Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

oi tai sveikit mergaitės, sveikit doctor.gif , maniskis irgi taip duodas lauke, baisu kad nesusirgtu doh.gif , o dar tas oras toks
Atsakyti
vis pagalvoju - o gal soduose pirkti nama?
bet mano vaikutis mazas o kaip tada su darzeliu ar mokykla? nu gerai i darzeli pavziosiu o kaip i mokykla reiks?
pasidalinkit patirtim, kokie didziausi minusai gyvenant soduose?
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 02 18, 14:18)
vis pagalvoju - o gal soduose pirkti nama?
bet mano vaikutis mazas o kaip tada su darzeliu ar mokykla? nu gerai i darzeli pavziosiu o kaip i mokykla reiks?
pasidalinkit patirtim, kokie didziausi minusai gyvenant soduose?

labukas, mano vaikis irgi mazas dar nera 3 metuku... smile.gif minusas kuris aktualus man tai kad reikes maziu veziot ir y darzeli ir y mokykla....bet jei turi masina bei teises, tai manau ne problema smile.gif svarbu daugiau pliusu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivike: 24 vasario 2009 - 16:03
Sveikos mergaites. Gal zinote kas sb Ajeras parduoda sodo nameli? Gyvenam petrasiunuose, todel smagu butu tureti netoliese soduka. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
parduodu soda "Ajere", Naktižiedžių take.
868317569
Atsakyti
vasarai issinuomuociau soda kaune ar netoli kauno.isulyti 867337387
Atsakyti
tai yra siulyti wub.gif
Atsakyti
Na greiciausiai pasiulymu nera smile.gif
Papildyta:
Ziviliuxas mirksiukas.gif , kaip sekasi jums su namu? jau gyvenat? reiktu kada susitikti sodininkem mergaitem....masinu vazineja pro saly daug bet nei vienu nepazystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2009 04 27, 11:15)
Na greiciausiai pasiulymu nera smile.gif
Papildyta:
Ziviliuxas mirksiukas.gif , kaip sekasi jums su namu? jau gyvenat? reiktu kada susitikti sodininkem mergaitem....masinu vazineja pro saly daug bet nei vienu nepazystu biggrin.gif

labutis,
judam krutam po truputį vidaus darbai daug užima laiko špakliavimas dabar tai fui fui kiek dulkių aš atvažiuoju apkuopiu namą ir vsio o vyrai darbuojasi smile.gif
planas dabar rudeniui įsikelti bet vasarą jau tikrai dažniau būsim kas dien svajoju kaip greičiau apsigyventi ax.gif
kai atšilo oras jau stengiamės dažniau atvažiuoti su dukryte grynas oras liuks, kad ir molis aplinkui smile.gif
reikia būtinai pasimatyti ir susipažinti atsiųsk į AZ savo telefoną susirašysim pasiskambinsim ir susibėgsim kai atvažiuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
oi tai jau smagu,jau viskas y pabaiga. Fainai bus kai ysikelsit, viskas nauja, kvepia, nu pasaka.....mums irgi daug, oi daug reikia tvarkyti...bet po truputi, visko is kart nelabai iseina rolleyes.gif . tai nusimato ykurtuves thumbup.gif biggrin.gif smagu kaoi oras atsiles, vaikai gali pabegioti. maniskis tai beveik visa diena lauke .net miega lauke, ymetu y vezima ir miega. gerai kuo daugiau gryname ore. ir valgyt lyg daugiau pradejo, nes seip su valgymu pasmus tai doh.gif , gali valgyt nebut, tik gert svarbisausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivike: 28 balandžio 2009 - 07:58
QUOTE(vaivike @ 2009 04 28, 08:54)
oi tai jau smagu,jau viskas y pabaiga. Fainai bus kai ysikelsit, viskas nauja, kvepia, nu pasaka.....mums irgi daug, oi daug reikia tvarkyti...bet po truputi, visko is kart nelabai iseina rolleyes.gif . tai nusimato ykurtuves thumbup.gif  biggrin.gif  smagu kaoi oras atsiles, vaikai gali pabegioti. maniskis tai beveik visa diena lauke .net miega lauke, ymetu y vezima ir miega. gerai kuo daugiau gryname ore. ir valgyt lyg daugiau pradejo, nes seip su valgymu pasmus tai doh.gif , gali valgyt nebut, tik gert svarbisausia smile.gif

bus bus įkurtuvės ir pažintis su kaimynais smile.gif viena kaimynė netoli gyvena tik niekaip nesusipažįstam gyvai smile.gif susirašom sms ir viskas smile.gif bet jau kaip atsikraustysim tai draugausim visos mirksiukas.gif
maniškė jau nemiega, tik vaidina kad miegos tai net čiužinį pasidėję anksčiau miegodavo ant jo tai savaitgalį karutyje sugalvojo pagulėti biggrin.gif bet taip ir neužmigo smile.gif nėra kad smėlio dėžė laistytuvas ko daugiau reikia smile.gif o valgo ir mano geriau kai lauke palaksto drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas sodietės bye1.gif kaip išsilaikiusios? manau jau sią vasarėlę susipažinsim friends.gif
Atsakyti