergaitės clap_1.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2009 01 03, 23:40)
su tikra žiema mergaitės clap_1.gif  drinks_cheers.gif

niu jo tokios žiemos nepamenu doh.gif pravalas su keliu kaimynai sakė nuo 14val. iki 22.30 kasė doh.gif mes atvažiavom o išvažiuoti strigom doh.gif tai gerai kad greitai sniego valytuvas atvažiavo nes būtume neišvažiavę, tokiais momentais noriu turėti džipą smile.gif

Mergaitei tik džiaugsmo buvo kai čiuožinėjom nuo kalno thumbup.gif tikiuosi daugiau tokio kiekio neprisnigs truputį jau per daug doh.gif biggrin.gif po truputį galima bet tik ne tiek nes jau namo nenoriu kai geriausias draugas kastuvas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu jooo, smagu tai smagu, bet jau per daug doh.gif , mes gryzom is kaimo ir yklimpom...gerai, kad namie dzipas darbo stovejo tai partempe mane.....geriau kad nesnigtu daugiau nes nezinau kaip cia tada bus, slides pirksim biggrin.gif , vaikams tai smagu clap.gif
Atsakyti
vajeee, na ir žiemužė... doh.gif , tuoj visiškai užpustys doh.gif
Atsakyti
sveika, niu jo darosi jau nebe juokinga doh.gif pamatau kad sninga ir keiktis norisi blush2.gif , dar mažulka mano apsirgo sušalo savaitgalį taigi kostim svarbu kad gydytoja pažiūrėjo sakė plaučiai švarūs viskas gerai, temperatūra tik dar laikosi o taip tai judri ji pas mane neguli lovoj o laksto tai tikiuosi greitai pabėgs visos ligos ax.gif
Atsakyti